Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mey oana asa cum iti spuneam aveam io banuielile mele..da tu m-ai contrazis..ferm...stii tu...
spermograma am facut-o la ea.. inainte cu 4,,5 zile cred de parima IA ...si val tot ia mi le-a dat de la IA..atunci unde e buba?????..ha??????
si atunci io cu cine am ramas?????...ha??????SI NU A FACUT NICI UN TRATAMENT..
io numai inteleg nika.....si nu ti se parea corect sa-mi spuna ca nu's sanse?????atunci de ce am mai facut cele 3IA?????
DOAMNE LUMINEAZA'MA SI PE MINE...ca altfel nu's ce mai fac.....

pica am vazut ce ai scris...multam''io sunt bine si nu pic...inca..
Alexia io nu vreau sa plangi...io vreau sa fii cumintzica si linistita te pupic dulce
motzunica
ratzuscooo abia astept sa te trec si pe tine pe listutza

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Amely..pai daca nu de ia atunci de cine???????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alexia felicitari! Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mey fetelor ma bucur sa vad ca luati avant aici Numai vesti bune sa dea Domnul sa citesc!

Liana imi pare rau ca ai avut asa un ghinion Ai sa vezi ca data viitoare bebe va sta unde trebuie

Sper ca DanaP sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa reuseasca dr sa-i salveze trompita

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

multumesc LauraIoana asa ma gandeam si io

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Abia asteptam sa intru pe net...aveam presimtire ca se va intampla ceva!
Liana - as vrea sa fiu cu tine si sa-ti dau ce-l mai mare...in august, la acel avort menstrual, aveam si eu nevoie de un umar pe care sa plang...m-au ajutat fetele pe DC!
Nu inteleg, totusi chestia cu rezultatul spermogramei...cand ai de gand sa vorbesti cu dr?!
Ia rezultatul in mana si intreab-o!
Alexia - mii de felicitari!
Mi-ai dat putere...vineri imi voi face testul (singura problema e ca nu stiu daca aici, se da rezultatul in aceeasi zi...trebuie sa ma documentez!)
Ce mai conteza...oricum e ultima inseminare...daca-i bal, bal sa fie!!!!!
Oana - ce zici de test?! Il incercam?!
Imi pare rau ca ti-a fost rau!
Mishu - te urmaresc, sa sti...ma bucur enorm ca ai rezultate la tratamentul pe care-l faci!
Rodi - mai e putin-putin! Ce fericita trebuie sa fi! Ai terminat cu aranjatul camerei...cum e patutul?
Amely - uite asa trebuie sa creasca optimismmul (n-am gasit altceva mai sugestiv)!
Carmencita - e mai mult decat rasfatata! Eu ii mai zic si pisaloaga!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

bety..inca sunt bine...
pai nu pot astepta decat pana maine...si sper din suflet sa stea si sa ma asculte ..la tel binenteles..pt ca nu ap puterea sa merg la Buc...acum...dar daca nu ma va asculata?????????
daca va fi ocupata????????
daca............daca...daca.....
si io ...
moammaaaaa da lung fusa pupicul tau..il primiii

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liana
Bine ca nu ti-am trimis si virusei...ce buna e calea asta!
Daca...daca...daca!
Nu-ti mai face o mie de probleme!
Incepe si tu cu...sunteti ocupata acum, puteti vorbi?!
Eu am enervat-o pe la inceputul relatiei noastre dr-pacient (cam hat-hat-hat) si de atunci m-am invatat minte...daca e intr-o consultatie sau ocupata, iti va spune cand sa revii.
Auzi...da' tu acum, la ce dr ai fost de ti-a spus avort?! Ca eu parca asa am inteles...sau tot la telefon ai vorbit?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

nu-mi vine sa cred...cand am lipsit ati trecut de la un capitol la altul...si deja 2 gravidute!...excelent
FELICITARI!!! ALEXIA SI IUBE...sa aveti o sarcina usoara si sanatoasa si cate un bebe minunat!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Beti cred ca de aranjat nu o sa termin niciodata... ca is cam dezordonata si daca nu strangem o groaza de dracarii noi ia o pauzarile nu ne simtim bine. Dar una peste alta e cam gata. Mai am de catarat cateva troace pe debara si de calcat cerceaful lui bebe. Asta e noaptea cea mai lunga si pentru mine si pentru el. Da ne descurcam noi intr-un fel. Uf doamne ca daca n-am alergat azi (si la fel a fi si maine) de parca am fost calul de serviciu, da ce nu fac eu pentru bebe.
bafta la toate fetele.
Olteanco ti-am trimis "beletel" asa ca te rog fii fata dasteapta si nu te pune pe bocit ci vezi care e cauza si revolv-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Alexia felicitari scumpa!!!. Sa-ti dea D-zeu sanatate si un bebic sanatos si mancacios. Offf...sunt tare fericita pt tine.
Iube felicitari si tie
!!!.
Liana30imi pare rau pt intamplarea asta nefericita ,dar vine minunea si la tine curand, tot ce trebuie sa faci este sa speri.
OanaMpoate totusi nu este toxiinfectie alimentara, poate nu-i i-a placut lui BB ce a-ti papapt.Prietena mea exact asa a patit ca si tine si inca din prima saptamana de la conceptie.. Eu iti tin pumnii.
Miercuri dim imainte de inseminare imi va mai face o eco si iti voi spune ce valori erau.Mi-a zis si mie ca se poate sa facem 2 inseminari daca sunt 2-3 foliculi...asta o vom hotari tot miercuri.
Va pup pe toate: Mishu, Iepurila,Carmencita, Alexia28, Piccaflor,catty,simonette,diciu, bety, galonerodica,amely, motzunica,ratusca1977,bubulina, Ingeras,madana,dana p. Asi, ...si pe cele pe care le-am omis din greseala le ofer o imbratisare bonus

Cristinna

Mergi la inceput