Medic cu epoleti sau fara

Medic cu epoleti sau fara | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! M-am hotarat sa am bebe 2 si pentru ca prietena mea este neonatolog si o apreciez foarte mult am zis ca nasc la ea la spital. Ea mi-a recomandat un coleg care este medic specialist, pe care l-a vazut lucrand si pe care-l considera destept si cu mult fler in conditii extreme. Mi-a spus ca este foarte modest, deosebit de atent cu pacientele si dispus sa discute in detalii toate problemele. Pe Ozi am nascut-o la Braila cu medicul cel mai renumit la acel moment si nu mi-au fost inselate asteptarile. Sotul meu mi-a spus ca daca imi place si imi inspira incredere, fiind atat de bine recomandat de prietena mea, sa merg cu el. Voi ati preferat nume mari sau ati dat credit si celor tineri, in plina afirmare? (Ca o paranteza, prietena mea este rezident, deci tot tanara, dar am mare incredere in ea!). Pupici! Gratiela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gratiela, in primul rand felicitari pentru ideea de bb2! La noi tocmai a aparut, de 1 luna si un pic.

Intrebarea 1: pe Ozi cum ai nascut-o: normal sau cezariana? Doctorii f renumiti - profesorii, sefii de sectie, nu prea mai nasc normal, din comoditate.

Daca pe Ozi ai nascut-o normal ar fi mare pacat sa faci cezariana la bb2, ca nasterea a 2-a e de regula mai usoara (vezi subiectul cu pricina aici la Nasterea pe glob).

Eu in principiu as vota pt un dr mai tanar (dar constiincios, ambitios, binevoitor) ca are mai mult timp pentru tine, se ocupa mai mult, a citit mai recent, etc. Pe de alta parte apare riscul sa nu aiba suficienta experienta, pentru toate situatiile care pot aparea, mai ales la nasterea normala. Dar acum am recitit si am vazut ca la asta sta bine asa ca go for it! Asta e parerea mea.

Dar daca e medic specialist, nu mai e chiar asa de tanar...

Eu am ajuns la medicul meu tot la recomandarea unei prietene rezidente care l-a vazut la lucru, am nascut 2 copii cu el si sunt f incantata.

Succes la bb2!
(Poate imi zici pe PM despre cine e vorba, poate se intampla sa fi auzit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by lavi02


Dar daca e medic specialist, nu mai e chiar asa de tanar...





Adica vrei sa spui ca la 33-34 de ani este batran??? (ca sa nu mmai zic ca poate fi specialist si la 30 de ani). Anyway, nu asta conteaza. ca sa raspund la subiect- parerea prietenei tale, tinand cont ca si ea este medic, conteaza cred f mult; nu te sfatuieste cineva neavizat, ci cineva care este din domeniu si care chiar lucreaza cu respectivul medic. Daca e tanar, nu inseamna ca nu e si medic ff bun; poate cel mult ca nu are inca atat de multa experienta precum unul "cu epoleti" cum frumos spui tu. Dar de ce vrei sa-ti schimbi totusi medicul cu care ai nascut anterior? Din principiu (si poate si din superstitie), nu se schimba medicul daca prima data totul a decurs fara probleme; eu cel putin, asa am de gand sa fac.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Pe Ozi am nascut-o prin cezariana la Braila. Din 2001 ne-am mutat in Bucuresti.

Mergi la inceput