La noi la Galati sa veniti (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR!!!

De 3 ani imi tot propun sa ajung la voi in Galati, la Sarbatorile Galatiului, si nu reusesc din diferite motive! Acum il asteptam pe bb din moment in moment , asa ca nu e indicat sa plecam de acasa. Sper intr-un viitor nu prea indepartat sa ajungem in Galati ,mai ales ca nasii nostrii sunt de acolo.
Va doresc distractie placuta alaturi de cei dragi!!
mara 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Laura...nu ma supar..pai acoilo am pus pozele exact pentru cei care nu sunt in tara.Acolo e un site al romanilor stabiliti in Italia...si special pentru ei am pozat orasul.

Sper sa ajungem si noi deseara prin centru cu cupiii.Nu o sa stam prea mult...ca probabil cel mik se va plictisi..dar macar un pik..
Va pup si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

LA MULTI ANI GALATI!!!
Am scapat si noi cu bine de vaccin, Slava Domnului!! A plans si fata si mami de mila ei, dar a trecut.
Lauraspeedy, eu singura ii fac baie, de fapt cu sotul, dar el e doar pe post de asistent, imi da samponul, gelul, etc. Nu mi-a fost frica, fiindca prima oara a venit la mine o asistenta din spital (mama unei colege) si mi-a aratat exact ce si cum trebuie facut. Face si masaj la bebe si mamica in particular. Poate si fiindca Eleni era si marisoara am avut curaj. In alta ordine de idei, tu ai primit mesajul meu pe PM mai demult cand voiai CD-ul?
Ce fain s-a facut afara, numai bine de scos bebe, ca s-a ridicat ceata aia nesuferita!
Cookie, la ce farmacie se gaseste Mar? Ca mama mea nu mi-a gasit unde a intrebat ea la cateva farmacii.
Distractie placuta fetelor la sarbatorile Galatiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Farmacistele mele dragi exista in Romania unguentul HALICAR SALBE ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Almy,iti raspund eu,la Sensiblue.Eu l-am luat de acolo,dar cred ca se gaseste peste tot,pur si simlu s-a intamplat sa nu-l aiba,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alma bine ca ati scapat de vaccin cu bine!
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!
anul asta ratez plimbarea pe strazi .....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Almy,am primit mesajul tau pe PM, inca mai vreau CD, dar pur si simplu, nu am avut drum in centru. Oricum, inainte de a pleca de acasa iti dau telefon.
Fetelor, cum au reactionat bbii vostri cand le-ati pufait Mar in nasuc? Eu ii pun fii-mi Vibrocil cu pompita cate o picatura in fiecare nara si face un scandal monstru, plange cu sughituri.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitoasa spune:

Saru-mina de raspunsuri.Da, intradevar nu ma doare gura sa cer reteta ,doar e dreptul nostru.I-a cam cazut fata doctoritei cand am intrebat de asa ceva.Nu da la toata lumea si din cate am auzit scriu retetele si ridica ele laptele gratiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor!

Laura, halicar salbe nu-i acelasi lucru cu bepanthen-ul? Nu stiu daca exista, dar am sa intreb si-ti spun mai tarziu.

Hana, Adrian si Adriana nu se sarbatoresc de Sf. Andrei, in calendarul ortodox exista de vreo 17 ori Adrian, fara sa fie sfant mare. Sotul meu e Adrian si soacra-mea ii spune Andrei, dar nu l-au serbat niciodata pe 30 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Asa stiam si eu si sotul meu,dar soacra-mia,care de altfel e f. evlavioasa si stie toti sfintii si toate sarbatorile,de anul trecut sustine ca Adriana e un derivat al Andreei.De parca stie ce inseamna derivat! Adriana e nepotica iar soacra e cel mai mare fan al ei,nu scapa nici o ocazie ca sa o puna in centrul atentiei si de aceea a inventat si chestia asta.Numai ca nu a mers si anul acesta!

Mergi la inceput