Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Draga greieras cri bine ai venit. Imi pare rau pt. ce ai patit acum 2 ani, dar sper sa reusesti sa ai bb-lul dorit cat mai repede. 2 luni nu e o perioada care sa te ingrijoreze, mai ales ca spui ca ai mai fot insarcinata, deci nu cred ca e cazul sa spui ca ai probleme de infertilitate. Pur si simplu nu a fost sincronizarea care trebuia. Unii dr. iti vor spune ca daca 3 ani faci sex neprotejat si nu ramai abia atunci se vorbeste de infertilitate, altii spun de 1 an. Deci tu esti departe de aceste termene. Asa ca nu te speria, deocamdata ai un singur lucru de facut ca sa vezi care-i situatia, si anume . Eu iti urez bafta

Catty pentru tine am un singur cuvant TEST

Tabitha sper sa ai valori mai bune azi. Abia astept sa ne spui cum a fost. [pup.]

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

CriCri(asa ma alinta si pe mine soacra-mea),imi pare rau scumpa ca ai avut atitea necazuri...in privinta bebeului eu zic ca e prematur sa-ti faci griji dupa 2 luni...asa cum a zis si Madana,presteaza in perioada propice si vei vedea ca in curind te vei muta la gravidute..
Lachi m-ai facut sa mor de ris..."intre doua nu te ploua",stie sotul tau ce stie...
Cristinna sa dea Domnul sa se lase cu ...
Catty acum am inteles cum stau lucrurile...asa ca rectific:fa un test..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Catty, fa-ti un test! Nu e gluma, durerile tale de ovar sa nu fie Doamne fereste de trompa, si de aici intelegi ce vreau sa spun. Oricum eu am devenit paranoica: inainte de a lua un medicament mai intai fac un test de sarcina ( asa am facut si in luna in care am ramas-ma pregateam sa incep stimularea si..... dar nu a fost sa fie!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

CriCri bine ai venit, nu te ingrijora, 2 luni nu e mult deloc si ai toate sansele, mai ales ca ai mai ramas o data... Eu m-am hotarat acum 2 ani ca vreau bb, am prestat vreo 10 luni de capul meu si nu s-a intamplat nimic, chiar incepusem sa cred ca am probleme mari, apoi am descoperit DC si am hotarat sa fac o monitorizare eco...in luna aia am ramas insarcinata. Din pacate am pierdut sarcina aia, a trecut aproape 1 an de atunci, dar tot mai sper... Iti doresc multa bafta si sa ramai cat mai repede!

Catty, sa dea D-zeu sa ai II, iti tin pumnii pt. test!

Cris, multa bafta la ISA, sa fie cu noroc de

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Catty..in a cata zi esti iubita?...
stiu ce-ai patit luna trecuta...nu-l ambala inca pe sotul tau.....dar fa-ti un test pentru tine asa...ce stiu e ca starea de oboseala apare la gravidutze...asta a fost primul simptom al finutzei mele...si apoi greata si altele...dar depasise ziua de venire a rushilor...
succes!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR SI CU DEDICATIE SPECIALA PENTRU ANDICU SI INGERAS.
Lachi, sa-ti traiasca fiica si nepotelul!
Cri, bine ai venit! Nu-ti face griji doar dupa 2 luni de asteptare.
Catty, fa-ti un echo sa nu te trezesti cu vreun chist. Luna trecuta am avut aceeasi problema, ma durea ovarul la mers si dupa CM (z5) am descoperit un chist folicular urias.
Pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Va multumesc pentru intelegere si raspunsurile dragutze pe care mi le-ati trimis .Va admir gandirea pozitiva si optimismul.
Asa cum spunea cineva (nu mai stiu cine)"perseverenta e mama succesului".
Sper sa trecem toate cat mai repede la fetitze cu burtici

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Seara buna dragele mele! Eu sunt cam ocupata, de aceea sunt cam absenta! Nu ca as avea ceva interesant sa va spun, dar imi lipsiti, si oricum daca lipsesti un pic, pierzi sirul evenimentelor!!!

LACHY,,,, nu mai pot de ras! Numai tu puteai sa ma distrezi asa! Sa inteleg, ca va ajutati mult, tu si fosta! Suuupeeeer! Hai ca abia astept sa mai vb! Ati facut mutarea cu patul???dulce!

Liano, ce ma bucur ca mai e una ca mine, care chiar daca crapa inima in ea de durere, se tine tare si ramane optimista! Mergem inainte "soro", ca n-avem incotro1

CRI!!! Ma bucur mult sa te avem printre noi! Dar itidoresc sa ti se implineasca visul de a deveni mama, cat mai repede! Stai linistita, vei face bb, esti abia la inceput de drum. Nu intotdeauna, ramai in luna in care ti-ai propus! Cu multa rabdare si mai ales cand trebuie, vei vedea ca vei ramane

Catty, scumpa mea, daca tu simti ca tre sa faci test, atunci de ce nu faci? Cred ca maine dimineata deja ne dai un raspuns! Eu sper sa fie bb, se poate sa fi fost CM peste sarcina, ce ai avut tu! Tzin pumnii la fetitza! sa fie

Picaflor fata, ca din cand in cand, ma mai baga si pe mine in seama! Ce mai faci???

Multi la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Voi incercati de atata timp si eu ma sperii pentru 2 luni.Sa-mi fie rusine

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Toate sunteti la onomastici???

Va poftesc la un nou capitol!!!

Mergi la inceput