Sau cine are gemeni si a mai facut copii pe urma ? Cum va descurcati ? Cum va simtiti ? Ma bate gandul pt. mai tarziu, dar cred ca-i foarte greu. Are cineva experienta ?
Maria
Eu am gemeni...nu as vrea copii...dar as mai vrea sa fiu insarcinata???? suna aiurea??
Niste prieteni au fost la noi in vizita in week-end, si ea este insarcinata in 7 luni...o burticuta dragalasa...mai daca va spun...ma pomeneam ca mangai burta prietenei mele din cand in cand...ce o fii crezut biata fata?
I-am explicat ce mi-e dor de sentimentul acela, cand bebe iti da un picior sau se intinde...ca numai atunci este al tau...cand se naste incepi si ii imparti cu sotul, rudele, amicii, gradinita, scoala....
Culmea ca si fie-miu (in varsta de 1.5 ani) era tare "fermecat" de balonul acela rotund!!
Dragele mele, la mine e invers am un baiat de 5 ani si 2 gemene de 1 an. Tin sa va spun ca e tare greu pentru ca fiecare are nevoile lui, dar totusi ....si mie mi-ar place sa mai am burtica.
quote:
Originally posted by moniqque
Dragele mele, la mine e invers am un baiat de 5 ani si 2 gemene de 1 an. Tin sa va spun ca e tare greu pentru ca fiecare are nevoile lui, dar totusi ....si mie mi-ar place sa mai am burtica.
ms