Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9

b_irina_c spune:
Cge sa stii ca m-am gandit la Ancuta cand l-am auzit.
Codruta si eu am cautat jucarii bune de ros , dar nu am gasit nimik... Vlad suge aratatorul si mijlociul...
Lucia cu placere, noroc cu Mary. Daca nu se deschide o sa mai trimit odata partea a 5a, mai pe seara putin...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

codruta_grg spune:
Noi dormim de 3 ore in balcon. Am impins-o un pic, pana a adormit si de atunci doarme neintoarsa. Acuma am bagat-o in casa (dar tot doarme).
Bine ca asa am mai avut si eu timp sa mananc linistita de amiaza.
Imi dau si eu jos cartea.....Multumim
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Ioana75 spune:
Codruta, arata foarte bine Petra!!! Mai zi odata inaltimea si greutatea, sa o verific pe Miruna.
Fetele, am fost la pediatra. Mi-a zis ca fata arata bine; i-am specificat ca a depasit inaltimea din carte (65 cm la 3 luni, iar in carte scrie maxim 64), si a zis ca e OK, si eu sint inalta. Despre buboi, a zis ca trebe luat antibiotic, sa moara stafilococul, altfel o sa se repete faza. Iar despre klebsiella, m-a trimis la spitalul de contagioase sa o repet. Mi-a recomandat niste prafuri, se cheama Biotics baby, care contin bifidus de-ala, pentru cresterea imunitatii si normalizarea scaunelor. Daca i-as da Lactana ar fi suficient, ca laptele respectiv contine probiotice, dar eu ii dau tot numai sin.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

mimsi spune:
Salutare! Haideti sa va zic ce-am facut aseara (ca o mama denaturata ce ma aflu). Oricum, imi dadea de mult tarcoale ideea "experimentului" si am fost cat de cat incurajata (ca nu-s singura nebuna) cand am mai citit pe-aici pe forum ca mai vroia cineva sa incerce. Am spalat bine-bine cada, am dezinfectat-o cu spirt, iar apoi am dat foc surplusului de spirt (cada e de fonta), dupe care...am umplut-o cu apa mai bine de jumatate (cam 3/4), dupe care...am introdus copila in apa. Contrar asteptarilor, nu s-a zbenguit, ci statea ca broasca (am sustinut-o in permanenta). A dat cateva ture de bazin si cu fata si cu spatele, am incercat (fara succes) sa o spal in cada, am scos-o (n-am stors-o) si bineinteles ca a mieunat, iar apoi i-am facut clasica baie (dupa care n-a mai mieunat, pesemne ca in sfarsit s-a saturat si ea de apa). Nu stiu daca are vreo legatura cu asta, dar a avut o pauza de cca 9 ore intre 2 mese.
In rest suntem bine-mersi, si Alexia a inceput sa-si suga pumnul (o vrea diversificare fata?), se hlizeste de nu se poate nsi in general e cumintica. Sambata avea 5,8 kg si 58 cm, fata de 2,700 la nastere si 47 cm.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)

codruta_grg spune:
Ioana, avem 6200 g, iar inaltimea care am masurat-o noi este de 65 cm (dar nu stiu sigur)
Lucia, la noi merge cap 5.
Ma duc, ca da semne de trezire clare...
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

locca spune:
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!
Si eu tot servetele umede folosesc la sters si spalat seara la baie.
Ma ingrijorati cu analizele astea, mai ca-mi vine sa-i fac copro si uro de-aia.
Codruta, tare bine arata Petra, schioare in toata regula ;-)
Azi e iar zi de maraiala, asa ca nu am timp de surfareala, ma duc.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Ioana75 spune:
mimsi, fain, poate incerc si eu mai incolo sa pun fata in baie.
Mi-a zis dr sa nu-i dau mai mult de 2 pic de vigantol, probabil ca sa nu se inchida prea repede fontanela.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

nanadana spune:
Codruta scumpica foc Petra
Eu cupilul tot cu servetele il sterg dar ii fac in fiecare zi baie ,dar aseara am ratat baia
Jadi si la mine manaca la san tot 8 min si chiar m_am spreiat ca nu se satura si eu il oblig sa mai haleasca ceva si cite odata vomita ,dar acuma mai linistit daca zici ca absoarbe cam 80-100ml pai este bine
Irina bravo treaba buna ati facut la Luxemburg (pe Vladut)
poze
DanaAntoine

cge spune:
Dana, este vitamina D.
Si mie imi e dor de Parisul impodobit de sarbtori.
Lasa, ca mai creste Anca si mai plecam si noi prin alte tari.
De luni face si Ancuta baie cu cadita ei in cada noastra si cu dusul.
Si dupa ce iese, nu mai urla fata la imbracat.
Cred ca ea nu se satura de apa, inainte cand ii faceam baie mai scurta.
Am vorbit cu Ramona ieri si la anul in sept sau octombrie propunem sa facem petrecere comuna la bebeii de 1 an.
Bona am gasit-o printr-o prietena, a avut grija de fetita colegei ei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos