bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 2

crinuta spune:
Shobo, 3 luni de la nastere. Sunt anticorpi primiti in perioada intra-uterina, deci nu are nici o legatura cu alaptatul, si chiar nu stiu care anticorpi se transmit odata cu alaptatul, dar aici nu se specifica nimic de alaptat.
Uite ce scrie in Capraru: " Dupa varsta de 3 luni cand dispar anticorpii transmisi de mama ( daca ea a avut boala) copiii pot face pojar la orice varsta"..
Da, Priorix este ROR, dar se pare ca ar fi mai bun decat Trimovax.
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
aha, am priceput crinuta. dupa cum am zis eu pot doar sa sper ca e protejat dc inca il alaptez, caci vaccinul nu ma risc sa i-l fac la doar 9 luni, nici nu cred ca mi l-ar face vreun dr oricum.
inteleg ca Trimovax se cheama ROR-ul facut gratuit la 1 an? Priorix banuiesc ca e mai bun pt ca nu da efectele nasoale ale celui gratuit? sau chiar are si alte chestii incluse? merci mult.
in sf. i-am gasit si eu lui Codrin un ceai bun si fara zahar si muuuuuult mai ieftin decit baby drink. Este "Fruchte Tee" de la Humana (hibiscus, macese, mere, coacaze si capsuni+vit C) - cel mai bun pret in Cora. ii place atit de mult incit acum bea si cite 150ml/zi dc ii dau.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

crinuta spune:
Shobo, in alte tari se face la 9 luni, nu mai tarziu, indiferent daca mama a alaptat sau nu, deci e discutabila problema, iar pe diverse site-uri am citit ca se face intre 9-12 luni, dar, daca inca alaptezi poate e mai bine sa nu i-l faci inca, pentru a fi cat mai eficient, ca de 100% eficienta la vaccin nu putem discuta.
Oricum, din ce am citit, cei de la Ministerul Sanatatii pun deja problema vaccinarii inainte de 1 an.
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, Amaya, nu mi-am dat seama sa o sun, desi ea mi-a dat nr inca de la prima consultatie. Acum stiu si eu daca ma chema sa ma vada...ca eu vroiam consultatie
, nu prin telefon. dar data viitoare am sa o intreb, si cum zicea si Alina-GRabriela, poate daca vine si acasa (dar in particular, nu in regim de Medicover). Inca nu am gasit un dr care sa vina acasa, caci nu am avut probleme si m-am dus eu regulat la consultatii.
Acum am inceput sa ii dau Ospamox si sper sa se faca bine curind. Sint sigura ca a luat microbul de la sotul meu, care are de o saptamina asa ceva. Are saracutza o voce cind plinge sau cind "vorbeste" pe limba ei de mi se rupe inima
Alina-Gabriela, nu iti fa probleme, o sa mearga ea. Probabil ca din cauza premergatorului nici nu este interesata.
eu nu i-am luat premergator si nici nu o sa ii iau, si vorba lu' Shobo, bintuie prin sufragerie (pe hol nu are voie ca e gresie) si este f fericita, si daca are de ce sa se tina se ridica in picioare si vad ca incepe sa prinda curaj sa isi dea drumul la o mina si acum ar vrea la amindoua. avem 8 dinti Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

crinuta spune:
Wow, 8 dinti! Felicitari!!! Cum sunt " repartizati"?
Noi avem 2 jos si 4 sus.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Noi raportam un par cret:http://community.webshots.com/user/rayan22100
Crinuta si Rayan

magga spune:
Sanatate copiilor bolnavi!!!
Lavinia, dar Hana n-are acces la farfurie, caci si ea ar face tot ca Natalia. Totul de deruleaza de parca eu as minca si i-as da si ei sa guste. Eu ii dau cantitati mai mici, caci daca e prea mult isi baga degetul in gura si face ca Nati, isi pune-n par, in urechi peste tot...
Esti foarte dragutza cu tirada ta impotriva lu' musiu doctoru ala...

adita spune:
Alina Gabriela, si Nectarie abia incepe sa mearga (azi chiar a dat drumul la maini cateva secunde, dar n-a pus pasul,doar statea in picioare). in schimb la catarat nu-l intrece nimeni, se suie pe premergator, a trebuit sa-l strang, ca nu se mai putea
noi am ramas in continuare la 4 dinti, 3 jos si unul sus
Crinuta, ma innebuneste parul lui Rayan. si Elena era creata, dar de cand am tuns-o s-a indreptat
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

rachel owen spune:
Salutam parul cret!
Eu vreau sa va dau o noua veste:
MAI AVEM 2 DINTISORI, deci in total 6
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”