Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 10

mysweetest spune:
Ioana Biotics baby tocmai am cumparat acum 2 zile fara sa stiu prea bine ce e cu el fiindca am vazut in farmacie..e produs de ozone si contine culturi vii de bifidus esensis si latobacilus parca si e un praf alb fara gust si miros ..cica se pune in lapte..am baut eu . Produsul cica e buna si in diaree si in constipatie..cred ca o sa ii dau si eu lui bb ca mai am un plic.
Si al meu isi linge degetele si acum 20 minute isi tragea bluzita de pe el si s-au deschis nasturii din fata si molfaia bluza...e in stare sa isi bage degetele pana in gat fiindca uneori se ineaca si nu vrea suzeta..eu chiar ma temeam sa nu-i iasa vreun dinte precoce.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

mysweetest spune:
Astazi pe la pranz am stat si noi 2 ore pe afara si a dormit o ora si jumatate pana cand a inceput sa tipe de foame.
Dupa ce ne-am intors acasa a papat la 16 laptic de la mine si apoi a scos din gura si tot tipa..i-am mai dat laptic tot de la mine din biberon si a mai papat inca 80 ml iar la 17.20 tipa iarasi de foame si a mai papat iar 70 ml de laptic de al meu tot din biberon...oare nu-i mai tine de foame deloc laptele meu?
Dupa ce papa lapte praf 120-160 ml il tine 3 ore dar nu i-am mai dat fiindca mi-am mai revenit cu laptele(am papat numai supe si ciorbe ).
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

codruta_grg spune:
Multumim de aprecieri
Am primit si cartea, multumesc Irina!
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

karmenutza spune:
Fetelor, m-am speriat azi!!! A vomitat fii-mea (cu jet) si era pusa in carut cu spatarul un pic ridicat. Si s-a inecat cu voma. Bine ca eram pe aproape. Am ridicat-o, am batut-o pe spate, nimic. Se inmuiase. Si eu o data cu ea. Pana la urma am intors-o cu fata in jos si am batut-o din nou pe spate si a plans, in sfarsit. Si asa m-am bucurat la plansul asta, ca la nici unul altul. Dupa aceea ii ramasese mizerie din aia in nas si nu putea sa respire. I-am scos-o dar dupa aia, un timp, cand voia sa inghita, se oprea din respirat si scotea un zgomot ciudat.
Am crezut ca i-a ramas ceva pe caile aeriene, dar ar fi tusit, nu? Pana la urma am sunat dr si l-am chemat. A consultat-o pe toate partile, a zis ca arata foarte bine fata, ca a luat bine in greutate si voia sa ne faca vaccinul azi, desi ea nu a implinit 2 luni. Pana la urma il facem miercurea viitoare, ca ea trebuia sa manance peste jumatate de ora. Mi-a zis ca data viitoare sa-i dau inainte sa manance, ca sa pot sa o tin 2 ore nemancata.
Irina, mi-am luat si eu cartea . Multumim frumos.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

LiaMia spune:
buna, fetelor! adica mamicilor :))
felicitari tuturor pentru minunatii si scuze ca am disparut in ceata atat de mult timp.
astazi au venit in sfarsit sa ne instaleze internetul (am facut cererea in octombrie, la inceput)... drept pentru care acum va pot scrie.
am reusit sa consult listuta cu copii si mamici, dar nu si sa ma pun la curent cu ceea ce ati discutat in ultimul timp si cu peripetiile prin care ati trecut.
sper ca de acum inainte sa fiu mai prezenta...
bb meu azi implineste 3 luni si am fost la control, de unde am plecat foarte bucurosi ca ne-am dublat greutatea de la nastere si am luat si 13 cm in inaltime!
Pupici tuturor si aveti grija de bebici,
LiaMia

kid2003 spune:
Karmenutza, si eu am patit ca tine cu fetita... Am crezut ca mor cand am vazut-o ca incerca sa respire si nu putea. A fost scurt momentul, am ridicat-o, probabil cateva secunde, poate 2 sau 3, in fine, mie mi s-a parut o eternitate.
Ea a inceput sa regurgiteze f des dupa masa. Mananca si apoi, cand ragaie, da afara si lapte. Uneori si pe gura si pe nas (de acolo zgomotul ala ciudat, fonfanit). Medicul a zis sa perseverez cu Debridatul, asta potoleste varsaturile. Adevarul e ca ma cam lenevisem si nu-i mai dadeam si a inceput sa imi vomite. Acum suntem din nou pe pozitii...

diana_n spune:
Buna fetelor,
am citit ca la inceputul capitolului vorbeati de curent si feon, scuze ca scriu asa tarziu, dar cu diferenta de fus orar ...
Pentru mamicile de baieti, sfatul pe aici e ca daca va doriti nepoti sa nu incalziti testicolele cu feonul sau cu sticla de apa calda sau altele.
Iar in legatura ce curentul, tot ce pot sa va spun e ca eu mi-am chemat parintii cand baiatul are 2 luni ca pana atunci sa fiu sigura pe mine, ca doar aratandu-le baiatul mare si sanatos o sa am mai putine discutii pe temele : curent, caciulita in casa, imbracat afara cu 3 bluze si 2 caciulite, ceai ca ii e sete copilului, etc.
Zicea una din fete ca aici nu exista notiunea de curent, asa e.
Am trimis pe adresa de la yahoo un articol scris de o americanca ce a stat o perioada in Romania. Acum 1 an as fi zis ca bate campii, acum ii dau dreptate.
Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

diana_n spune:
Stie cineva cum ar fi afectat bebelusul daca doarme prea putin? Ma chinui sa-l culc pe timpul zilei si nu vrea deloc, noaptea doarme binisor, in total pe zi 8-9 ore. Pana saptamana trecuta dormea in masina daca-l plimbam, acum sta si admira peisajul aproape tot drumul.
De la inceput a dormit putin, am tot sperat ca o sa-l razbeasca somnul candva, dar acusi face 2 luni si tot nu...
Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

karmenutza spune:
Kid, si a mea regurgiteaza foarte, foarte des. Si uneori scoate la lapteeeee...o gramada. Si din cel crud, nedigerat, dar regurgiteaza si dupa 2 ore dupa ce papa, lapte transformat. Doctorul a fost azi la mine dar nu mi-a dat Debridat. Nu mi-a zis nimic de el. Ca cica sa tin fata in sus ca sa ragaie. Otin si cate 45 de minute. Ragaie de 3-4 ori. Si daca o mai ridic din nou mai tarziu, iar ragaie. De unde o avea atata aer?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Ioana75 spune:
Marlena, da, prafuri de-alea vii am luat.
diana, daca a luat bine in greutate, nu e nimic daca doarme mai putin. In reclama la Pampers de la noi din tara zice "copiii cresc in somn".
Pot sa ma laud si eu? Luni la aerobic o copcila de liceu m-a intrebat la ce liceu invat
. Mentionez ca era semi-intuneric pe hol, si eram imbracata cu treining. Iar azi, la ora, m-a laudat antrenoarea ca ma ambitionez sa fac sport la 2-3 luni de la nastere.
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)