Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La multi ani! NICHITA DANIEL (Cezara08)

Noi suntem vioi, mergem de zor cu premergatorul si dam toate lucrurile jos dupa rafturi... Hihihi... Si florile le mancam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, nu mai stiu cand am zis ca s-a trezit Filip. Probabil cand a avut niste nopti mai agitate de cand a invatat sa se rasuceasca in toate pozitiile in pat. Dar nu mi-a cerut mancare si nu i-am dat nimc. Deci ultima masa a ramas in continuare la 21:30 si prima intre 8:30 si 9:30.
Mama, naspa rau boala asta, auzi camera ramane contagioasa 2 ore unde a fost cineva bolnav. Pai cu toate masurile de protectie de care esti in stare pana la un an suntem total descoperite cu bebeii nostri. Am pus-o!
Ce vreme super! Cred ca ma imbrac si plec cu piciul in parc.
Sa aveti o zi frumoasa!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dupa cite am inteles eu, sper ca nu am inteles gresit, pina pe la 1 an bebelusul inca mai are anticorpii mamei apropo de pojar. Altfel, de ce se face vaccinul ROR de-abia la 1 an?!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Salutare mamici si bebici!
Voiam sa va aratam ca noi deocamdata folosim olita pentru a exersa statul in fundulet adica asa si pentru ca tot ati apreciat faza cu statuia va mai arat ceva simpatic . Ce parere aveti? Ceilalti doi au sanse sa scape sau e un bebe mincacios, nu iarta nimic?

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Maysa,daca bebeutzu din poza nu avea okisorii atat de oblici, juram dupa gest ca e Daria mea

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Hello si de la noi,

au sosit jucariile din state!!! URAAAAA!! in special pentru masutza cintatoare de la Leapfrog.
dar sa va spunem peripetia: ieri pe la prinz suna ala de la DHL cu cutiile cu jucarii. maica-mea acasa cu MAtei. cind vede maica-mea cutiile sa lesine: nu le primesc!! de la cine vin? ala ii explica ca nu scrie decit adrese pe cutii. maica-mea se panicheaza si mai rau!! Din Americaaaaaaaaaa, fara nume asa... nu le primesc daca sunt bombe!!!!!. ala inceraca sa ii explice ca pe cutie scrie jucarii, panicata si mai rau ii spune ca stie ca trebuie sa primesca fi-sa jucarii din state dar jucariile nu pot fi atit de voluminoaseeeeeeeee!!!! suna la al meu sotz, de la vecina, ca noi am uitat sa platim telefonul si la suspendat, o incarca si pe aia de nervi, si aia nebuna, ii spune sa nu le primeasca, suna la sotz si ii spune: "suna urgent acasa pe mobil" si inchide. asta panicat (credea ca s-a intimplat ceva cu copilul), isi ia cheile de la masina si se urca in masina, numa ce pleaca cu masina si totusi suna acasa, si ea ca o floare ii spune: ati primit niste cutii mari, din America, nu pot fi jucarii, eu cred ca e altceva,s-ar putea sa fie bombe, ala calm ii spune sa semneze de primire ca sunt jucariile, si se intoarce la servici. maica-mea nu e convinsa si ce credeti ca face, ii ia aluia de la DHL datele din buletin! adica ala i le lua ei si ea lui!!!!!!!!!! ma suna sotz-ul si sun si eu: ea imi explica toata tarasenia si imi spune ca tocmai ce asculta cu urechea cutiile, sa vada daca ticaie ceva. si asa o sa faca pina venim noi sa le desfacem, ca sa fie sigura.
seara cind am ajuns acasa i-am spus ca arunc televizorul pe geam daca se mai uita la filme sau stiri!!!!!

in fine, jucariileeeeeeeeee sunt superbeeeeeee!!!!
eu am zis la sotz sa deschidem cutiile cit doarme copilu, si dupa ce am vazut ca sunt frumoase si in buna stare ma chinuiam sa descopar unde sa ascund cutiile sa nu le gaseasca Matei!!! dupa 10 min, mi-am dat seama, ca sunt nebuna!!! cum naiba sa cotrobaie copilu!!!!

am mai pus poze noi la semnatura.
gata ma opresc aici, da scrieti frate nu gluma.
Gabitzam, as comanda eu din state dar, cu transport cu tot, acolo iesi. o sa iau de aici, singurele sunt cele de la leapfrog ca inca nu am vazut in Bucuresti. o sa ma duc si eu simbata la Cora, daca zici ca sunt multe, multe.
Loreeeeeeeeeen, ma pregatesc te ajut la mutat, stai ca vin , ......virtual vorbind, ca nu sunt in stare nici copilul sa-l mai ridic din cauza spatelui. da io ma pregatesc sa stiiiii!!!!!

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am papat si pranzul, meniu de curcan cu porumb si pireu de cartofi, mai da' stiu ca-i plac borcanelele. I-am facut si pireul de legume cu cartofi, morcov, pastarnac, brocoli, conopida si mazare, carnita de pui si i le voi mixa si sa vedem maine cum mai ma laud daca le mananca si pe ale mele. Le-am fiert la abur si cu toate ca stiu cum functioneaza oala minune tot sunt stresata pana termina si se declicleaza capacul.
Maysa nu stiu de unde (adica stiu de pe net, normal) le scoti dar sunt mortale pozele si amuzante, sa ne mai dai!
Corni intradevar pojarul apare inati pe fata si apoi coboara, mai mult ca sigur ca Timeea nu are.
Adina pai tu dai 3 mese de lapte daca asa doreste printesa, ca va renunta singura la lapte, noi suntem in faza in care scadem laptele, adica de la 180-210 ml, am ajuns sa-i dau (la cerere) 150 ml, nu stiu de ce a ajuns sa nu mai vrea atata laptic ca doar era innebunita dupa el, in schimb s-a invatat sa deschida gurita cand vede lingurita si seringa cu calciu.
Ce vreme superba, am dat si noi cateva ture de parc, mai iesim si cand vine tati, ca nu multe sunt ocaziile cu vreme asa frumoasa.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ce diete tineti si cu ce rezultate ? vreau sa ma apuc de cea disociata, stie cineva daca legumele se pot manca si fierte, iar fructele preparate (de ex. mere coapte in cuptor) ? Nu pot sa mananc fructe pe stomacul gol pt. ca ma doare groaznic pe urma. E greu de tinut disociata ? la cat de obosita ma simt, mi-a pierit cheful de regimuri, dar cand vad ca nimic nu ma incape, ofof.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lucas m-am cocosat de ras cu pachetele tale, mamei tale ca a fost scumpa rau, bombe zici?!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, eu nu v-am pus la toate link catre pozele voastre in listutza de pe prima pagina. Am pus doar la cine mi-a zis, desi am mai vazut link-urile pe la semnaturi. Deci, daca vreti link catre poze in lista, sa-mi spuneti.

Cit de senin este afara, ma oftic ca nu pot iesi cu Andrei. Sper sa fie vreme buna si poimaine, pe 1 Dec, ca e si tati liber si putem iesi la plimbare. Vrem sa mergem la parada militara dimineata si in oras mai pe seara sa vedem cind se aprind luminitele. Am vazut pe la stiri cind faceau teste cu beculetele si aratau destul de fain.
Iar duminica, ca nu mai am rabdare, o sa incepem sa montam si noi beculetele in balcon. Costi vrea sa avem cel mai sclipicios balcon din cartier

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput