Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

neata, fetele! noi suntem amandoua cu nasucii infundati si tare rau este. am petrecut o noapte mai mult alba deoarece nu puteam sa respir. astazi stam cumintele in casa mai ales ca afara este un fel de ploaie mocaneasca de nu-ti arde de nimic, stau cu lumina aprinsa...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Nu e buna ca am avut o noapte..., din jumate-n jumate de ora m-am dat jos din pat ca nu stiu ce a avut maimuta. Si asta si pana in ora 4 cand a halit, in timp ce de obicei nu prea misca pana la ora cu prcina. In fine, am bagat oleaca de somn cu ea acum si parca m-am mai inzdravenit.
Da, cu expozitia m-am cam lamurit, nu ma omor dupa expozanti, dar daca e sa facem gaura-n buget, de ce nu?
Monicica, e dulce foc Robertel.
Mygirl, asa era sa patesc si eu cu niste hainute aduse de mama. Erau pentru 62-68 cm si cand s-a nascut maimuta aceste lungimi pareau f indepartate. Noroc ca din cand cand eu verific la saculetul cu cadouri si nu tura in care sa nu descopar ceva prospaturi.
Si la mine a lucrat ieri barbatul, cica le da liber pe 23 in loc, asa ca a fost zi normala. Iar azi, dat fiind ca e ultima zi activa a sefei in Ro, ma astept sa vina iar pe la 1. Iar petrecerea o facem, dar ca un fel de omagiu adus colegului care a decedat, deci fara dezmat. Ca la noi se facea un fel de joc cu cadouri si in fine, ynele dintre ele erau dessous-uri si cine voia sa le pastreze trebuia sa le poarte in vazul tuturor. Dar anul asta, fara cadouri si bineinteles ca aoucasem sa iau unul.
Tocmai ce o laudasem cu kk ca face o data-n zi, dar de unde, face de 3 ori cate putin si se screme de zici ca naste. Greu pa diversificarea asta.
Chiar asa, Loreen stim unde e. Dar tu, Elisor?
Va las ca ma duc sa-i dau piureul la maimuta ca-si suge degetul ca pe acadea.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63260" target="_blank">Bebeblusi de mai-iunie 2005 (36)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gata, am papat. Sunt f. multumita de investitia pe care am facut-o in niste caserole cu capac de unica folosinta de la Metro (250 ml) - ii pun acolo surplusul de piure pe care il fac la 3 zile si apoi il la congelator. Merg si la microunde si dupa aceea nu mai stau cu grija sa spal castronelul. I-am dat si apica cu canuta cu cioc - i-a placut, desi jumate s-a scurs pe-afara, cred ca a luat mai mult ca un joc canuta, dar important e ca a baut ceva si mai cerea de cate ori i-o luam de la botic.
Acum sunt in dubii daca sa iesim afara sau nu. De vreo 3 zile imi tuseste maimuta, de fapt mai mult se ineaca in somnn si apoi tuseste rau (desi nu rupe). Poate ar fi bine sa faco pauza, mai ales ca e asa urat afara. Ramane de vazut insa cum o conving sa doarma in casa.
Pisik - multa sanatate! Si eu ma intreb daca tusea asta e de racela sau ce, ca alte simptome nu are. Bineinteles ca barbatul ma apostrofeaza de cate ori o aude, dar pe cuvant ca se manifest numai noaptea. Ce credeti?
SI alta intrebare, a mancat jumate de caserola, deci vreo 125 g, sa-i mai dau si lapte? Cred ca da, o mai las 10 minute si o incerc. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput