Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Hai ca am luat-o razna cu totul!!!....ca sa vedeti de ce imi arde mie acum: stiti reclama cu copiii aia doi, la branza topita, cand spune fetita la sf,( dupa ce isi pacaleste prietenul cu un sw, sa ii ia trotineta): cand o sa ma fac mare, o sa imi dea masina sa i-o conduc! asta mi-a venit mie acum in minte, cand ma uitam la poza asta: cam asa i-ar spune Bia lui Silviu, in gandul ei fireste! ...pai, uitati-va ce satisfacuta e, cand papa in scaunul lui de masa!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Onitza draga, crede-ma ca daca ai sta mai aproape ti-as trimite-o si mai des, nu doar cand tre sa dea medicamente. Ar mai rasufla si Sara ca o sufoca:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Cunoastem, cunoastem!! asa e si Paul can dmergem la bunici, sunt trei la numar, si e ceva de genul, unul il ciupeste de obraji ca i se pare ca s-a mai ingrasat, altul ii verifica pulpanele ca i se pare ca a mai slabit, si ultimul, face cucu-bau la el, de nu mai stie copilul la care sa se uite, si in final , intinde mainile la mine, si urmeaza tornada de replici: tot l ama-te vrei, ma, dupa ce ca te vedem asa de rar?????

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Mey, cu cine joaca steaua? nu mai conteaza!!! hua steaua!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Mda, am aflat ca a batut steaua!!!! si am fost numita"anti-patrioata!!!! de un prieten.....ce daca?????!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, David, prietene, sa cresti mare, sa fii sanatos, vesel si iubitor ...si sa sarbatorim cat mai multi ani impreuna, ca tare ne mai place sa chefuim...

La multi ani, Edis!

Noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai fetelor,nu stiu cum se face dar niciodata nu am timp atat cat mi-as dori sa pot sta pe forum,ca tare imi sunteti dragi.Abia daca am timp sa "rasfoiesc" paginile sa vad ce se mai intampla sa nu raman in urma cu stirile...,ma mai opresc un pic pe la "Parintii intreaba" si uite asa ma trezesc ca iar e tarziu in noapte...
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat pana acum,sper sa nu se mai repete.
Si LA MULTI ANI din nou tuturor Andreilor si Andreelor,am vazut ca s-a facut o lista...Al meu copil nu apare acolo,dar stiti de ce?Pentru ca n-am spus ca il mai cheama si Andrei.N-a fost cu intentie,a fost doar o scapare.
Am promis ca vin cu poze de la petrecerea de 1 an.Am reusit sa pun o parte din ele in "Omuletul pt care se merita sa fiu un om mai bun".
Va pupam si sper sa ne "vedem" mai des.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Edis sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii la implinirea unui anisor.

La Multi Ani!!! fetelor de ziua Romanului, odihna placuta pentru cele care aveti o zi libera si petrecere frumoasa.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62811" target="_blank">David Andreas (Fulguletz)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62884" target="_blank">Edis (Madalina P)

Fetelor... am mai vazut ceva poze de copilasi frumosi Paul de Onitza care se face mai frumos pe zi ce trece, printzesa lui CeciliaC care are o poza dupa care ma topesc: zici ca isi numara degetele... Acum sper ca nu am incurcat ca am mai vazut o fetitza tare frumoasa... a lui ELE... Sper ca nu am incurcat

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

NU am gresit... ASTA imi place rau de tot, Cecilia

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Mihaela-Ema ... am vazut ca lui Darius al tau ii place in aceeasi masura la piscina si la birou!... Sa-ti traiasca... si sa fie sanatos ca de ziua lui nu am avut ocazia sa ii urez!...

Mergi la inceput