Epilatul acasa cu ceara calda

Epilatul acasa cu ceara calda | Autor: Avalon

Link direct la acest mesaj

Buna! As vrea sa incerc sa ma epilez acasa cu ceara calda, nu am mai facut-o pana acum decat la salon, dar sincera sa fiu imi este cam teama de eventuale 'chestii' pe care le-as putea contacta, avand in vedere ca ma epilez inghinal complet.
Va rog, cine se epileaza singura cu ceara, poate sa-mi spuna cateva reguli de baza? Mie nu mi-e teama de durere, ci de accidente datorate nepriceperii...
Va multumesc anticipat!

PS: Si eventual ce marca ar fi mai buna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu nu am fost niciodata multumita de ce am facut singura acasa dar ce te pot sfatuii este ca atunci cand tragi fasia sa iti orientezi miscarea pe orizontala, pentru-ca daca tragi pe verticala te alegi cu vanatai, mai ales in locurile mai sensibile asa cum am patit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu ma epilez singura cu ceara. Cel mai important este sa potrivesti temperatura, ca sa nu te arzi. Directia de tragere - de regula in raspar, deci de jos in sus, dar nu in mod obligatoriu. Fasiile aplicate nu trebuie sa fie nici prea mici (ca sa nu poti apuca), dar nici prea late (ca dupa aia). Daca mai ramane vreun fir, pensetaaaa! Urmele de ceara de pe piele le scot cu putin alcool (atentie unde atingi!), iar apoi ma dau cu crema. Eu nu folosesc de doua ori aceeasi ceara, dar daca o faci, trebuie strecurata.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si eu m-am facut si la salon si acasa, insa mi se pare mult mai rapid la salon...pt ca parca ma doare mai mult cand ma fac singura ( mi-e mila de mine sa ma singura )

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu ma epilez acasa cu ceara calda de multi ani si nu am nici o problema. Intr-adevar zona inghinala e mai sensibila, sa ai grija sa nu fie ceara tot atat de fierbinte ca pe picioare. Intai incearc-o la subrat sa vezi daca suporti si abia apoi inghinal.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

M-am epilat si eu singura o perioada buna de timp, uite cateva sfaturi
-ceara sa nu fie foarte fierbinte, dar nici rece, o mesteci continuu pana ajunge la o temperatura suportabila
-se intinde ceara in sensul cresterii firului de par si se trage in sens invers
-cand tragi fasia de ceara sa nu tragi "in sus" ci mai degraba paralel cu pielea, altfel te umpli de rani.
-la axila trebuie sa te ajute cineva pt. ca risti sa tragi aiurea si sa-ti smulgi si pielea
-ceara trebuie sa fie flexibila ca o guma de mestecat si nu casanta(daca e casanta pui in ceara fierbinte o lumanare)
-beleaua mare e cu epilatul inghinal unde se pot intampla multe tragedii. Chiar si cu experienta fiind m-am ranit de multe ori si de fiecare data ma juram ca nu ma mai fac singura. Incearca sa intinzi foarte bine pielea iar cand tragi sa tii de piele in capatul de unde tragi. Pune pe zone mici ca e mai usor de gestionat decat o ditamai fasia pe care sa n-o mai poti smulge.Daca intr-o zona nu ai vizibilitate renunta la ceara si foloseste lama.
-dezinfecteaza cu o solutie cu alcool

Si sfatul cel mai important:
-cumpara un aparat cu ceara de unica folosinta si o sa-ti faci viata mai usoara.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Si sfatul cel mai important:
-cumpara un aparat cu ceara de unica folosinta si o sa-ti faci viata mai usoara.

just me

Ce astfel de aparat folosesti? Ce marca? Se gaseste oare si in Romania?

Fetelor care va epilati cu ceara calda, ce ceara folositi? Imi puteti indica un nume, o marca, un magazin? Multumesx!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu una nu reusesc sa ma fac acasa singura cu ceara calda.am incercat odata si nu reuseam sa mai scot ceara.Asa ca ma fac cu ceara la rece,cea e unica folosinta cu care ma inteleg super.Si la salon tot cu cea de unica folosinta ma fac, doar la axila si inghinal ma fac la salon cu ceara calda.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

nu stiu daca ti-au spus fetele dar iti spun eu eu acum:la fel ca si la epilatul picioarelor,procedura este mai putin dureroasa daca parul este scurt,succes!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

eu ma epilez de muuulta vreme cu ceara (doar inghinal si complet) si singurul accident a fost din cauza marcii proaste pe care am cumparat-o o data (nu stiu numele, dar era romaneasca) de atunci folosesc cu succes ceara Kraven (se gaseste la sensiblu) si nu o strecor, o arunc dupa o folosire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Cu ceara calda nu ma epilez decat la axile si pe picioare (desi am si epilator nu il folosesc decat rar,am eu un piticutz pe creier si mi se pare ca dupa ceara creste firu de par mai incet si mai rar).
Inghinal am incercat o singura data si mi'au dat lacrimile ..la propriu,am pus ceara si cand sa trag ...fashia ..alelluiiaa!! ma durea de intepeneam desi la cosmetika e piece of cake suport orice chin ..nu va spun ca am ajuns sa topesc ceara de pe pielicika cu lumanarea si cu bricheta pentru ca nu mai aveam cum sa scap de ea altfel .. concluzia: inghinal : doar la cosmetica.
pupici,

Mergi la inceput