Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, m-am cracanat de ras cu paketele Si mi te imgainez si pe tine cum le-ai desfacut asa cu nerabdare si apoi incercai sa ascunzi cutiile...
Maria, 3 zile de lactate, 3 zile de legumesi fructe, 3 zile de carne. Nu conteaza ordinea. Eu tin cate 2 zile. Poti consuma si preparate fructele, iar la legume poti sa folosesti si putin ulei. Eu salatele le fac normal si chiar mi-am facut mancare gatita la zilele de legume: ghiveci, ciorba de fasole, salata orientala. Nu este greu de tinut, eu una am ajuns la concluzia ca secretul acestui regim este faptul ca mancand acelasi aliment nu prea mai poti sa mananci mult cantitativ, astfel ca si in zilele de pauza pe care mi le dau singura, mananc putin de zici ca sunt tot la dieta. Doar ca mananc cam orice.
Deci azi am batut si recordurile de asta vara: am stat afara 3 ore! Asa de frumos a fost! Daca ar mai tine vremea asta frumoasa ce bine ar fi. Azi nici macar frig nu a fost.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ce vreme de kko pe aici, ieri a fost o ceatza afumata iar azi ploua marunt...am reusit s-o scot pe Alyssa la plimbare la pranz ca se oprise cat de cat...doamne ce s-a mai bucurat! tot intr-o chiuiala a tinut-o saraca, cred si eu, dupa atatea zile de stat in casa!
dintzisor - azi a iesit in sfarsit al 2-lea, la fix o luna dupa primul. oare cati mai sunt de iesit, ca eu sunt deja capiata dupa doar doi!?
bubitze - inca le mai are dar incet, incet se vindeca. i-au aparut vreo 2 pe fatza si vreo 30 pe pulpe si in spatele genunchilor acum 3 saptamani si inca se mai vad, erau rozalii, ca niste cosuletze. saptamana trecuta i-au aparut vreo 10 pe spate, doar pe partea stanga si erau rosii, ca niste pete ovale, dupa cateva randuri de crema (substanta activa mupirocina, contra streptococi si stafilococi) au devenit identice cu primele...acum astept sa se usuce si sa pice si astea! pediatrul a zis initial ca e un virus comun la bebei, un tip de herpes...la astea mai proaspete a zis ca e foliculita si sa-i dau cu crema respectiva.
dieta - multumesc pentru incurajari!...da' sa stiti ca stau cam prost cu vointa...chiar daca am pierdut 3 kg in 3 zile cred ca deocamdata o las balta si ma apuc de mancat rational. faza e ca ma simt foarte slabita, azi cand am venit cu fata din parc m-am impleticit cu ea in brate pe scari de cateva ori iar cand am intrat in casa mi se invarteau toate in cap.
revin mai tarziu ca s-a trezit veselia asta de copil si-mi demoleaza computerul...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete!
Corni - vad ca te-ai lamurit cu rujeola = pojar, noi am facut sau am luat rubeola = pojarel, primul semn e febra in carte scrie ca la rubeola nu e mai mare de 38 grade C noi am avut 39,3 grade si totusi a fost rubeola a si se mai inflameaza niste ganglioni care sunt situati pe gat dar spre ceafa daca e sa fie cu siguranta ii vei simti, bumbuta mea ii avea super inflamatii si simteau imediat, darar Domnu ca Timeea sa nu aiba, pazeste-o de aglomeratie.
Babygirl - e dulce rau serioasa asa.
Kitty b - frunos mai da Paul paginile, e baiat mare , a mea bumbuta lear devora daca i-as lasa-o in mana.
Speranta - bravo tie i-a atitudine ca poate incepe sa se simta scrofostenia. Multi pupici si tupeu, ca daca ar fi dupa cat aduce fiecare zestre poi nu ne-am mai lua din start.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai ce zi frumoasa, am stat 2 ore afara.
Thomas a papat ficatel de pui la amiaza si i-a placut si acum, la gustare, i-am dat asa: 1 banana+50 gr zmeura+100 iaurt simplu. A ras tot. Danonino facut in casa!!!
Acum il aud cu tropaie sa vina la noi in camera... ca aude zgmomot.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am fost la doctor si Delia pute de sanatate...adica aparent nu are nimic ... ne-am cantarit,8.700 kg,ne-am masurat tot 70 cm...ori daca trecuta nu avea atata ori a stagnat...asta e bine ca n-are altceva...mai mergem luna viitoare a vaccin...
A zis sa nu-i mai dau calciu poate pe la 9 luni,sa-i dau carne de vita,fie ea sanatoasa de cand haleste Delia vitel,sa-i dau paste,chiar ma bate gandul sa-i fac spaghete si cam atata...
Azi mi-a zis femeia ca s-a inecat de pofta cu zeama aita,pentru cele din ardeal care stiu cei aia,o supa de pui dreasa cu ou si smantana...a si se pune si usturoi...Baga fii-mea la usturoi cand cu ficati cand cu supa...nu vin strigoii...

