bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 5

aurelursu@k.ro spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!
Sanatate bbilor bolnaviori!! Sa va faceti repede bine.
Tomasa, eu ma gandesc la Craciun de ceva timp. Cum o sa impodobesc bradutul si mai ales ce reactie o sa aiba Stefan. Cred ca o sa vrea sa il guste.
Voi ce cadouri cumparati la copii?? Eu sunt in pana de idei, hainute are si jucarii habar nu am care ii plac. Da ne mai gandim.
pupici

PatriciaArdeleanu spune:
eu (imi doresc) sa ii cumpar o papusa frumoasa gen bebelus pentru ea (dar nu stiu daca sint pentru bb asa mici, pe majoritatea scrie ca se recomanda peste 3 ani...).si eu abia astept reactia ei la vederea bradului si a luminitelor...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

alina_gabriela9 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
La Multi Ani de Sf. Andrei!
Gabiu, nici noi nu stim ce cadouri ii plac. Am incercat sa o ducem in magazin sa "isi aleaga" jucaria preferata, insa n-a dat nici un semn ca ar interesa-o vreo jucarie mai mult ca alta, asa ca va ramine la latitudinea noastra.
Patricia, multa sanatate Rebeccai!
Noi raportam 4 dintisori (doi sus si doi jos).
Crinuta, m-ai omorit cu torturile tale, trebuie sa ma duc urgent sa-mi iau ceva bun, ca altfel...
Pe cirliontat nu l-am vazut.
Lali, mie mi-e greu sa renunt sa o pun in premergator pentru ca e foarte curioasa si trebuie sa se deplaseze in permanenta. Iar sa o car in brate continuu, este exclus.
Kita, si Amaya sa va traiasca voinicutii!

ILUCAE spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica mamici ,tatici , micuti !!!!!!
Petrecere frumoasa !!!
ELENA + ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

ILUCAE spune:
Si eu am inceput deja sa ma gandesc la CRACIUN , mai ales ca noi o sa-i luam motul atunci , chiar in ziua de Craciun , mare petrecere mare .De abia astept sa vad ce reactie va avea atunci cand va vedea bradutul cu luminitele licarind.
ELENA + ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Witchie spune:
Dragi mamici si pitici, andrei si andree
la multi ani sa fiti iubiti si sa va aduca mos andrei ce vreti voi.
Putin mai tarziu o sa poze cu irina si sylvester la noi in album pentru cine vrea sa vada re-editarea unui desen animat. Am incercat acum si nu merge site-ul.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Pasi de urias
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Clara03 spune:
Ixxi, se prea poate ca rezolvarea problemei cu poponetul sa vina de unde nici nu te astepti. Ce scutece folosesi

strunfita spune:
La multi ani tuturor Andreelor ai Andreilor!!!
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Lali spune:
Da, Alina Gabriela, ai dreptate si mie mi se pare ca premergatorul ii da o libertate de deplasare care ii face foarte bine si ii satisface nevoia de explorare. Dar sunt si dezavantaje, pe langa avantaje. Iar cu caratul in brate, Dragos are deja 12 kg... deci e imposibil, mai ales ca sunt 12 kg in miscare permanenta ca e curios ca o baba !
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza