Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani !"tuturor Andreelor si Andreeilor cu ocazia zilei de nume. Sa fiti sanatosi, fericiti, si sa aveti parte de o zi cat mai placuta.

Loreen, sarut'mana, temperatura eu lui Patrick i-o iau cu termometrul de ureche. Deci n-ar trebui sa-mi fac probleme si sa-mi sun doctorul degeaba. Totusi eu sper sa-i treaca mai ales ca pe 8 trebuie sa mergem la vaccin.
Azi Patrick mi-a refuzat categorit legumele, le-a pus peste tot - pe scaun, pe el, pe mobila doar in gura NU. M-am gandit la Delia ta si cum iti vine sa azvarlii castronelul pe geam.
Un sfat despre impachetat - daca pui in cutii scrie pe ele ce contin, ca sa-ti fie mai usor cand ajungi in noua casa sa despachetezi ce e urgent si nu sa le deschizi pe toate pana dai peste ce cauti si care normal e in ultima cutie.

Anky, multumesc de sfat. Si eu sper sa fie de la dinti. Eu ii dau Tylenol (care e un fel de Panadol cred). Ringul de dinti de la frigider nu-l sufera, cred eu ca din cauza ca i se lipeste de limbuta si nu-i place.
Mama ce distractie pe capul lor la baita. Nici nu-ti vine sa crezi de cand tot vreau sa te sun, dar dupa ce ne trezim ma tot fura alte treburi si cand ma uit la ceas iar e prea tarziu ptr. Europa . Dar tot o sa reusesc eu saptamana asta.
lui Cris si Biancai.

Olga, nu stiu mama ce sa-ti spun si mi se rupe sufletul de tine.Sper sa se termine cat mai curand. Incearca sa gasesti o femeie sa te mai ajute ca sa poti si tu sa mai recuperezi din somn. lui Tony suferindul dar si parintilor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai scris, dar de data asta v-am citit regulat...
Am intrat doar sa fac prezenta, ca timp nu am nici acum sa scriu si sa va mai spun cite ceva despre noi, ca sa nu ne uitati.
Noi inca mai suferim din cauza pacatoasei de viroza pe care a cules-o Agata si in urma careia a facut otita. Eu stranut, tati tuseste, Agata la fel, Tudora are nasul infundat si parca tuseste si ea un pic. Am baut la ceai zilele astea, de mi s-a aplecat. Agatei ii dau miere de albine si apoi lapte cald, se pare ca e chiar bun leacul acesta, parca i s-a mai potolit un pic tusea. Tudorei nu prea am ce sa-i dau, ii desfund nasul cu apa de ocean si cam atit. E palida, a cam refuzat mincarea zilele astea pentru ac nu putea sa respire pe nas si, probabil, nici gust nu mai avea. Maninca de toate, dar putin, nu depaseste 80-100 de grame de fructe, cereale sau legume. Sint incintata ca, in sfirsit, maninca fructe cu placere. I-am dar coapte, apoi crude si nu prea le minca, apoi le-am fiert si tot nu o atrageau prea tare; si le-am pus la aburi 10 minute, apoi le-am blenduit si asa ii plac la nebunie. Asa ca am avut curaj si i-am facut la fel si piersici si ananas si vad ca ii plac tare de tot.
Programul nostru de masa este cam asa:
– dimineata, in jur de 7.30-8.00 – lapte de la sin;
– 10.00 – fructe simple;
– 12.30-13.00 – piure de legume (morcovi, cartofi, cartofi dulci, telina, dovlecei, conopida – un pic de tot, ca se pare ca nu prea ii place, brocoli l-am scos ca ii facea gaze... cum spunea un doctor de pe aici), subtiat cu un pic de supa de la legume si lapte de la mine, si un pic de ulei de masline.
– 16.00 – fructe sau restul de piure de legume de la prins sau lapte de la mine.
– 19.00 – cereale cu sau fara fructe (daca nu a mincat bine la prinz ii dau chiar legume cu cereale);.
– 21.00, dupa baie – lapte de la sin.
...si apoi toata noaptea lapte de la sin, s-a trezit in ultimele nopti de vreo 5-6 ori, mai iau de mina cu Olga, numai ca eu mai am o caprita care s-a trezit si ea de vreo doua ori din cauza nasului si a tusei. Prima jumatate de zi sint in reluare prin casa sau pe drumurile pe care le am de facut. Ca tot am avut din astea din urma, am incercat sa o mut pe Agata la o gradinita franceza, am gasit dupa citeva zile un loc chiar linga noim, la o gradinita noua, mare si frumoasa, care a atras-o pentru ca avea multe, multe jucarii, printre care un castel mare de tot, roz, de printese si o gramada de rochite, care de care mai frumoase. Dar dimineata, cind a inteles ea ca nu se va mai duce deloc la gradinita ei, a inceput sa biziie, ca ea vrea si acolo si aici. M-am dus pina la urma sa o intreb pe directoarea Agatei daca e o problema ca pleaca (au mai plecat patru copii) si mi-a spus a e alegerea mea, dar ca ei nu-i mai convine sa fie rugata in genunchi la 6 luni – un an pentru un loc si sa ramina fara copii la 4 ani, cind gaseste mai greu inlocuitori. Ea ne-a facut o mare favoare cind ne-a dat locul, cautam de vreun an un loc si a fost draguta si ne-a inteles situatia, asa ca, tinind cont si de faptul ca Agata a biziit dimineata ca vra sa ramina, i-am intors serviciul directoarei si i-am dat raspunsul pe loc: va ramine aici, la gradinita englezeasca. Asta e, nu pot sa fiu ca altii, „sa-mi vad interesul“, prefer sa nu stiu sa mi-l vad si sa las loc de buna ziua. Cu atit mai mult cu cit vreau din tot sufletul ca Tudora sa mearga tot aici la gradinita, Agata a fost foarte bine ingrijita si se simte excelent. Va pierde citeva luni sau chiar un an la o clasa de accueuil unde va invata franceza si apoi va intra in clasa I la invatamint obisnuit. Acum imi ramine sa alerg si sa reusesc sa o aduc mai aproape de casa. Dar incepe iar ziarul, apoi trebuie sa ma inscriu eu la scoala... Of!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