Lucas baga comanda la Varuna ca mie mi-a sosit azi coletul de la ei...curgeau balele pe mine de satisfactie cand ma uitam la jucarii,insa mi-am muscat degetele si le desfac dupa ce ma mut...m-a costat transportul 150000...din Timisoara...stai ca si eu ma gandeam sa le ascund sa nu le vada Delia,dar mai mult trebuie sa le ascund de Bianca si de cutra de mine...

Elisor pai de unde sa aud mama de epidemie daca singurul neuron capabil este plin de moloz si imbibat in lac...si rade mai nou ca muta...Mi-a zis si dr.sa o feresc de copii bolnavi...iar daca cumva din greseala face sa vad de febra si ochi inrositi...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Va invit la pozele noastre aici http://community.webshots.com/user/ralucamaria , cautati la 7 luni.

Androix, multumesc ! Am voie cafea ? Citisem pe undeva ca e musai sa bem cate 2 litri de apa/zi, in care sa stoarcem cate 2 lamai. In zilele de lactate am voie orice fel de branza ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Maria, da ai voie cafea si scuze, am uitat sa-ti zic de apa. Eu trag de mine sa beau cate doi litri pe zi si nu prea-mi iese. Eu la lactate am mancat asa: iaurt, cascaval, branza topita, crema de branza cu verdeata (almette), lapte batut, lapte dulce, branza telemea.
Tdi, incearca sa cauti subiectul cu montignac de la femina intim: mananci pe saturate si slabesti misto, nu? Daca vrei iti trimit cartea pe mail.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna fetelor,
noi suntem bine, ne laudam cu un dintisor in toata splendoarea lui si ... mai nou... alergam cu premergatorul prin toata casa. Este in culmea fericirii de cand e motorizata si... a facut cunostinta pana acum cu prizele( noroc ca sunt protejate) si cu unul din calorifere( care frigea); nu va pot spune ce a plans, dar s-a calmat in final. Intra cu premergatorul pe sub masa, vine in bucatarie dupa mine si in final ajunge si in baie.
Stiu care sunt parerile tuturor despre premergator, dar nu a ramas copil care sa nu mearga mai devreme sau mai tarziu; cate generatii de copii nu au crescut cu asa ceva?
Concluzia mea este una singura:este super fericita in el, vine unde o strig, tipa si chiuie cand o pun in el.
Gabitzam- trece si la noi la masuratori te rugam frumos: la 6 luni= 8.100Kg si 66cm.
Cu diversificarea nu stam prea bine, nu ne plac decat borcanelele. Sunt momente cand rabdarea mea ajunge la limita si atunci o trec pe lapte, ma calmez si...o iau de la capat.
Cam atat de la noi, toate cele bune la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acuma de dupa-amiaza a inceput a mea sa mearga de-abusilea...10cm si numai daca are calculatorul pe post de azimut...da merge...ma busea rasul cand o vedeam cu curuletul in sus...Bai da nu pricepe de "nu"neam...eu ii spun n-ai voie ea parca-i surda,eu insist si ea la fel ...pana la urma ia un deget de-al meu peste manuta se uita chioras la mine si pleaca de la PC...

Maria superbi copilasii tai...cred ca-ti creste sufletul de bucurie cand ii vezi pe amandoi...dar si greu enorm cu doi...
Poti sa bei cafea...cu lactatele era o nutritionista la tv zilele astea care afirma ca toate tipurile de branza sunt pacatoase,cea mai recomandata dintre ele fiind cea de vaci,dulce...da' cine poate sa manance de-aia....

Lucas uita-i sa te intreb...cat a fost transportul ca pe mine m-a rupt...pentru masa am dat 40$...oricum face masa toti banii...ai sa vezi...eu am mai comandat din state telefonul de la vtech si le fisher price...sa avem de schimb

Maysa beton tare faza cu cainii...durere

Elisor la a mea capra mare i-au iesit dintii in diagonala,unul sus si al jos odata...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara.

Azi am iesit pana la Plaza la o inaugurare si am lasat piticautza cu mama. A mancat piure de legume cu pui! Doamne da' a lins tot. Sper sa o tina asa, azi amncat ceva mai bine ca o sa ajunga aschie daca o tine in ritmul asta.
Maine mergem din nou la dcotor sa vedem cum mai e cu tusea aia nenorocita ca se zguduia toata. Azi i-a pus mama si tarate stropie cu alcool pe piept si parca e mai bine, a dormit beton.

Loreen, ce ii dau tu Deliei pt pofta de mancare?

Pozele mele

Mergi la inceput