bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7

tomasa spune:
Amaya, hai ca incerc sa ma gandesc la ceva. Variante de genul: legume+carne+iaurt sau legume+carne+bulion spre ex., care am inteles ca au dat rezultate in unele cazuri, ai incercat? Si apoi scazut progresiv cantitatea de iaurt, bulion, pana la eliminare.
Sau sa-i combini initial carnita doar cu o leguma, sa zicem morcov fiert ca e mai dulce sau cartof copt, apoi cu doua, etc. Ca sa-l dezobisnuiesti de combinatia carne+fruct. Nu stiu daca sunt bune ideile, poate ca le-ai si incercat dar astea mi-au venit in minte.
Oricum nu este grav desi e frustrant si neplacut, va accepta el si combinatia asta pana la urma, e imposibil sa nu. Eu am cunoscut cativa copii in parc care papau kiwi cu carne si alte chestii exotice si pana la urma le-a trecut. E drept ca nu stiu cum...
Monique, tocmai te-am citit la un subiect de la "parintii intreaba" si mi-ai placut mult, suntem pe aceeasi lungime de unda in privinta discutiei respective. Ca sa nu-ti spun ca m-am identificat intr-o oarecare masura cu bunicutza ta
, avand in vedere ca (spre rusinea mea
) imi place sa mananc oua cu slaninuta la micul dejun, e drept ca nu zilnic dar n-as refuza
. Tuica imi lipseste, noroc ca sunt anti-alcool.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Witchie spune:
Crinuta, nu te panica, buretele e moale si va fi digerat. In cel mai rau caz il gasesti la iesire.
Alina ma bucur ca ti-a placut povestea irinei.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Pasi de urias
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

crinuta spune:
Anda, eu am vazut ca tot scoate ceva din gurita si cand m-am uitat era o bucatica de 1 cm. I-am scos-o, sper sa nu fost si altele.
Crinuta si Rayan

adita spune:
off, Crinuta, si eu care ma gandeam ca tarcurile astea sunt mai bune, chiar imi parea rau ca eu il tin in patut si mai roade la el, l-am gasit cu vopsea in gura
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Shobo spune:
LMA tuturor Andreilor!!! nu-i mai enumar ca sint tare multi, insa ii pup pe toti.
i-am bagat si eu spanacul de azi si ii place :). i l-am bagat in piureul de legume, nu simplu. aa, si nu-i mai fac brinza in casa ca ii place brinza dulce Milli. am scapat! si am cam trecut la 4 mese/zi plus o gustarica la 6-6:30, de obicei banana, iaurt cu cereale sau 1 -2 biscuiti graham. vad ca incepe sa mestece binisor la bicuiti si asta ma incurajeaza sa trec la mincare maruntita, pisata cu furculita, nepasata.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Shobo spune:
ixxi, merci frumos. am intrebat ca nu aveam habar. si desigur vreu sa stiu ca sa-l protejez (cit se poate evident) si eu pe bebe. sanatate multa!
Codrin

Amaya spune:
Tomasa, multumesc de idei...variantele cu iaurt si sos de rosii le-am incercat si n-a mers...acum vreau sa incerc sa-i fac carnita la gratar (ca e mai gustoasa) si sa-i dau simpla, bucatica, sa vad cum reactioneaza. Ma gandesc ca la el problema este carnea si trebuie sa-l obisnuiesc intr-un fel cu ea.
Crinuta, dar ce tarc aveti? noi avem unul de la Brevi si mi-e greu sa cred ca ar putea sa rupa Andrei musamaua aia de deasupra ca sa ajunga la burete. Ai putea sa-i cosi un material peste partea unde a rupt si a scos buretele.
Shobo, aveti acelasi program ca si noi...si Andrei tot la 18-18:30 are gustarica dar el mananca atunci 2 Danonino (de fapt le devoreaza, e mai corect spus).
Hai sa va spun care este noua jucarie favorita a lui Andrei: o sticla goala de pepsi, de plastic. O flutura in aer tare mandru de el si bate cu ea peste tot.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

crinuta spune:
E un tarc no name, sa fie asta cauza?
Mie mi se pare musamaua aia destul de groasa, dar Rayan isi infige dintii in ea. Are o perioada in care musca orice.
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, Rebecca daca nu vrea sa manince legumele+carnea, o pacalesc cu iaurt, si asa reuseste sa manince binishor. Ii place iaurtul la nebunie (si ii pun amestecat in linguritza, jumi-juma cu mincare). Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Shobo spune:
Liviana, parca tu intrebasei mai demult daca e ok ca bebe sa dea rpd din cap stg-dr? uite ca acum si Codrin mai face asa prin carut pe afara -rar, e adev dar face de citeva zile. era ok??, ca nu mai stiu.
aaa, uneori cred ca ii place sa dea usor cu capul in spate de un paravan - perete,usa (el stind in fund cu spatele la acel paravan). este ok si asta??? SPER ca da
ai vostri mai fac din astea sau al meu e exemplar unic??? si tb cercetat...
Codrin