NewMamiesti sigura ca are febra, eu folosesc tot termometru de ureche dar trebuie sa scazi cateva liniute daca ala arata 37.5 e doar 37.Sunt curioasa ce o sa-ti spuna medicul ca mie mi-a spus ca Paul a avut Rujeola Infantum ca sa nu imi fac probleme pana la 37.5-38.00 dar in fundulet nu la ureche.Sanatate oricum si dintisori cat mai repede.
Olgam-i se rupe sufletul pentru tine tare a-si vrea sa te ajut mai ales ca eu am chiar o viata de huzur cu Paul.Vorba lui NewMami poate ar trebui sa angajezi o femeie cateva ore pe zi sa mai respiri.Din familie cine sa te ajute ca doar nu sunt aici in Canada? vezi ca simti nevoia de ajutor cum ti-am spus la telefon chiar daca la mine este vorba de ajutor psihic nu fizic.
MariaMunteanuesti o mama eroina iar eu te invidiez pentru gemenii tai sunt scumpi de tot, si eu am inteles ca nu ai ajutor pe nimeni deci esti o super mamica.Si eu imi doream gemeni si inca imi doresc (doar sa nu fie baieti ca mai 2 ).
Loreentu esti mortala la capitolul diversificare se vede ca esti la al doilea bebe ca uite noi la 7 luni inca nici nu am introdus carnita si nici nu a zis nimic doctora deci probabil doar la 8 luni, asta daca o sa o ascut cum am facut pana acuma.Pupici la printese tare rasfatata o sa fi tu cand vor creste mari.
Noi suntem bine Paul parca este ceas asa program are, sa-mi fie gura aurita si sa-l tina dar imi e tare groaza de schimbarea fusului orar cand plecam in Romania.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Andreeaatan, Androix, Andreea.a, Speranta nu moare, Andutzy, Pengunica, Andra_bb, si celelalte mamici care mai sint sarbatorite azi dar nu le stim din cauza nickname-ului.

La multi ani Andreiu meu!
La multi ani Eric Andrei! Si la multi ani tata lui Eric!
La multi ani Julia Andreea!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani Andrei-Stefan,Eric Andrei si Andreea Julia,sa traiti puisorilor cu numele sa fiti santosi ,plini de noroc si bucuria parintilor vostrii...

