La noi la Galati sa veniti (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Fetelor,de Sf.Andrei se sarbatoresc si cei pe care ii cheama Adrian,Adriana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Eu plec acum sa-mi beau cafeaua ! Voi ? V-ati trezit ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Am venit si eu la cafea!
Vad ca ne inmultim...super!Mitoasa, bine ai venit la noi!

La multi ani!, Andra de Liliac! Sa traiesti cu numele si sa fii sanatoasa!

La multi ani! tuturor Andreilor si Andreelor, cu sanatate si prosperitate!

Fetelor, eu cred c-am sa lipsesc cateva zile...ne apucam de facut parchetul din sufragerie, asa ca n-o sa mai am netul...
Deja am strans cartile...mai ramane mobila...distractie in toata regula!

si sa va distrati bine de Sarbatorile Galatiului!
Apropo, stie cineva ce concerte vor fi in Galati? Am auzit ceva de Voltaj, tare as vrea sa stiu daca vor fi si pe unde, ca n-as vrea sa-i ratez...

Si sa va zic cum ma distrez eu de ieri seara: mi-am cumparat ultimul volum Harry Potter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani! tuturor Andreilor si Andreelor!

Cookie lectura placuta ! Am auzit dimineata in maxi taxi : Iris, Blondy, Sofia Vicoveanca, Pepe.... Unde si cand nu stiu din pacate.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

'Neata!
Sigur ca ne-am trezit. In ce ma priveste, nu am inchis nici un ochi toata noaptea:fii-mea iar are rosu-n gat si m-a miorlait din juma' in juma' de ora.Cred ca ma mosteneste pe mine in privinta asta.
Cookie, sa ne scrii impresiile tale despre HP6. Si eu tot cu HP6 ma delectez.
Sa aveti o zi cat se poate de buna si frumoasa si la multi ani tuturor Andreelor si Andreilor.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Bun venit in club, Mitoasa si sa va traiasca micuta Claudia!
La multi ani, Andra, Liliana, sa va aduca multe bucurii, sa creasca mare si desteapta!

Am multa treaba, facem pregatiri pentru multele evenimente care vin (eu ma pregatesc moral, mai mult).
V-am spus ca am "linie directa" cu Mos Craciun? Trebuie sa pregatesc detaliile legate de sarbatori, va fi foarte mult de lucru.
Va doresc sa sarbatoriti frumos, distractie faina!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

'Neata si la Hana! Azi noapte n-am dormit,noroc de sotul meu iubit care m-a lasat sa ma odihnesc putin dimineata,altfel
Chiar nu-mi spune nimeni,se sarbatoresc azi si Adrianii?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Multam fetele mele pentru urari!!
Si eu stiam ca nu se sarbatoresc Adrianii/Adrianele.

Oricum "La Multi Ani!!!" si multa sanatate Andreilor/ Andreelor!!

Nu stiu nici eu prea multe despre cine va evolua pe scena anul asta, dar mi-a promis sotulache ca vine sa ma ia de la scarbiciu si sa ma plimbe un pic prin tot vacarmul din orash. Cred ca o sa fie tare fain, mai ales ca io-s indragostita de focurile de artificii. Ma uit cu gura cascata ca un copkil si nu pot scoate nici un sunet!

Vilma Pai da-ne si noua idei de pregateala pt Craciun si poate ne lasi sa luam si noi legatura cu mosul nu de alta dar ai mai multa experienta!

La noi a venit deja comanda pentru mosul: un robot maaaare cu telecomanda si antenutze
Am scris chiar si scrisoare catre mos, e o mazgaleala cu o casa si-un bradutz (casa e adresa ). O sa-i fac o poza si-o sa v-o arat ca-i tare haioasa...dar cine stie cand! Oricum, sta in poseta la mami, ca doar de, lucreaza la posta si are acces mai rapid catre adresa de la polul nord a mosului.

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

La multi ani Adreelor si Adreilor!

Multumesc pentru raspunsuri! La mine in familie s-a inventat ca azi se sarbatoreste si Adrian si Adriana si de aceea am verificat,am zis ca poate sunt eu proasta...Si e a doua oara cand se pretinde prostia asta...

Mergi la inceput