Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Iube, Alexia, felicitari si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netza
rodi am primit "beletelul"..si io numai plang..gata..
bety..nu prin tel..am fost aici la dc.mea si mi-a facut eco..sincera sa fiu nu era in totalitate sigura..da ceva de 70%tot era...
astept ora 10 pt ca atunci trebe sa o sun pe Moisica...sa vaz ce'o mai fi..
va pupacesc pe toate si va multumesc pentru incurajari.

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetelor! M-am trezit si eu...dupa o noapte alba si abia astept sa se faca maine sa repet analiza sa vad daca s-a dublat HCG-ul. Si dupa aia...prima eco, da Doamne sa fie unde trebuie. Eu va pup pe toate ca mi-ati facut o galerie de parca am castigat Olimpiada
Iube, tu cand ai UM?
Liana, asa iubita, mergem inainte!
Ratusca???????
PS. Stiti ce spuneam eu ca lu' al mei i se rupe? Stateam aseara in pat ca n-aveam somn nici unul si imi spune, ...stii, am sentimentul asta, pentru prima data in viata mea, nu am mai simtit niciodata asa. Sunt foarte fericit!
pentru fiecare din voi, ca tare dragi imi sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iube2001 si Alexia27 va felicit din toata inima ... sa dea Domnul sa fie puiutii la locul lor ... si sa aveti grija de voi.

raport: z.8, a 4-a de stimulare ... deja am tulburari de vedere ... si ma simt rau dupa -amiaza ....dar rezist eu ... mai am azi si maine.
Joi ma duc la eco sa vedem ce am facut.

la toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'neata!
Alexia - uneori sotii nostri nu stiu sa reactioneze la unele vesti...emotiile sunt prea mari si apoi constientizeaza importanta vestii! fata
Liana - presimt ca ziua de azi la mine va fi plina de nervi!
Am sunat la toate centrele medicale+laboratoare din Ploiesti si hsg-ul nu se face nicaieri cu rezultat in aceeasi zi sau cel mult urmatoarea! Ce putin 2 saptamani sau 10 zile lucratoare...!
M-am mai simtit eu provinciala, dar .... n-am cuvinte!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetili mele dragi,

Va pup pe toate fara nici o exceptie.
Eu nu am mai scris doar din lipsa acuta de timp. De fapt nici de intrat sa va citesc macar, recunosc ca nu am facut-o. Nu sunt nici suparata, nici in butoi, nici nimic. Doar agitata si cu capul in sapte luntre. Pe de o parte e mai bine ca nu prea am timp sa ma gandesc la cat de rau e sa nu poti face bebe.

Iube si Alexia felicitari din tot sufletul. Sa aveti o sarcina usoara si bebici sanatosi.

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Eu, cum ma stiti, cu tratament......

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

OLa!
Alexia eu am um pe 31 oct cm de 25 de zile la mine azi ar fi a 30 zi azi!
Alexia. de ce tre sa-ti faci iar hcg-ul?
Hai Ratusca!!!!
Am fost sa-mi fac b-hcg si m-am ales cu amandoua bratzele ciuruite( stg care de obicei era aia cu vene mai bune s-a ales cu vena sparta si hematom iar apoi asistenta a trecut la dr si dupa 5 min de palpare cu garoul pus ca imi amortise mana deja a reusit sa-mi ia sangeSi colac peste pupaza rezultatele le iau numa Luni ca nu se lucreaza joi cand de obicei le luam!!!!!!!!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alexia cum te simti ca proaspata mamicuta in aceasta dimineata superba????
Liana nu am spus nici o clipa ca in situatia in care sotul are oligoastenoteratospermie nu se fac inseminari. Tocmai in situatia in care sotul nu are spermograma buna, se recurge la inseminari.
Singurul lucru care nu se potriveste este faptul ca la diagnosticul lui a reusit la o abstinenta de 3 zile sa aiba 80.000.000 , iar la o abstinenta de numai o zi sa aiba chiar 64.000.000 , de calitate A+B.
Alexia, cu sot normospermist, a avut dupa 3 zile de abstinenta 64.000.000 , iar la o zi de abstinenta cam 24.000.000 , cu aproximatie, ca nu mai am foita ei sub ochisorii mei.
Din valorile sotiorului tau, de la inseminari, rezulta ca el este normospermist, caci sta chiar cu mult mai bine decat normospermistul Alexiei..............
La noi, unde el are astenoteratospermie, dupa 3 zile de abstinenta am fost in al noulea cer sa vad valori de 35.000.000 , dar la diagnosticul lui nici nu pot visa la mai mult. La prima inseminare, cu numai o zi de abstinenta am avut 10.000.000 .
Dar poate prima spermograma, cea cu oligo, nu a fost facuta tocmai corect........, habar nu am de unde vin aceste diferente, in cazul vostru........
Cat despre Moisa, nu cred ca pune valori fictive, caci fictiunea ar fi si in foitele noastre.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oana..am sa aflu la ora 10..atunci o sun pe dc..
si atunci daca prima nu e tocmai buna???????diagnosticul nu l-am pus io.... si abstinenta a fost de 7 zile la prima..

si in plus.......io tot ce am citit de
oligoastenoteratospermie ....m-a dat pe spate...sanse minime pt IA..iar pt fiv trebuie numai cu ICSI...
atunci??????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor! Lipsesc si eu cateva ore si cand intru pe langa faptul ca gasesc un capitol nou, ce-mi vad ochii? Doua dintr-o lovitura! Bravo Alexia27, felicitari iube2001 va doresc la amandoua sarcina usoara si bebei sanatosi!!!!!
Liana30, am ramas masca cand am citit prin ce-ai trecut. Cred ca acum cateva luni am avut si io ceva asemanator, eram in vizita la nasi cand am simtit ca incepe sa curga ca si cum as fi dat drumul la robinet, m-am dus la baie si aveam numai cheaguri si curgea naspa! Sa stai cuminitica si sa papi ceva ca sa-ti revii cat mai repede. Sanatate iti doresc!
ratusca1977 bafta multa, sa fie cu okisori!
piccaflor, nu am mai "vazut-o" pe la nici un subiect pe Terrapin, si io cand am timp mai bantui si pe la alte capitole. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, sa nu fie vreo lipsa de progesteron, ceva. Nu mai tin minte, tu ai apucat sa-ti faci analizele? In ceea ce priveste spalaturile vaginale, iti spun sigur ca nu sunt prea indicate ca cica distrug flora, mai bine astepti sa te vada un medic, sau iti trebuie programare si pentru asta??? Sanatate maxima si un pupic!
MOana, imi pare rau ca ai facut toxiinfectie, poate nu este totusi atat de grav, mama a avut o forma grava, a fost la Babes si nu mai tin minte ce tratament a facut si i-a trecut. Fruntea sus, poate vineri ne dai vesti bune si mai uiti de supararai? Uite un pupic sa nu fii suparata.
Rodica, sa dea Dumnezeu sa vina Serbanica cat mai repede acasa! Cred ca vei fii o mamica foarte buna! Succes!
Un pupic si pentru Amely, diciu, motzunica, Mirona, Carmen.cita, cami30, Lachione, Cristinna, bety, si toate celelalte pe care le-am omis! Sa ne aduca Mosu la toate numai cadouri frumoase si

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput