Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 6
Alexia27 spune:
Ingeras, nu plange mama, ca iti raspundem: pe Dr Anca Moisa o gasesti la Giulesti la departamentul de reproducere umana asistata, sau la cabinetul ei. Iti trimit un PM cu nr ei de telefon. Moisica face inseminare cu
adusi de acasa, singura chestie e sa ajungi cu recipientul in maxim 30 min de la recoltare. Din cate stiu eu, pe ciclu stimulat sunt sanse mai mari de reusita decat pe ciclu nestimulat, unde, conform lui T sunt doar 5 % sanse. Cel mai bine o suni pe Moisica si vorbesti cu ea.
Liana30 spune:
Misuleeeeeeeeeee

Bugnar
pe cuvant ca miii dor da tine rau..rau..da'tot..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Salut fetele optimiste!
Ce vad eu ?! s-a marit listuta de
!!! Doamne, ce ma bucur!!!
Alexia si Iube, FELICITARI!!! sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini fara probleme si bebei sanatosi si cuminti!
Ingerash, cand iti vedem si noi fetica de ingerash?? ca m-a facut curioasa Simonette?
Moana, sper ca ai scapat de probleme; stiu si eu ce inseamna, era sa mor asta vara, de la o salata cu somon afumat (deh, am vrut sa fac pe smechera si mia iesit pe nas, ce mai, pe peste tot
!)3 zile n-am putut sa ridic capul de pe perna, cum il ridicam cum
.
Catty, si eu te inteleg foarte bine! la fel am patit si eu cu bunicul meu . La mine a fost trist ptr ca intai a murit bunica mea,care n-avea nimic si in 6 ore s-a dus,era prietena,confidenta si cea mai draga fiinta mie!ea m-a crescut pana la 14 ani.Si dupa 1 luna a murit si bunicul meu ( nici nu iesisem inca din doliu de la bunica),si eram plecata la munte 3 zile, cu gandul sa-mi revin putin; n-am apucat sa-l vad inainte si ma chinuie si azi constiinta ca si-a luat la revedere din priviri de la toti, numai eu n-am fost acolo
! au trecut 4 ani de-atunci, dar asa de mult i-am iubit, incat nu exista zi sa nu ma gandesc la ei si sa nu-mi fie dor!!imi pare rau daca v-am intristat, m-am cam lasat dusa de val
!
Liana, nu-ti pierde optimismul! asa cum au reusit alte fete cu aceeasi problema, o sa reusesti si tu!
Madana, eu am luat 1 luna 1/2 Mastodynon ptr niste chistulete la sani, si de vreo saptamana nu ma mai inteapa deloc! cred ca e foarte bun!abia astept sa vad maine ce rezultate a dat!
Rodi, cum e cu bebele acasa ?? apropos, FELICITARI !!! ESTI MAMICA
!
Mishu,Amely, Bubulina,Iepuras,Danap,Diciulina,
si tuturor celorlalte fete !!
Andreea.Pozele mele
ratusca1977 spune:
Fetelor ce faceti? Eu sunt acasa, racita cobza, tusesc de se zdruncina blocul...
Azi ar trebui sa-mi vina CM, pana acum nimic, mai astept pana maine si o sa-mi fac un test...
simonette spune:
Ingeras! Da, am inceput de dimi! Sa vedem rezultatele! Bafta multa la analize! De IAS, cred ca cel mai bine vb. cu dr.!
Liana, bravo iubita, asa te vreau! Ai vb. cu Moisa?
ingeras26a spune:
Sar'na...muuuult!
Ma bate gandul sa fac si eu, azi sunt in z2. Voi stimularea cand si cum ati facut-o? Din z2, sau 5? Numai Clostilbegyt, sau si altceva?
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ingeras, tu vrei sa faci stimulare de capul tau? Ca eu asta inteleg!!! Vezi , ai grija, cu asa ceva nu se glumeste! Tb. sa stai de vb. cu dr tau! Numai el/ea poate sa-ti spuna cand/cum/daca, faci stimulare!
Madana spune:
ratusca nu mai vin 
luna asta ca sunt eu dupa usa cu 
si-i gonesc. Si mai fac si galerie serioasa 

pentru testul care va fi cu ++.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
M Oana spune:
Ingeras ti-am trimis un PM cu telefonul meu, cand ai nevoie de vreo informatie, suna-ma........
Nu prea pot sta cu ochii in DC zilele acestea, dar daca e nevoie de vreo informatie urgenta, sunt de gasit pe mobil oricand.
Eu am facut 2 inseminari fara stimulare, caci am analizele foarte bune, functionez ceas si nu vreau sa ma dau peste cap din dorinta disperata de a avea un copil. Gandul ca m-as deregla de la diverse medicamente/plante si tot nu ar venii un copil, ma cam tine departe de stimulari. Dar de anul viitor, dupa inca vreo 2 nereusite la inseminari, cred ca trec pe stimulari si eu, dar nu pe artilerie grea.......