Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 6

mihaela ema spune:
Va multumim de primire si ca ne-ati pus pe listuta !
Impreuna si eu ma bucur ca mai este cineva din Cluj cu copil de virsta lui Darius.Noi stam in Manastur.Voi ?
Oricum tre sa trec si pe la topicu clujencelor ca de nu ma omoara Roxa-Boxa
Evelinenoi l-am dus acum vreo luna la Baile Felix unde este apa termala si l-am bagat in apa afara in piscina ca o mama iresponsabila ce sunt.Afara era destul de frig da apa era calduta si a doua zi am mers la singura piscina acoperita din satiune unde am stat un pic mai mult in apa supercalda !
Prapadelu a fost in delir si de la un moment dat s-a rosit in obrajori ....dupa cum se vede si in poze .
Ulterior am aflat ca nu e buna apa termala pt copii asa mici dar inca nu m-am lamurit de ce .Daca stie careva sa ma lumineze si pe mine
Noi ieri am facut vaccinul si Darius nu are inca nici o manifestare urita , febra sau altceva .Sper sa fi scapat si sa nu apara o rectie intirziata cum am citit ca se mai intimpla.Noi am facut de la inceput vaccinu ala frantuzesc Pent Act Hib (cre ca asa se scrie)dupa care copilu nu prea a facut febra desi eu i-am pus preventiv un supozitor cu Novocalmin.
Revin cu poze de la petrecerea de un an.
va pup, Miha.
Darius 20.11.2004

Cecilia C spune:
Mihaela bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul. Sa stii ca tocmai m-am uitat la poze si imi pari tare cunoscuta , apropo, si eu eu sunt din Cluj dar momentam stam in Canada. Ma tot gandesc de unde te stiu, poate din liceu, ai fost cumva la LMF1 in Gheorgheni? sau poate din Facultate? eu am terminat la ISE in 1998....si sotul tau imi pare cunoscut...numai nu stiu de unde sa va iau, ha ha..cred ca el a stat prin Gheorgheni.....cam atat cu memoria mea, ha ha ha
..a terminat si el la ISE?
Pupici si salutari de la noi.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
LA MULTI ANI PENTRU MAINE: DIANA ANDREEA(ELA2001), MIHNEA ANDREI (ROSERB)
, TEODORA ANDREEA (NCRISTINA)
, TUDOR ANDREI (ADRIANNA
)
, ANDREI (DIANA2004)
, ANDREEA - ANDREAP
![]()
, DRAGOS ANDREI (CASSANDRA)
, VLADIMIR ANDREI (AIME)
, ANDREI COSMIN (LUMI81)
, DAVID ANDREI (DAMA)
, ANDREI (DESCULTZA)
, ANDREI(FLORYPOP)
, DAVID ANDREAS(FULGULETZ)
, TUDOR ANDREI (LUMINITA B)
, VLAD ANDREI (MONA B)
, ANDREEA BIANCA (EVELINE)
In speranta ca am prins pe toata lumea pe lista, va doresc distractie placuta si sa curga cat mai multaaaaaaaaaaaaaaa-reeeeeeeeee!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Eu n-am avut net de ieri de la 11 dimineazta asa ca urez ceva mai pe seara LA TOTI CEI ENUMERATI DE ONITZA

Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Cecilia C spune:
Mihaela cred ca mi-am amintit, ha ha ....pe sotul tau nu-l cheama cumva Virgil? obisnuia sa mearga la baschet la Transporturi....asa cred..si poate ca de-acolo il stiu..si l-am vazut si pe la ISE.....foarte scump Darius, sa va traiasca si sa fie sanatos
Asteptam poze de la petrecere sa va vedem mai bine
Poze

mihaela ema spune:
Cecilia ,intradevar sotul meu , Virgil, a stat pe str.Pata si a terminat la ISE in 1997 ( odata cu mine) si eu am terminat liceul LMF 1 !
.Ce mica-i lumea !Trebuie sa ma uit si io la pozele tale sa vad daca te recunosc !
Acum l-am intrebat si zice ca avut o colega de facultate Cecilia ,oare de tine o fi vorba ?
Scuze restul fetelor ca suntem off topic.
Darius 20.11.2004

mihaela ema spune:
Cecilia ,scriam in acelasi timp!
Daaaaaaa, despre el e vorba si mie imi pare tare rau ca nu te recunosc din poze , poate pui si tu poze cu fetita si cu voi sa va vedem mai de aproape ca am vazut ca ai poze numai de cind erai garvida.
Pupici, Miha.
Darius 20.11.2004

Cecilia C spune:
Mihaela, nu sunt eu colega de facultate, ha ha.....ca eu am terminat in 1998...dar probabil te-am mai vazut si pe tine la facultate....ca de stiut mai bine cred ca de la liceu te stiu
Pupici la Darius si salutari la Virgil cand mai venim la Cluj trebuie sa ne vedem, ha ha
Poze

Cecilia C spune:
Mihaela avem o gramada de poze acolo....multe albume, asa ca ne poti vedea
Poze

impreuna spune:
Mihaela noi stam in Gheorgheni pe Pata. Poate ne intalnim prin oras cand o fi vreme mai buna si ne permitem mai mult decat o plimbare prin zona:) Te asteptam si pe topicul fetelor din Cluj, eu oricum trec destul de rar pe acolo.
Tare scump Darius, vad ca ii place sa se balaceasca.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Madachan spune:
Mihaela,bine ai venit!
La multi ani!!! celor care si-au serbat azi onomastica.
Eveline,ce fericita esti ca-ti doarme copilasul toata noaptea .Edy si acum se trezeste de n ori si ii bag repede biberonul cu lapte ,suge cu o pofta! Bea in jur de 500 ml pe noapte.Cred ca nu se satura seara ,ca de abia mananca cateva ligurite de ce-i dau.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002