Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 11
Madana spune:
LA MULTI ANI fetelor care poarta numele de Andrea, Andra si sotilor, prietenilor, tatilor care poarta numele de Andrei.
Oana toate starile astea o sa ti se para un sacrificiu marunt cand o sa tii
in brate.
ratusca scumpa, imi pare nespus de rau. Hai fruntea sus ca vine si randul tau. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
utocatalina spune:
Buna fetelor....bafta tuturor si la multi ani sarbatoritelor! Luni am fost la T...Bia are 2085 gr...e fata mare!
Azi am fost la ortoped ca mica am fost suspecat de displazie de sold...in urma discutiilor mi s-a recomandat cezariana! Asta este, noi sa fim sanatoase! Eu sunt bine, dar am niste dureri groaznice de sold
, care nu mai trec! T nu mi-a dat voie sa ma dau cu nici o crema asa ca suport cu stoicism...Bianca este in grafic, exact cum trebe si eu sunt fericita!
Am luat 16 kg pina acum si in album la "cafeluta" am pus poze la "burtica" cu burtica la 32 de sapt.! Va pup si sunt alaturi de voi!
bubulina1 spune:
La multi ani pentru toti care poarta numele de Andrei si Andreea!
MOana, eu ca si celelalte fete cred ca e posibil sa fie simptome de
, asa ca iti tin pumnii sa fie cu okisori!
Rodica, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Serbanel!
Alexia27, ar fi bine sa nu-ti mai faci atatea griji sa nu-i faci rau lui bb. Nu e nimik anormal sa ai ceva dureri la inceput pana se fixeaza el bine acolo undeva va sta pentru urmatoarele 9 luni!
ratusca1977, nu mai fii suparici, uite un pupic de la mine 
Cate un pupic si pentru Madana, Amely, ingeras26a, Simonette, piccaflor, marrina, Liana30, andicu, diciu, si pentru cele pe care le-am omis, ofer chiar doi!
"Speranta moare ultima"
Liana30 spune:
.........ingerasa fie ca sfantul zilei de azi sa-si coboare aripile si puterea divina asupra ta si sa-ti infaptuiasca MINUNEA ce ti-o doresti...........
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
utocatalina spune:
Nu stiu care e treaba de nu apare albumul...mai incerc!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
Cata, sa-ti traiasca Bia
, si tu ai grija cu soldul..in rest, cu cezariana nu-ti face prob voi sa fiti sanatoase, e foarte bine si asa. Da' numai ca eu nu gasesc "Cafeluta" ca sa admir burtica...hmmm...
Ce fac proaspetele gravidute? Alexia nu te ingrijora, durerile ca la ciclu sunt perfect normale... atata timp cat nu sunt foarte mari. Pe multe gravide le-am auzit ca la inceput burtica le durea cam ca la CM...deci e in regula, ai grija de tine si nu uita nici o clipa sa fii fericita!
Mishule, ai grija cu raceala... pt. gat in afara de miere, lamaie, sodou etc... sunt foarte bune comprimatele Tantum Verde care se sug si sunt placut mentolate...
si sanatate multa!
Catty, imi pare rau sa aud de migrene, eu am avut una saptamana trecuta (mi se intampla rar) de am crezut ca mor... cred ca si stresul asta e de vina, trebuie sa ne mai linistim cu nervii ca altfel uite ce patim
Carmencita nu sunt mici foliculii pentru ziua 8, ca au timp berechet sa creasca pana in ziua 14...la mine in ziua 8 cred ca nici nu se vad

MOana ce chestie, si eu tot cam asa, cand ovulez pe stanga ovulez mai tarziu (si mai "slabut") iar pe dreapta ovulez ceas in ziua 13...hmmm tare ciudat...
.
Aaaa... eu ieri mi-am petrecut toata dupa-amiaza si seara pe
si
, toxiinfectie in toata regula, de la ce nu stiu ca nu mancasem mai nimic in afara de niste branza frantuzeasca, de mi-a iesit pe nas, pardon pe...![]()

LA MULTI ANI celor ce poarta nume de sfinti/sfinte Andrei/Andreea
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Cata tu te faci tot mai frumusica mai mamico...ptiu-ptiu sa nu te deochi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:
Ziua buna!!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andreea/Andrei!!! Sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor!!!

Ingerasule!!! Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti, sa ai in fiecare zi motive sa zambesti si-n jurul tau numai iubire!!!