bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, 2 Danonino cred ca sint ditamai gustarea . noi sintem subtiri la ora aceea, am zis maxim 2 biscuiti sau ceva banana. iaurt mai rar ca nu pare sa-i placa cam deloc. sau nu-i e foame destul la acea ora ca n-am incercat niciodata ce-i drept sa-i ofer iaurtul la alta ora, mai devrme. uite, poate incerc miine de curiozitate. a lui meu daca i-as da legume cu carne toata ziua ar fi beton pt el cred... gusturile bebeilor...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Multi ani pt tot poporul nostru de Andrei si Andree!!!

Gabry, masea???

Tomasa, daca e pe asa cu maritatul, atunci sa nu se marite fata, ca nu-i sta rau energia asta. Ti-am vazut odorul pasind... dromomanului scump, iar ciorapii pe primii i-am cumparat, recunosc, pe urmatorii i-am facut eu, am taiat talpa dintr-o geanta de-a mea de piele intoarsa mai veche, ca n-am mai gasit la magazin.

Alina Gabriela, nu are nici o importanta daca nu merge inca, eu ma duc cu Hana dupa amiezele intr-un loc de joaca pt copii pina la 4 ani insotzitzi de cite un parinte si nici nu vreau sa va spun citi copii de 14 15 luni am vazut care nu mergeau inca. si sunt copii normali.

Crinuta nu cred ca e o problema daca a inghitzit vreun pic de burete, o sa-l elimine la urmatorul scaun. Cid am fost la ocean, Hana a inghitzit un pic de nisip si de disperare l-am
pe domnul sotz pina a sunt la pediatru care a spus ca nu-i nimic, se intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Shobo, culmea este ca si domnishoroantza mea tot legumele cu carne le prefera, fructele, numa mar copt cu scortisoara...

Ixxi, eu am tuns-o deja de doua ori pe fiica-mea, dupa Craciun, in ciuda opozitziei intregii familii ii vom rade pleata sa aiba parul lung si bogat cind va fi mare, acum nu-i serveste la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, 2 danonino inseamna 100 g, si oricum la masa de legume mananca foarte putin, intre 70 si 100 g (si ar trebui sa manance 250), deci cele 2 intra in cantitatea normala de mancare de 1 kg/zi ( pana acum nu a depasit-o niciodata).

Patricia, am incercat si cu iaurt si nu merge...v-am zis, cred ca mai intai trebuie sa il fac sa accepte carnea simpla...sa gasesc modalitatea in care ii place lui sa fie gatita fiindca mi-e clar ca fiarta nu-i place.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hehehe Amaya, poate o va accepta doar codimentata. Cunosc un caz, fiul unei prietene, vrea sa manance doar daca e condimentata mancarea.
Bineinteles ca nu te sfatuiesc nici sa ii pui sare sau altceva.
Ideea cu gratarul este super. Uite, si eu am cumparat gratar si fac zi de zi.
Ii mai poti face ceva la cuport cu sos de smantana. Yam, yam.
Hai ca trebuie sa accepte pana la urma.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Al meu papa carnita in orice combinatii, perisoare, simpla, cu legume, fiarta, la cuptor, la gratar, carne sa fie seamana cu mami . in schimb nu vrea sa manance galbenus. nu stiu cum sa i-l dau, ca il simte imediat si il scuipa(merge doar daca ii pun in piureu cantitati ffff mici, dar atunci zic eu ca nu rezolv nimic)

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adita, stiu ca ai trei dar nu vrei sa ti-l trimit si pe al meu o saptamana (e taaare cuminte altfel) fiindca in stilul in care mergem cred ca o sa manance snitel prima oara la 18 ani (daca vreodata)...

Crinuta, ma gandesc ca si daca musamaua e prea dura devine mai casanta si mai usor de strapuns...cea care e pe tarcul lui Andrei este putin elastica...oricum la "puzderia" de dinti pe care o are Andrei (UNUL singur) nu cred ca a fost testat la maxim, dar vom vedea...totusi buretele este periculos (mai ales ca este aspirator de praf) si cred ca trebuie sa gasesti o solutie sa il acoperi.

Va spun maine cum a mers gratarelul...Doamne ajuta-ma!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Amaya, de inghitit nu a inghitit acea bucatica mica de burete, ci doar o plimba prin gurita, ca asa am si vazut, iar de scos a fost usor.
Bineinteles ca am acoperit, dar el imediat a scos scotchul. Acum a lipiti mama altfel si va fi foarte greu pentru Rayan sa ajunga la burete, dar are o perseverenta de invidiat.
Acum e oricum in perioada in care ar musca orice. Pe mine ma trage de par, incearca sa ma muste, pe mama a muscat-o, asa ca, deocamdata trebuie sa fim si mai atenti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Si crisu papa carne in orice combinatie: fiarta, la gratar, la cuptor, perisoare, dar galbenus nu si nu, icneste a vomitat si/l scuipa de cum ii simte gustul. am incercat sa il pun in toate combinatiile, chiar si dizolvat in supa si tot nu a mers. mai am sa il dau cu banana caci asta ii place la nebunie.

la masa de pranz daca imi refuza mancarica ii pun deasupra putina carnita si ii spun: uite mami, carne, si atunci papa.

V/am intrebat de mot/turta caci eu nu cred in asta, nu tine de religie, este doar un motiv de petrecere. Eu nu vreau sa/i rup nici o turta, dar parca vad ca o sa/mi sara tot neamul in cap. la fel ca si tine adita as vrea sa fac o petrecere la 1 an si atat.

magga bravo ca ai tuns fata, doar nu era sa transpire copilul toata vara, cat despre faptul ca vrei sa o razi in cap.... e decizia ta, dar din punct de vedere medical rasul parului nu mareste numarul de radacini si nici nu accelereaza cresterea firului de par.

crinuta eu am auzit la radio (caci stiri la tv nu prea pup) ca ministerul sanatatii a decis sa se inceapa campania de vaccinare contra rujeolei pentru grupa de varsta 7-12 luni si 7 ani(?), deci nu/i nici o problema pentru voi.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Ixxi, doar pentru rujeola sau si pentru celelalte doua?
Noi am facut Priorix care este si pentru oreion si rubeola.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput