Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 5
ingeras26a spune:
Fetelor, sa fac si eu inseminare luna asta, daca tot fac stimulare?? Ma bate un gand...
MOana, Alexia si celelalte fete care ati facut, pot sa aduc 
de acasa? pt ca al meu nu vrea sa facem inca...Cum pot sa ajung la Moisica? La ce spital este? Un nr. de tel...
MOana, imi dai nr tau de mobil, ca vreau sa te intreb ceva...
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ziua buna la fetele mele! 

Eu m-am intors f. tarziu aseara si nu am mai deschis calculatorul, iar acum ce-mi vad ochii???
Alexia!!! ce ti-am zis io mamica? Ca atunci cand e altfel, poate fi bb? Ai zis ca stii tu sigur ca nu e! Ei uite ca e!!! 

Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos si frumos!Cred ca esti 

Ma bucur enorm pt. tine, dar ai grija sa iei cat mai multe fete dupa tine!
Mama si mai sunt 2
la aspirante, Madyn si Olgutza!
Fetelor cred ca e epidemie!!! Se apropie decembrie, luna cadourilor!!! Fitit cuminti, si mosul va va adice bb in dar!
simonette spune:
Liana, draga mea olteanca, stiu ca esti necajita, si mie imi vine sa

de rau ce-mi pare! Te rog din suflet sa nu-ti pierzi optimismul si sa fii asa cum esti tu...plina de viata, ca va veni si BB al tau! Eu sunt sufleteste alaturi de tine, si nu uita ca
mult! Curaj!!!
simonette spune:
Igerasule, trebuie sa-ti multumesc si pe aceasta cale pt. gestul pe care l-ai facut pt. mine!
Ne vedem diseara sa-ti dau banutzii! Banuiesc, ca ai inceput deja?! Cum ti se pare?
Fetelor stiti cum arata Ingerasul? Exact ca un ingeras!!!
ingeras26a spune:
Simo, sar'na...n-ai pt ce, placerea mea. Vb diseara.
Nu l-am inceput, ca maine ma duc sa imi ia sange pt analize si vreau sa fie pure...il incep de maine, dupa analize. Tu l-ai inceput?
Pupicei, Ingeras
Liana30 spune:
caty iubita te inteleg perfect si stiu prin ce treci pt ca si io am trecut...as povesti io da nu vreau sa stric bucuria care e acum...
ingerasa bafta multa ..sa stii ca nu ar strica o IA.
..
simo iubita..am fost putin suparata...da stii ca io sunt drak si imi revin repede![]()
si io te iube mult..mult
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
bubulina gospodina
multumesc pt. lamuriri. gata am bagat la cap. Am asa un avant de cand am inceput sa iau mastodynomul asta ![]()
![]()
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
aaaaaaaa stai ingerasoooo ca uitai sa-ti spun Moisica e la Giulesti..si poti sa o suni poate te cheama la spital..sau daca nu maine este la cabinet...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"