bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

4 sus si 4 jos

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alina Gabriela, nu te stresa, va merge cu siguranta cand va fi pregatita si probabil o va face repede si bine de la bun inceput. Fiecare se dezvolta in ritmul sau, unii fac mai repede ceva, altii altceva.
Al meu de ex. merge nesustinut de la 9 luni. Si totusi e copil si el! desi unii nu cred asta, il considera probabil un alien doar pt. ca e precoce din punctul asta de vedere

Trag concluzia ca uneori nici intr-un fel nu-i bine, mereu se vor gasi oameni care sa incerce sa te faca sa te simti prost.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

4 sus si 4 jos

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Hehehe, bravo ei. La noi jos se vede umflat doar in dreptul caninilor, in rest nu, deci mai avem de asteptat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello mamici!

Ma bag si eu in discutie. Sper sa ne se supere cineva.
Si Triderm-ul si Neopreolul contin cortizon!!!!!!!

Nu se foloseste decit sub supraveghere.
Asa ca atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga eu intelesesem ca Hana are acces la farfurie si ma miram ce copil model ai,tu mananci intr-o parte si ea in cealalta!Ce-i drept eu ii dau cantitati mici la inceputul mesei si apoi din ce in ce mai mari,imi pierd rabdarea.La masa de pranz mancam toti 4,Natalia,eu,tati si menajera,doar doar face si ea ce facem noi,doar doar o manca.Uneori papa alteori nu.Azi i-am dat un cartof prajit mai gros taiat si l-a devorat,il sugea cu o placere....

Crinuta si noi am facut vaccinul ala de care spui tu,trebuia sa i-l fac la 9 luni dar nu eram inca aici asa ca i l-am facut la 10 luni.Aici se numeste Rourox sau Rouvox,ceva de genul asta.E antirujeolic,antirubeolic si antiurlian.

Kita tu pe unde te ascunzi?Nu ai mai scris de mult!Sunteti bine?

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, please let me join The Alien Club

Amary, nu se supara nimeni dar sa nu crezi ca eu il iau de capul meu, mi-l da pediatra pe reteta si nu il folosesc zi de zi ci doar cand se irita rau (ca o arsura) si aplic crema in strat f.f. subtire (cum m-a invatat medicul neonatolog in maternitate). Daca ar fi substante care se folosesc strict sub supraveghere nu cred ca s-ar prescrie asa usor...mai ales ca ambele pediatre care il vad pe Andrei stiu ca eu folosesc Triderm, si ca asta functioneaza la el la iritatiile mai serioase, si nici una nu mi-a spus sa nu o mai fac (si sunt doua doctorite complet diferite in ceea ce priveste metodele medicale).

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Amary ai dreptate. La multi ani pentru ANDREI, sa creasca mare, sanatos si norocos, si voi pe langa el

Amaya din pacate nici la noi nu prea a folosit bepanthenul (apa de ploaie), o sa incerc altceva.

Tomasa multumesc mult pentru link si pentru sfaturi. mi/am scos toate medicamentele folosite de fete si acum cercetez. spune/mi te rog numele desinfectantului ala pe care/l folosesti, caci s/ar putea sa am cum sa fac rost de el daca/i stiu denumirea.

Shobo enteroviroza se poate avea n cauze. Persoanele imunocompromise, printre care se numara si nou-nascutii si sugarii sunt adesea predispusi la aceasta boala. Dar hai sa/i enumar cateva cauze: manutele care merg pe jos si ating orice si apoi bagate in gurita, diverse lucruri gasite si roase, suzeta/tetina care a cazut te miri pe unde, mancare alterata, lapte gresit preparat (o cupa in plus, apa infestata), chiar schimbarea laptelui, etc. Aaa si un aliment nou introdus, care nu i/a placut burticii.
Boala poate debuta dupa 4-6 ore, dar si dupa 1-2 zile.

In cazul nostru au fost mai multe chestii care ar fi putut cauza: o plimbare in billa, o suzeta cazuta pe jos, 5-10 ml de tedy, o bucatica de saratea pe care o vecina binevoitoare i/a dat/o si pana sa o i/au eu deja o bagase in gura....un kiwi....si dintisorul care a iesit sambata.

Crisu bea ceai 200ml pana la 300ml, ceai de tei sau mai nou baby tea. In zilele cand a avut febra a baut cam 900ml numai ceai plus tzitzi si cava humana nh, acum bea cam 500-600ml.

Referitor la dinti....noi avem 2 jos, iar sus unul a spart acum o saptamana si celalalt acum 2 zile. Desi cei de sus sunt mici fata a si descoperit ca/i poate scrasni. ma inerveaza la culme, dar cum sa/i explic unui copil de 9 luni ca nu e bine?

Alina Garbiela nu te mai necajii cu mersul. cCunosc persoane care au inceput sa mearga la un ani si cateva luni si azi sunt bine merci. Piersicuta mea a inceput de la 6 luni si jumatate sa mearga sustinuta si azi la 9 luni si jumatate tot asa merge, nu a mai avansat deloc... si nici nu e grasuta ca sa zic ca e greoaie, e ca o aschiuta si degeaba .

Rici felicitari pt dintisori.

Crinuta dati/ne si noua 2 carlionti...

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Crinuta, veste buna, nu stiu daca te (mai) intereseaza, dar, am aflat ca acum se gaseste Flixonase si in Romania.

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, e clar, tu ai puteri paranormale.
Aseara ma gandeam sa te intreb ce mai faci cu picaturile de nas, deoarece eu de cand am racit pun iar Olynth pt copii, dar am senzatia ca mai mult din obisnuinta.
Pun doar seara, in rest nu am nevoie, dar cred ca voi renunta.
Chiar ma gandeam la Flixonase. Bineinteles ca m-ar interesa unde se gaseste.
Tu mai folosesti?

La multi ani celor care poarta numele Andrei si Andreea!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta se gaseste la Sensiblu (cred ca si in alte farmacii dar acolo am intrebat eu)...eu abia ieri am aflat ca se gaseste in Romania dar azi dau fuga si-mi iau ca tare bine m-am simtit cu el. Intre timp m-am mai pacalit cu Nazomer, Olinth sau Bixtonim.

Mergi la inceput