Sunteti multumiti de Palatul Copiilor?
buna seara, mamici!
Am fost astazi cu copilul la lectia de Teatru de papusi, de la Palatul Copiilor. Domnul profesor Marian Marinescu nu ne lasa sa intram pe rand si de obicei, la ora 14 deschide usa si invita toti copiii inauntru. S-a intamplat pana acum de doua ori sa stam in fata usii, sa treaca bine de ora 14, parintii sa plece si sa apara intr-un tarziu domn' profesor mirat ca nu mai are cu cine sa tina lectia.
In fine, am trecut peste episoadele astea pentru ca se pare ca iubeste copiii si lor chiar le face placere sa lucreze cu el.
Astazi insa, a depasit orice masura. Se stransese toata gasca de parinti si copii si asteptam sa ni se deschida usa. Nimic.
Pe la 14.10, iese cineva si vedem ca in clasa tocmai se tinea o "sedinta", era un fum de taverna si masa plina de sticle si pahare.
Dupa vreo cateva minute iese o profesoara pe care o intrebam daca mai dureaza. Ne raspunde rastit ca nu stie si ca se mai gandesc daca se tine lectia
.
Am intrat eu la un moment dat si am intrebat daca mai e cazul sa asteptam si mi se raspunde senin ca da.![]()
Ei, va dati seama ca mi-am iesit din fire si m-am dus sa intreb la "conducere" ce se intampla cu orele domnului Marinescu. Peste cine dau acolo? Peste prima persoana care iesise din clasa copiilor, cu tigara in coltul gurii si cu privirea in care i se citea nepasarea fata de blegomanii care asteptam in fata usii.
Ce ziceti? Vi s-a intamplat ceva asemanator? Am impresia ca la Palatul Copiilor se lucreaza in dulcele stil mioritic, la fel ca in scoli, gradinite si spitale. Daca nu se platesc orele, ce pretentii sa mai avem, nu? Of, vai de noi si, mai ales, vai de copiii nostri.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Raspunsuri
bagoiu spune:
Noi mergem la pictura si la ceramica si sunt supermultumita. Doamna de la pictura a lipsit o sg data pt ca a fost f bolnava si si-a cerut o mie de scuze ca nu ne-a putut anunta din timp. Si-a ajustat usor programul dupa noi fiindca eram multi care veneam direct de la gradinita si nu ajungeam la timp. Si imi place si cum lucreaza.
La ceramica e o tipa superdulce care e prezenta acolo sambata toata ziua, putem sta si noi cu ei, e foarte bine.
Imi pare rau de ce spui tu, nu am mai auzit de asa ceva
MariaM spune:
Buna,
M-ar interesa si pe mine, pt Vladut...sa-l duc la cateva activitati la Palat.
El are 4 ani.
Tot am sunat la Palat, si nu am primit un raspuns coerent.
Asa ca...va intreb pe voi....E Vlad prea mic pt palat.
DAca nu....la ce credeti ca s-ar potrivi sa-l dau la varsta lui....
Si cel mai important cand incep inscrierile?
Multumesc frumos de ajutor
denizel spune:
quote:
Originally posted by MariaM
Buna,
M-ar interesa si pe mine, pt Vladut...sa-l duc la cateva activitati la Palat.
El are 4 ani.
Tot am sunat la Palat, si nu am primit un raspuns coerent.
Asa ca...va intreb pe voi....E Vlad prea mic pt palat.
DAca nu....la ce credeti ca s-ar potrivi sa-l dau la varsta lui....
Si cel mai important cand incep inscrierile?
Multumesc frumos de ajutor
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.
Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Maria&Vladut
Maria, inscrierile s-au facut in septembrie. Poti totusi sa mergi si sa intrebi la ce cercuri au mai ramas locuri.
Vladut nu e prea mic, la 4 ani, sa inceapa ceva acolo.
Numai ca trebuie sa te duci acolo, cu telefonul nu rezolvi din pacate.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
luizica spune:
Stiu ca la Palat se primesc copii cu varsta minima de 4 ani pt diverse activitati dar mai stiu ca nici locurile nu sunt multe. Este bine daca doresti sa-ti mearga copilul la Palat, sa incerci sa rezervi un loc din timp si este mai bine sa mergi personal. Afli mai multe vezi daca-ti place ... etc
lai spune:
Nu stiu cum mai e in ziua de azi. Eu stateam foarte aproape si mi-am facut veacul pe acolo, din clasa intai pana printr-a opta. De la balet la dansuri moderne la informatica la engleza/teatru in engleza. Am mers in n tabere cu ei si am si in ziua de azi prieteni pe care mi i-am facut acolo. Mi-ar parea rau sa stiu ca s-a stricat treaba..
Lai
matahut spune:
Am scos de la naftalina subiectul asta, la care oricum se dadusera destul de putin raspunsuri.
Si eu vreau sa imi dau fetita de 4 ani la Palat la un sport, nu am apucat sa ma interesz direct acolo, dar o voi face zilele astea. Pana atunci poate cele care au sau au avut copiii acolo ne mai spun din experientele lor. Merita sau nu sa bati drumul pana acolo? Eventual, niste recomandari de profi si cercuri...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
V. Erica spune:
Si eu as vrea sa-l duc pe Eric acolo, nu m-am hotarat inca la ce...
Am gasit site-ul www.paco.ro/" target="_blank">asta, dar este cam sarac in informatii.
Astept si eu pareri de la mamicile care au copii inscrisi la Palat
.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
adita spune:
eu i-am dus pe ai mei anul trecut la pictura si ceramica, iar anul asta i-as da si la balet si astronomie. sunt atat de multe posibilitati, ca nici nu stii ce sa alegi mai intai
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

grati.ela spune:
si Ozi a fost la ceramica pana in martie...apoi a renuntat din comoditate (a parintilor evident). A fost ok pt ca isi ocupa timpul dar nu mi s-a parut ca i-ar fi invatat ceva...
19+
adita spune:
a, nici noi nu am invatat nimic, dar am fost doar de cateva ori(vreo 3 cred), ca imi era tare greu sa ajung cu toata trupa. dar anul asta e bebe mai mare, sper sa ma descurc mai bine si sa ne tinem de treaba
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)