Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 5

kristinutza spune:
domn'le, la mine programul de lucru cu radu e urmatorul:
1. liniste... 4 ore...;
2. se aude un tipat de avertizare. killeru' imi lasa timp sa mi se scoale parul pe spate de groaza - stiu ca va vrea sa manance;
3. urla. mda. chiar vrea sa manance;
4. alaptez. iiihhhh. (cine zicea ca alaptatul iti da un sentiment de implinire? io-s anormala!);
5. ragaie-nu ragaie, mai vrea lapte-nu mai vrea, cat ii mai dau, incalzeshte, insurubeaza, e prea cald-e prea rece, se partzaie, se screme, il doare burta, sa-l masez - sa-l las, sa-i dau suzeta-sa nu-i dau, are chef de joaca-vrea sa doarma, sa-l schimb, e prea cald-e prea frig, il invelesc-e de ajuns sacul, sa-i desfund nasul-sa-l las asa ca-l enervez prea tare? dooooaaaamne, ce mi-a trebuit copiiiil?!?!
6. doarme. dooooaaamne, ce copil frumos am. si parca genial asa cum sta el cu manutzele. mda... ce bine ca am facut copil. ce minune am!
7. hobby-ul meu: mulsul!
8. linistea se lasa in crangasi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Ioana75 spune:
kristinutza, esti tare.
Azi ma duc la o dr pediatra cu toate analizele si retzetele, sa vad daca imi da cu ele in cap sau nu. A nimerit sotul aseara intr-un Toys-R-Us in Austria, a lasat o parte din diurna pe jucarii
. Abia astept sa le vad.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

b_irina_c spune:
Ioana ai asa o gimnasta acasa si noua nu ne zici nimic?!?!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

kristinutza spune:
mda, ioana, pai nu te lauzi tu cu miruna? ca eu una parca simt ca reusita personala reusitele oricarui copilas "de pe forum".
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

mysweetest spune:
La multi ani pentru cei ce poarta numele de Andrei si Andreea !
Noi inca nu ne intoarcem la 180 grade ..nu am observat ..bine ca mi-ati spus insa inaintam putin pe spate ca rama.
Tocmai vroiam sa ma laud ca de 2 nopti Alexandru se culca la 22-23 si doarme neintrerupt pana la 8 dimineata si cand colo asta noapte s-a trezit asa..la 4,6,8 .
Oana sper sa se rezolve repede cu soldul lui Andrew.
Jadi Vladut nu e asa slabut la 5.100 g, 62cm inaltime si cap de 39cm si abdomen de 38...al meu la o luna avea 5kg...iar acum 7,2-7,4kg (difera de la un cantar la altul), 63 cm inaltime, cap de 42 cm, abdomen de 50 cm .
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

mysweetest spune:
Noi bem in continuare ceai babycalm indulcit 5% si cu zaharul clocotit..acum o ora a baut 100 ml iar dupa 30 min. a papat 150 ml lapte.
Norina ai trecut printr-o experienta groaznica..multumim pentru avertizarile referitoare la feon si eu il foloseam dupa baie.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

pharmacris2002 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!Sa cresteti mari frumos si sanatos!
OANA-soldul poate fi asa datorita POZITIEI pe care bebe a avut-o in uter.Dar daca se iau masuri din timp se rezolva fara consencinte.
Multa sanatate!
MARINELA79-daca fontanela se inchide prea devreme nu permite creierului sa se dezvolte suficient.Prin reducerea dozei de vir D se intirzie inchiderea ei.
Toaleta org genitale la fetite-Eu o spal de fiecare data cind face kk ptr ca INTRA SI LA PASA.Dupa aceea iau o compresa sterila o umezesc cu ser fiziologic sau apa curata indepartez labiile si o sterg din fata spre spate.Cit as spala-o eu de bine dupa kk tot mai ramin resturi si de aceeea o sterg cu comprese.

Ioana75 spune:
Bine, bine, o sa-mi laud mai mult fata. Se intoare pe o parte in mod ciudat: se ridica din barbie, si picioarele (asa ca fotbalistii cind fac "abdomene"), si se rastoarna pe o parte. E deja riscant sa o lasam pe pat nesupravegheata. La jucariile de pe bara bouncer-ului se uita mult, foarte atenta. Ride si "vorbeste" gingurind, asta v-am zis, avem "dialoguri" zilnic. Mai nou am observat ca a apucat o jucarie singura cu mina, si dadea din ea. Dar pina nu se repeta faza de citeva ori, o consider o intimplare
. Daca imi mai amintesc ceva va mai zic.
A, si au inceput sa-i apara puncte caprui pe iris.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Lucia_B spune:
La Multi Ani petru toti Andreii si Andreile !!!
Wow, merge foarte bine procedura pentru scos mucusorii. Nici nu-mi venea sa cred ca are asa multi. Karmenutza merci mult de sfat
kid - intreaba dr. sau sora medicala ce grupa de singe are bb. ar trebui sa fie scris in fisa. noua la nastere ne-au facut aceasta procedura. eu am rh-ul neg poate de asta.
si eu stiam ca nu e bine sa se inchida fontanela repede. la fata mea e practic inchisa, simt doar ca de un virfusor de degen moale. azi avem inscriere la pediatru si neaparat am sa intreb ce si cum.
------------------------------- Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

cge spune:
Neata si noi pe la pranz.
La Multi ani! tuturor Andreelor si Andreilor si mamicilor si taticilor care i-au adus pe lume.
Este prima lor aniversare, uraaaaaaaaaa!!
felicitarilor si mamicilor si taticilor Andrei.
si eu pe Ancuta tot asa ii fac toaleta intima cu comprese sterile dupa fiecare kk si cu apa plata
Jadi, pai e ok Vladut.
Noi am avut 5,190kg duminica trecuta cam la 10 sapt.
Fetele, de maine sunt cu bona acasa.
Am pescuit una aseara, e tinerica, vreo 25 ani.
Mi s-a parut ok, mai ales ca am si recomandarea unei mamici la care a mai lucrat.;(colega unei prietene)
Dezavantaje:
-vrea 7.500.000
-n-a mai avut grija de copil asa mic.
Are experienta de cativa ani ca bona, dar cel mai mic copil de care a avut grija avea 8 luni.
Voi ce parere aveti ? O sa fie ok ?
Va trebui sa ii fac proceduri normale ptr Ancuta cat si proceduri de urgenta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos