Romanii din Marea Britanie (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bun venit Michelle!
Eu stau in est dar speram la inceputul noului an sa ne mutam in afara Londrei, in nord.
Am niste prieteni pe langa Reading si am inteles ca zona e faina, destul de linistita.
Unde stati acum? Ai gemeni? Sa iti traiasca si sa fie sanatosi!
Numai bine si mai vino pe aici!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Asta e restaurantul de pe plaja:
Vesuvio (UK) Ltd, Sea Front, Alum Chine, Westbourne, Bournemouth, Dorset BH4 8HS, 01202 759100. Mai revin cand mai aflu ceva (cand ajung in centru, promit sa ma interesez de balon).

Noi ne-am plimbat un pic in w/e, sotu' si-a cumparat o canoe pe ebay si am fost s-o luam de undeva de langa Gloucester, iar duminica am dat o raita prin South Wales. Ciudata limba mai au si astia!

Bb "ma bate" cat poate, mai ales seara tarziu -- sper sa nu aiba nici o legatura cu programul pe care o sa si-l faca atunci cand o iesi la lumina... Noroc ca fiu-meu ma pupaceste intr-una!

M-am uitat si eu destul de mult in ultima vreme la paginile cu gradinite, fiindca ma intereseaza care e diferenta de opinie si de situatie fata de Romania. Plus ca eu la anul o sa incep un curs post-universitar in Oct, asa ca va trebui sa am childcare pt un copil de 3 ani si pt unul de 8 luni, ceea ce nu e prea usor. Asta daca nu plecam in America...

Michelle, piticii tai ce varsta au?

Pupici nenumarati!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Mergi la inceput

Belle Vue, esti super!
Am facut rezervare online si la restaurant, abia astept w/e ala.
Pupici, ai grija de tine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Andra,eu astept mai mult decat tine aceasta seara romantica...am trait toti pasii catre surpriza pt Lari incat nu mai am rabdare sa ne spui ce si cum...si poate se lipeste si ceva mic de tot atunci!!!

--------------------------------------
Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ia uite la ele ce activitate...

michelle - bine ai venit! al meu lucreaza in reading... face naveta...

mota - ce dai sa nu-i spun lui lari?

Mergi la inceput

Well, Theo, ma bucur sa te revad aici!

Roxa, dau o sarma, merge?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Hello imi pare bine sa va revad, am o intrebare mare, voi sarbatoriti Halloweenul? Deci am vazut pe un alt forum, ca unii oamnei din Anglia sarbatoresc daca si voi pls spunetimi cum, ca aici in Romania :(( nu avem asa ceva si asta ma face super trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

mota - m-ai prins mergeee... da baga si tu 2

Mergi la inceput

William, sa iti povestesc ce am vazut anul trecut de Halloween in statie la Waterloo.
Tineri intre 15 si 25 de ani, pe jumatate betzi, cu sticle de bere sau alte alcoolice in maini, colorati/pictati pe fetze, mergand la puburi probabil sa trick or treat barmanul

Sunt si copii care mai repsecta spiritul, in costume de monstruleti sau diverse aratari merg din casa in casa si primesc bomboane.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Salutare fetele,

Motanik- acum stam in (Malvern in Worcestershire). Aici ne-am facut veacul 4 ani, iar inainte am stat vreo 3 ani in Manchester.

Amicii tai de pe langa Reading sunt romani?

Copii sunt "mari" acum au facut 2 ani si 2 luni

Mergi la inceput