Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 6

codruta_grg spune:
Se pare ca trebuie sa fac plangere penala, ca nu mi-s platite contributiile. Asta e!!!
Marinela, a fost acest subiect deschis la Parintii intraba, parintii raspund (cu fontanela inchisa mai repede) Nu am acuma timp sa caut, daca nu gasesti o sa caut eu.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

cge spune:
Kristinutza, esti mortala cum ai descris programul lui Radu.
Si eu imi ador copii cand adorm.
Vorba lui Victor cand i-am dat aseara lapte cu miere :"E pur si simplu adorabil".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

miflore spune:
Buna frumoaselor!
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR SI PARINTI SI PITICI!!!
Plange, fug, vine halealaaa!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Ioana75 spune:
cristina, tu ai de gind sa dai 7,5 mil la bona? Ca sa stiu si io ce preturi se practica. Speram sa scap cu maxim 5 mil, dar daca piatza bonelor e asa scumpa, dau, ce sa fac. Eu mi-am pus status pe YM "Caut bona", ca sa stie toti cunoscutii
. Si ieri s-a oferit un fost coleg, cik stie o tipa de 22 ani care ar face asa ceva ... dar eu nu stiu daca am incredere in bone asa tinere, ma gindesc ce zurlie eram eu la 22
.
Vlad al lui jadi a implinit 2 luni, nu una, cred ca a gresit virsta cind a scris greutatea si inaltimea.
Deci numai eu ii bag servetele Pampers la pasa? Restul faceti cu tampoane sterile?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

moki spune:
La multi ani celor care chefuiesc astazi,sa traiti cu numele,sa fiti sanatosi si sa ciocniti si pentru noi ceilalti!!
Noi am fost ieri la vaccinul de doua luni,tare bine s-a comportat puiul,n-a facut pic de febra,ba mai mult,a dormit dupa-aceea aproape toata ziua foarte bine,si noaptea la fel..Avem si noi recomandari pentru calciu pharco si crestem la 4 picaturi de vigantol,iar dimensiuni 5.300 kg si 61 cm.Cea mai tare faza e ca eu credeam ca inteapa puiul in calcai,cand colo,cu acul direct in pulpita,sa mor de inima,ca am crezut ca i-a gresit vaccinul..
Fetele care spuneati ca sugea bebe cate 8 minute,care a fost remediul pana la urma,ca se pare ca de doua zile ne tinem si noi de sportul asta..,
Moki si bebe Mario
poze

cge spune:
Ioana, asa am incercat si eu sa gasesc cu 5 mil. dar n-am reusit, poate vei avea bafta mai multa.
Eu vreau program de la 8,30-19,00 si de la 18-19.00 si cu Victor. Si cand Victor e bolnav, sa stea si cu el acasa.
La agentie, am gasit 2 bone care acceptau 6 mil in cond astea, dar parca nu erau asa ok.
Ancuta are fontanela mai deschisa decat scrie la carte.
Parca in CC scrie ca trebe sa fie 4-5cm, si a ei este de 6cm.
Parca e sora cu baietelul Ralucai.
Si i-am suplimentat picaturile de Vigantol.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

miflore spune:
A tacut cupilu, a fost avertismentu'!
Marlena, si la noi tot ca rama, se-mpinge in picioruse si avanseaza cate un pic!
Oana, multa sanatate lui Andrew, sa se rezolve cu piciorusul cat mai repede si mai usor!
Si noi suntem muciosi, se pare ca e la moda; Karmenutza, o sa incerc si eu varianta ta; eu mai facusem ceva asemanator dar nu cu apa asa calda, probabil d-aia n-a dat rezultate; sper sa mearga ca le cam fornaie!
Cristina, bafta cu bona cea tinerica! 25 de ani??? Ai grija sa nu se uite tati dupa bona!
Ioana, ce frumos e in Toys R Us, imi placea mie d-apoi unui copilas! Sa ne prezinti trofeele!
Eu i-am facut copro fetei cand facea kk f. des si mirosea urat si in plus si cateva firicele de sange de-am ajuns in spital; la copro nu i-a iesit nimik;
Noua din cand in cand ne mai curge cate-un okisor, putin, e-adevarat, dar curge; ii dau cu un pic de ser si trece; si dupa 2-3 saptamani parca iar un pic, acelasi sau celalalt; hmmm; o fi canalul infundat? mai are cineva kestia asta? o fi de la frig cand iesim pe-afara?
Tonnia, e posibil sa pierzi banii dac-ai ratat programarea; c-asa-i la noi, cand ai de luat trebuie sa te duci la ora fixa, daca ai de primit astepti si 10 ani; du-te si vezi, poate ii iei totusi da nu lasa timp prea mult sa treaca!
Codrutza, stiu ca tu ai problema asta; fi-mea a dat nitel in constipatie adica n-a facut 2 zile si in a treia - adica ieri - i-am bagat termometrul uns in fundic, am rotit de cateva ori si a iesit cascada; la noi s-a intamplat prima data acum; tu ce-i faci Petrei, stiu ca si ea face la 2-3 zile, nu? Ii dai ceva anume?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

miflore spune:
Ioana, nu esti singura, si eu o sterg cu servetele umede Pampers sau Sanosan la pasa!
Nasol cu bonele-astea; macar de si-ar face treaba...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

tangerine spune:
ioana, si eu o sterg pe maria cu servetele; da in general cand o spal de caca o spal bine si acolo si nu prea e nevoie de altceva; si o spal direct cu apa de chiuveta
cristina, unde ai gasit bona pana la urma? eu i-as propune 6.5-7 mil pt o luna de proba si apoi sa discutati o marire, avand in vedere ca nu are exp cu copii asa mici; da, zic si eu, nu stiu daca merge asa
eu astept deseara pe cineva care vrea sa fie bona la mine, da deocamdata nu stiu nici un detaliu despre ea; tipa de la agentia cu care am vorbit inca nu m-a sunat cu nici o oferta
se pare ca piata bonelor in bucuresti cel putin e al dracu de scumpa
sofia, ne-am plimbat in parcul din fata facultatii de constructii; parcul circului e cel mai frumos din zona da un pic departe pt mine mai ales cu frigul asta; insa daca ne potrivim intr-o zi, ajungem si acolo; eu nu am masina, o ia sotul la servici
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Ioana75 spune:
Multumesc mamicilor de fetitze pentru raspunsuri. O sa continui cu servetele, pentru ca asa mi-e cel mai comod.
Am citit undeva ca bonele umfla preturile artificial, ca si pe piata imobiliara. Si daca le merge, continua, urmatoarele cer si ma mult.
Ramona, bafta cu bona! Sa ne povestesti cum a fost te rog.
Am masurat ieri capatzina fetii, mi-a iesit 42 cm, dar nu stiu daca am masurat corect.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)