Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David si Edis, sa fiti sanatosi si cuminti!
Acum un an speram si eu sa nasc pe 1, imi placea ideea dar n-a fost sa fie.

Am avut o noapte de cosmar, timp de 6 ore am de 10 ori, cred ca de la niste oua prajite pe care le-am mancatla niste prieteni. Plus febra de nu mai stiam de mine.Am avut noroc cu Ana care a dormit 8 ore, cred ca simtea ea ceva. Acum spal de zor la rufe, ca am comis-o si in pat. Nu doresc nimanui, sa vad cum ma dreg acum ca mi-e si frica sa beau apa!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

pt ziua Romaniei, azi e zi de sarbatoare chiar si pt cei de peste hotare

La multi ani si sanatate multa la toti Andreii si Andreele, cpilasi si mamici pt ieri (cu intarziere, ne pare rau ca nu s-a putut altfel)

Davidutz blondutz, sa traiesti, sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor care te iubesc. Sa ai parte de o aniversare frumoasa si plina de veselie. de la tizul tau cu multa simpatie si prietenie.

lui Edis, sa cresti mare si sanatos alaturi cei ce te iubesc.

la toti copilasii aniversati sau nu, cat si mamicilor lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eveline,multam de explicatia cu cele 4 mese.Alte exemple?

Carmen,noi am scapat de haraila aia in piept cu Klacid.E tot antibiotic si l-am luat timp de 6 zile.

Madachan,Radu se trezeste de n ori pe noapte doar ca sa urle un pic,sa primeasca suzeta sau sa fie luat in brate.Suntem capiati de nesomn.De exemplu azi-noapte s-a trezit de 6 ori in urlete si trezirea finala a fost la 6:30.Citesc pe aici si ma crucesc : unii copilasi dorm pana la 8-9…

La multi ani David Andreas si Edis si sa aveti parte numai de bucurie in viata.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Celui mai patriot barbat din trupa, David, ii dorim sa fie sanatos si fericit toata viata!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTIIIIIIIIIIII, AI GRIJA DE TINEEEEEEEEEE!!!!!! Cheam-o pe Dana sa stea ea cu Ana ca sa te refaci!!!!! Of, eu sunt in curatenie generala ca veneam eu!!! plus ca PAul e iar bolnav!!!
Papa o lamaie, sau daca nu suporti, bea sucul diluat cu apa, sa vezi ca iti revii....daca ai in casa emetiral, te ajuta sa nu mai vomiti sau sa nu mai ai greata!!!!
SANATATE MULTA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... va multumesc din suflet pt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63149" target="_blank">subiectul deschis lui Mihai....

Ce voiam sa va zic ca exista deja un subiect deschis pt el de ceva timp... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62446" target="_blank">AICI
Asa ca cine a deschis subiectul sa nu se supere ca e posibil sa il inchida moderatorii!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani tuturor romanilor de 1 decembrie
Am vrut sa mergem la Alba Iulia, dar cu vremea asta mai greu

Care ati vaccinat copiii acum la 1 an, cum au reactionat dupa vaccin? Ca Sara face febra in fiecare zi (dimineata si seara) si sunt ingrijorata

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by impreuna

La multi ani tuturor romanilor de 1 decembrie
Am vrut sa mergem la Alba Iulia, dar cu vremea asta mai greu

Care ati vaccinat copiii acum la 1 an, cum au reactionat dupa vaccin? Ca Sara face febra in fiecare zi (dimineata si seara) si sunt ingrijorata

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

noi avem o saptamana cu febra a dat si in diaree

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Fetelor... va multumesc din suflet pt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63149" target="_blank">subiectul deschis lui Mihai....

Ce voiam sa va zic ca exista deja un subiect deschis pt el de ceva timp... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62446" target="_blank">AICI
Asa ca cine a deschis subiectul sa nu se supere ca e posibil sa il inchida moderatorii!...

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Ce am simtit citind mesajul ?...
AM fost fff emotionata... e f frumos scris...
SI in acelasi timp m-am gandit ca asa ar fi trebuit sa deschid si eu subiectul pt toti copilasii nostri... Nu tineam sa se vada ca sunt deschise de mine, ci doar sa aduc bucurie in sufletele mamicilor!...
Si ca sa stiti: eu l-am listat deja ca sa am ca amintire!...
Eu si subiectul lui Mihai il am listat si pus in dosar... Am sa ii arat cand va fi mare... cata lume cu suflet mare a fost alaturi de al si de mama lui... cand a avut nevoie...!
Va iubesc pe toate si va multumesc din suflet!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Am promis ca revin cu poze si am pus in ultimele 3 albume poze de la petrecerile de un anisor, de la un chef si poze cu un prieten in ziua cind au primit olize cu bila

Felis multumim de urari de asemenea ii dorim si lui Mihaita!Intadevar lui Darius ii place si la birou ....de fapt oriunde numai sa fie cu mami.....e tare mamos .
Flavia ,mie dr mi-a zis ca normal febra trebiue sa fie 24 maxim 48 de ore , daca nu sa o sun.Poate ar trebui si tu sa vezi daca nu-i altceva .Cum ziceam si ieri am citit la ,,Parintii intreaba parintii raspund,, ca pot avea si o reactie intirziata dupa vaccinul asta dar dupa citeva zile de la vaccin .
Mi-ar placea sa ne cunoastem , poate ne vedem intr-o duminica in parcul mare.

Eu urez cu intirziere si in avans pentru toti copii din gasca
si aiba parte de tot ce-i mai bun in viata iar acum ma duc la ,,evenimente ^^ sa va urez si acolo

Va pup si va doresc vizionare placuta la pozici !!!

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput