Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 7
ingeras26a spune:
Simo, cum Doamne iarta-ma sa fac stimulare de capul meu??? Nuuuu, dr mi-a spus ce si cum, eu doar le intrebam pe fete cum au facut ele. Eu ma duc si la echo si fac tot ca la carte... 
Andicu, trimite-mi PM cu adresa de mail 
MOana, te sun. 
Pupicei, Ingeras
piccaflor spune:
Hello fete scumpe!
Liana iubita,ma bucur ca nu te lasi prada lacrimilor si nu "pici"...pup oltencutza luptatoare si scumpa
...
Bubulina 
...nu iubita,hormonalele le voi face in Ian in Romania...sapt viitoare,pe 6,am programare pt analiza secretiei in vederea HSG,pe care daca am noroc o voi face aici in Dec(doar daca analiza secretiei iese absolut negativa),daca nu o voi face la Giulesti sau Medsana tot in Ian...a,fara programare pot sa merg doar la medicul de familie...
Amely
...cred ca-mi voi cumpara si eu...
Cristinna tin pumnii...cu astfel de valori rezultatul trebuie sa fie pe masura
Moana sper ca te simti mai bine
...
Ingeras,Diciu,Carmen.cita,Betty,Bugnar,Rodica,Mishu,Lachi,Iepu
siMotzunica,Cami,Alexia,Iube
...sper ca n-am uitat pe nimeni...
Catty scumpa
...stiu prin ce treci...bunicul meu a murit tot anul trecut pe 8 nov...hai iubita,capul sus
ingeras26a spune:
Unii doctori recomanda Clostilbegyt din z2, altii din z5, din cauza asta am intrebat...
Pupicei, Ingeras
ingeras26a spune:
Fetelor, am vorbit cu Moisica si mi-a spus sa iau numai 1 pastiluta de Closti, nu 2...si sa ne vedem in z 11. Asa ca in z 9 ma duc la al meu dr si in z11 ma duc la Moisa. A zis ca e ok si cu sperma la pachetel si imi zice tot atunci...de-abia astept!
Pupici, Ingeras
M Oana spune:
Raportez lupta mea cu morile de vant: a doua zi dupa inseminare m-am trezit cu candida. Am tratat-o 6 zile, iar din ziua urmatoare am dat-o in indigestie acuta.
Azi dimineata am constatat ca indigestia/toxiinfectia a disparut cu desavarsire, dar s-a intors candida.........

Acum trebuie sa tratez din nou candida, trec la doza dubla de 400mg de Macmiror, timp de 3 zile.
Iar vineri fac testul de sange, voi afla ca e negativ si voi pune punct subiectului bebic pe acest an, caci tot anul m-am luptat cu morile de vant.
Capricoanca fiind, nu ma las pana nu urc pana in varf, dar deocamdata simt nevoia sa ma odihnesc putin, caci simt ca ametesc de la atata dorinta de 

.
piccaflor spune:
Pacatoasa mai e candida asta mai Onutza...hai ca poate in schimb vei avea surpriza surprizelor vineri si testul va fi pozitiv
...
Madana spune:
Oana, fata mosului
sa treaca supararea si pe d-na Candida o prind eu o data si-o data la cotitura si sa vezi atunci 

ca si eu abia am scapat de ea. Eu sper totusi ca vineri o sa fie ++. Si daca nu o fi sa fie in 2005, o sa-ti stea bine ca
si in 2006.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
andicu spune:
Oana, uite si aici: http://www.ele.ro/messages_1089.html
Poate te ajuta. Multa sanatate! si eu ma lupt cu o forma usoara de Candida combinata cu Gardnerella. Nu spun ce senzatii am, de la tratamentul forte pe care mi l-a dat dr. 

Sper sa scap, macar.Ptr Candida tot Macmiror ovule mi-a dat.
Andreea.Pozele mele
M Oana spune:
Picca ceea ce ma dispera este faptul ca toxiinfectii sau indigestii fac extrem de rar. Candida fac din motive clare, precise si tot foarte rar, iar acum chiar nu o pot intelege, ca nu are nici o justificare.
Dar tocmai acum, cand ma port cu organismul meu ca si cu un bibelou, sa-mi faca asemenea surprize....... parca imi vine sa divortez de el, ca nu ma inteleg deloc cu apucaturile lui.........

Si cand ma gandesc ce glera minunata aveam in ziua cu inseminarea si ce valori minunate si cat de bine mergea totul.........
La inseminarea de luna trecuta, cand am avut valori slabe, pe toate planurile, nu m-a apucat nici o boala colaterala.
Luna asta am avut valori bune, dar cu bolile colaterale dezastru total....... Stiu ca una e ce se intampla cu embrionul si alta ce se intampla cu candida si indigestiile, dar pentru psihic si organism evenimentele colaterale au fost zdruncinante.......
Dar asta e viata, o iau ca atare si astept o soarta mai buna.......
Multumesc frumos Madana, Andicu 

!