bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bixtonim nu mai am curajul sa incerc, de fapt, nu mai am nevoie si asta de cand am fost in Arabia Saudita.
E scump Flixonase? Nu e o urgenta la mine, dar in principiu as vrea sa stiu.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, este in jur de 620.000 (la Sensiblu) dar din cate imi aduc eu aminte tine cam 2 luni, nu?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ixxi, mi-au dat acelasi lucru sub divesre denumiri, probabil in functie de ce aveau in acel moment in spital. Deci, de la nastere pana acum am folosit: Skinsept, Spitaderm si Skinman, toate sunt nemtesti. Cred ca e suficient sa ceri solutia cu care se spala medicii chirurgi si stiu ce sa-ti dea.
Uite, citesc acum pe eticheta: Dezinfectant pt. tegumente, solutie pt. spalarea si dezinfectia inalta intr-un singur timp. Activ pe tot spectrul microbian, bacterii (inclusiv bacilul Koch), fungi, virusuri, HBV, HIV, rotavirusuri, virusuri herpetice, formele sporulante ale B.Subtilis.
Noi l-am folosit mereu cand am avut vreo probleme pe piele, iritatie, etc, dar neaparat diluat. Asa mi-au spus cand era nou-nascut, sa-l diluez la jumatate.
Cu Neopreolul, daca ai dubii nu-l folosi ca intr-adevar contine cortizon. Eu am gresit poate ca ti l-am recomandat dar m-am gandit ca esti ingrijorata si am facut-o intrucat noi l-am folosit la sfatul medicului.
Sanatate multa.
Amary, asa este, ai dreptate, Neopreolul contine prednison care un cortizon, cu siguranta impotriva mancarimilor. Totusi noua ni l-a recomandat ca putand fi folosit inca de la nastere si stiu ca A. Culcer il recomanda si la fimoze, zone sensibile, etc., de-aia m-am gandit ca n-are ce rau sa-i faca nici ei. Dar cu siguranta nu trebuie abuzat si e bine de intrebat medicul. Cum sa ma supar? F. bine ai facut ca ai scris, de-aia suntem aici ca sa ne ajutam una pe alta si sa incercam sa luam cele mai bune decizii.
Patricia, ce mai face scumpa mica? Sper ca este mai bine!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati inceput sa va ganditi la Mos Craciun? Ca eu numai la asta ma gandesc de ceva timp...vor fi asa niste sarbatori frumoase anul asta! Altfel e Craciunul cu copil in casa!
V-ati hotarat ce le aduce Mosul? Ca tocmai rasfoiesc un pliant de Cora cu promotia la jucarii.
Ca sa nu mai zic ca urmeaza si zilele lor de nastere! deja simt in aer sarbatorile.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor! Sa va dea Dumnezu sanatate si multa, multa fericire!

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata
si
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua azi;

Eu am disparut motivat, caci am facut curat in toata casa; aseara pe la 6 era totul luna, dar i-am dat fructele lui Andrei, si a aparut deja meniul pe usile de la dulapurile de bucatarie; imi voi face timp a recuperez ce s-a mai scris;
Noi nu avem decat 2 dinti, ceilalti vad ca se lasa asteptati,caci din septembrie nu a mai aparut nimic; marait excesiv nu e, si doarme toata noaptea (de ex, a adormit aseara pe la 9, si se apropie 9 dimineata si inca nu s-a trezit decat o singura data pe la6 aci ajunsese perpendicular pe latura mare a patutului si nu avea loc sa se mai intinda, deci a fost pret de cateva secunde sa-l trag si sa-l asez corect);
Insa avem cam de 2 saptamani, poate si mai bine, de fapt de cand ne-am intors de la munte, probleme cu mnacarea; ieri a mancat asa:
*intre ora 8 si 9 lapte 210 ml cu o masura de cereale
* ora 12 10 gr de br.cu smantana (la dorna perle), si daca am vazut ca nu le vrea am vrut sa ii dau iaurtul lui obisnuit dar si pe asta l-a refuzat
* ora 16 un borcan de iaurt de 150gr cu galbenus de ou
* ora 19 50 gr de banana
* ora 20:30 240 lapte cu 3 masuri de cereale

Uneori ajung sa cred ca doarme asa de mult... de foame;
Amaya, felicitari ca Andrei primeste legumele; eu ieri nu am mai stat sa i le fac, si am zis sa ii dau numai produse lactate, dar azi ii fac iarasi supa si incerc sa vad daca accepta legumele;
Tomasa am vazut pozele de la inceputul capitolului trecut cu Tudor si imi placea siguranta care se citea in mersul lui;
Mai Patricia, dar "dintoasa" a devenit Rebecca

Si pentru ca am citit cum va descurcati cu adormitul pentru noapte eu va spun ca dupa masa de seara il pun pe Andrei in patut cu multe jucarii cu lumina aprinsa, unele care chiraie daca apasa pe butoane si se joaca pana adoarme in niste pozitii ciudate; apoi se trezeste datorita pozitiei incomode, eu ma duc si ii debarasez patutul de jucarii- si mai las cateva, dar trebuie sa am grija sa nu inceapa vre-una sa urle (am patit-o si s-a zis atunci cu somnul), il intind pe mijlocul patului, sting lumina si program de voie cu al meu sot (adica mancat, povestit noutati si uitat la tv);
Gata ca ma duc sa ma foiesc pe langa el sa se trezesca

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Kita, La multi ani pentru Andreiutu, sa fie sanatos, fericit si sa aiba parte de tot ce e mai bun.
De cateva zile eu ma chinui cu asa-zisa ciorbita (care nu e acra fiindca nu i-a placut acra, deci e doar o supa mult mai consistenta) dar combina legumele cu carnea si in concluzie Andrei zice pas fara drept de apel (primele trei zile i-am dat f. putin carne in aceasta supa si a acceptat-o, dar cum am marit cantitatea de carne, nu mai vrea)...ma omoara ca nu avansam...asta e, el sa fie sanatos.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti! Si sa petreceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR !

Kita, esti . Eu am facut curatenie duminica, l-am plasat pe bb la mama si am . A venit Dragos acasa si curatenia a durat fix un sfert de ora, pentru ca mama i-a dat biscuite in manuta si el era in premergator...

Alina Gabriela, si Dragos merge in premergator cu mare viteza, sta in picioare in premergator si se joaca cu ambele maini, deci complet nesustinut, dar fara premergator nu vrea sa mearga fara sa se tina de ceva. Cel mult merge daca il tin de bluza la spate. Asta de vreo luna, deci nu a mai progresat deloc. Eu cred ca e una din problemele premergatorului: bebeii isi dau drumul mai greu singuri...

Patricia, sanatate Rebeccai si felicitari pentru dintisori ! Sa stii ca e tare bine d.p.d.v. psihic sa ai un/o dr. la care sa poti apela oricand, fie si telefonic.

Crinuta, eu nu pot vedea carliontii lui Rayan. Cred ca ai pus link-ul sa ne faci iar pofta cu torturile (mie imi lasa gura apa). Eu numai papa pot sa vad pe pagina ta. Sa stii ca si eu m-am gandit sa fac Priorix-ul mai repede de 1 an, dar mai trebuie sa astept putin ca i-am facut antigripalul tocmai. Te mai sun eu ...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

FEtelor, multumesc de intrebari.
Rebecca tot asa se simte, tuseste si este ff. ragusita, cred ca o doare rau in git, din cauza asta mi-a si plins peste noapte, nu prea a dormit, iar eu ma simt ca un zombi. Multumesc lui D-zeu ca nu am stiut pina acum si nu am avut parte de nopti nedormite, ca imi dau seama cit este de greu.
Mai are si febra dar nu mi-a trecut dew 39, sper sa stea asa, cu antitermice. Ii dau Ospamox de ieri.

LA MULTI ANI!! tuturor sfintilor zilei de azi, bebelusi si mamici (ooo, si citi sint, printre care si noi!). Sanatate la toti si sa cresteti mari si frumosi!!

Kita, ce harnicutza esti.
DA, au iesit asa, cam toti in acelasi timp. M-am trezit cu cei 2 incisivi de jos si imediat cei 3 de sus (unul iesise putin mai devreme).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput