Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MADACHAN, WOOOOOOOOOW 500 ml de lapte pe noapte ???????? cred ca ii place sa bea lapte noatepa si probabil ca si-a facut un obicei sa se trezeasca sa bea lapticul din bibe!! iti dau si eu un sfat, dar, nu e musai sa te iei dupa mine: can dam fost eu la un doc, mi-a dat niate sfaturi bunicele as zice eu; unul dinte ele suna cam asa: nu-i mai da noaptea nici macar ceai, incearca sa il obisnuiesti sa nu se mai trezeasca noaptea dupa..lapte sau ceai, ca asa faceam si eu!...si acum se mai trezeste, dar ...dupa suzi!! ...si de la dinti! pupici shtrengarului!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetiliii, de maine incepe sezonul oficial de decembristi......deci se continua petrecerile...
Si maine avem doi sarbatoritzi patriotzi nu asa, pe unul dintre ei il cunosc, ca imi da bataie de cap uneori
Acu un an stiam sigur ca voi face cezariana a doua zi...moama nene ce oftica pe mine, dupa ce ma pregatisem toata sarcina de o nastre normala, mai acatarii...

le doresc copiilor bolnaviori multa sanatate si sa se faca repejor bine!

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

FELIS ...iar nu dormi????? de fapt am vazut ca dai papa lui bebe, si al meu tot acum a papat!
FULGULE, can dam citit ce ai scris ca de maine incepe sezonul decembristilor, mi-am amintit ca eu aveam DPN-ul pe 8 decembrie! Moaaammmmaaaaaa si mi se parea asa de muuuult pana atunci, eu fiind undeva in noiembrie pe la jumatate, cu o burta imensa, si gata oricand de...cezariana!!!..dar cu doc. mea, credea ca mi se poate intoarce baiatul in ultima zi a DPN-ului, m-a facut sa astept pana pe 28 noiembrie, unde am pus problema de cezariana si a acceptat!!!

Eu mi-s singurica cu Paul, ca Mihai e la petrecerea sefei ....si stau sa il astept, asa ca ...daca are cineva chef de vorbaaaaaaaa....

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani David Andreas si Edis si sa aveti parte de tot ce va doriti.
Fulguletz asa m-am pregatit si eu sufleteste pentru nasterea naturala si s-a hotarat cezariana in ultimul moment, da nu ma mai interesa numai sa imi vad puiutza.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an asa repede, deja avem copii mari.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Onitza eu am chef de vorba ca al meu sotz se uita la meci:)

Mergi la inceput

Mami Flavia, da' de ce nu dormi, ca esti destul de solicitata ziua, mey, trebuie sa iti faci sonmul de frumusete!!!! ...hai, la culcarica, eu am zis asa...dar, tin la sanatatea voastra!!!!
Meciul e ala de pe TVR 1? eu am scapat, sotul nu e microbist!!! uraaaaaaaaaaaaaaa!!! caeram satula de la tata!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

Mami Flavia, da' de ce nu dormi, ca esti destul de solicitata ziua, mey, trebuie sa iti faci sonmul de frumusete!!!! ...hai, la culcarica, eu am zis asa...dar, tin la sanatatea voastra!!!!
Meciul e ala de pe TVR 1? eu am scapat, sotul nu e microbist!!! uraaaaaaaaaaaaaaa!!! caeram satula de la tata!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Am inteles, sa traitz!:)
Ala e meciul si eu nu pot sa dorm pt ca ma intereseaza, desi sigur se califica Steaua:)
Tu sti ca femeile pot face mai multe lucruri deodata, adica eu ma uit cand la tv cand la comp
In seara asta mi-am permis sa renunt la somnu de frumusete ca se prelungeste dimineata. E soacra-mea acasa si se ocupa ea de Sara pana ma trezesc, sic:)

Mergi la inceput

Ma uitam la niste poze si am zarit o fetita dulce care seamana cu mamiochi frumosi

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

FLAVIA, Moaaaaaammaaaaaaaa ce socrela ai!! sa-ti traiasca, ia trimite-o si la mine, nu mult, doar cand trebuie sa ii dau medicamentele lui Paul
M-ai lasat masca cu uitatul la meci, mi-ai facut-o!!!! eu care incercam sa te compatimesc, mey, si cand colo, ce sa mai zic??? decat ca ....sotul e fericitul!!!! ca are asa o nevasta.... clar s-a intors Dumnezeu cu fata la mine, de nu-i Mihai microbist!!! ca inebuneam!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Onitza draga, crede-ma ca daca ai sta mai aproape ti-as trimite-o si mai des, nu doar cand tre sa dea medicamente. Ar mai rasufla si Sara ca o sufoca:)

Mergi la inceput