La multi ani Androix,Andreeaatan,Andreea.a si celorlalte mamici caresi serbeaza ziua dar la acre nu le cunosc numele din cauza nick-namelui...Sa va traiasca toti cei care-si serbeaza ziua numelui azi...

LA multi ani pentru Tudora si Annelies frumoasele sa cresteti mari si sanatoase...

La multi ani si pentru cei nascuti pe 31 ca fac si ei lunile: MAra ,Cristian si Maria Antonia

Newmami saru'mana pentru sfat...mai mult am gabat in saci,hainele si doar ciobaraia in cutii...Nu ma astept sa scap cu ele intregi dar totusi eu in prostia mea sper...

Olga mi se rupe sufletul cand citesc despre tine...si eu sunt singura nu ma ajuta decat doamna care sta cu fetele,stiu ce inseamna singuratatea,cu toate ca asta nu te ajuta cu nimic...CAnd era Delia mai mica tot asa ma plnasesem la dr. ca nu doarme ca n-are stare si maraie...imi spunea atunci ca ar fi copil hiperkinetic si ca am pus-o...Nasa ei fiind psiholoaga m-a linistit ca nu-i asa,insa tot nu doarme ziua mai nou plange cu orele,maraie cand face pauze la plans...O fi de la dinti,tot sper eu,sunt convinsa ca dureri chiar daca nu mai sunt asa mari,ramane disconfortul...Incearca ,daca nu mai alaptezi ,sa iei tu calmante pentru tine,un complex vitaminic pentru oboseala,chiar si lui Tony nu poti sa-i dai nimic in sensul asta?!

Kitty mersi pentru apreciere,dar sa stii ca cea mai viteaza a fost Androix...eu la al doilea ma temeam mai tare decat la primul...insa am lasat frica deoparte daca vreau sa-mi manance copilul...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani Andreelor: Androix, Andreea.a, Speranta nu moare, Andutzy, Pengunica, Andra_bb.

LA MULTI ANI PENTRU BEBEII: ERIC ANDREI, JULIA ANDREEA, ANDREI-STEFAN !

Maria Munteanu-ai 2 baietei f. frumosi si cuminti. Eu te-as sfatui sa incerci o vitaminizare si o mineralizare inainte de a te apuca de regimul acest disociat, cu care personal nu sunt de acord, dar e fix problema mea, stiu. Tu in mod clar esti de 2 ori mai obosita decat noi cu cei 2 ingerasi.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Andreea.a-ce am facut de mi-ai invinetit ochiul?!?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI ! pentru toti sarbatoritii, sa fiti sanatosi si fericiti la maxim!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Azi sunt happy, s-a culcat fata mea la 23.00 si inca mai doarme, mi-a dat cateva treziri de control azi-noapte dar n-a mai facut figuri... se vede ca odata iesit buclucasul de dinte s-a mai linistit!
Ah, uitam...ce credeti ca mi-a zis sotzu' de dimineata?!...AI SLABIT! uau...(incep sa ma simt vinovata pentru pizza halita aseara)!
Tocmai m-am laudat ca doarme...na' ca s-a trezit!...ma duc sa-i dau lapticu si revin.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, va multumesc pt. vorbele frumoase despre baieteii mei. Intr-adevar sunt niste comori, cand ma uit la ei simt ca fiecare efort imi e rasplatit inzecit.

LA MULTI ANI mamicilor si copiilor care-si sarbatoresc azi ziua onomastica ! Sa fiti fericiti si sanatosi !

Voi incerca dieta disociata dara fara sa ma fortez. Daca simt ca nu pot, mai aman. Si-asa ma simt tare obosita, nu vreau sa-mi fac rau.
Andreeaatan, m-am gandit sa iau vitamine ca sa ma mentin totusi in viata.

Loreen, nu stiu cum de mai poti sa te ocupi de atatea cand esti cu 2 copii si cu renovatu/mutatul. Eu m-am mutat fara sa renovez nimic si m-a ajuns acum o oboseala de ma simt ca in primele zile cand ii alaptam pe cei mici din 3 in 3 ore.

va pup,
Maria

Mergi la inceput