Epilatul acasa cu ceara calda
Raspunsuri - Pagina 2

otau spune:
quote:
Originally posted by Lona
Urmele de ceara de pe piele le scot cu putin alcool (atentie unde atingi!), iar apoi ma dau cu crema.
Cu ce alcool?
Eu nu am reusit niciodata sa scot urmele de ceara de pe piele. Am incercat cu spirt, cu acetona, cu lapte Doina, cu ulei de copii. Cu ce sa mai incerc?

anka-maria spune:
Tzuni, eu mi-am luat aparatul de la un magazin de aprovizionare pt. cabinete cosmetice care era aproape de Obor. Am dat 18 euro pe aparat cu o singura doza.
Peste un an m-am dus sa-mi fac plinul de ceara si n-am mai gasit magazinul acolo, cica s-a mutat pe Buzesti , aproape de P-ta Victoriei.
Am gasit in schimb altul chiar la P-ta Unirii vizavi de statia lui 32, pe colt, la parterul cladirii. Acolo sunt mai scumpe dar gasesti cam tot ce-ti trebuie.
just me

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Tzuni, eu mi-am luat aparatul de la un magazin de aprovizionare pt. cabinete cosmetice care era aproape de Obor. Am dat 18 euro pe aparat cu o singura doza.
Peste un an m-am dus sa-mi fac plinul de ceara si n-am mai gasit magazinul acolo, cica s-a mutat pe Buzesti , aproape de P-ta Victoriei.
Am gasit in schimb altul chiar la P-ta Unirii vizavi de statia lui 32, pe colt, la parterul cladirii. Acolo sunt mai scumpe dar gasesti cam tot ce-ti trebuie.
just me
multumesc. Sper sa-l gasesc!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni

anka-maria spune:
Am cautat pe net si am gasit ca ala din P-ta Unirii se numeste TOP LINE, scrie mare pe cladire vizavi de statie 32
just me

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Am cautat pe net si am gasit ca ala din P-ta Unirii se numeste TOP LINE, scrie mare pe cladire vizavi de statie 32
just me
heeeeei, mii de pupici!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni

Avalon spune:
Fetelor, va multumesc mult pt raspunsuri! Acum ca sa fiu sincera mi s-a facut frica putin... si cred ca tot la cosmetica ma duc pt epilatul inghinal si axial... voiam insa sa intreb cum este aparatul acela cu ceara de unica folosinta? Pe ce principiu functioneaza? Merge si pt zonele sensibile? Anka Laura, poate dai cateva detalii, ce diferenta este intre a te epila cu ceara si a te epila cu aparatul cu ceara... ca m-as duce si eu sa-mi iau aparatul acela... mentionez ca pt picioare si maini folosesc un epilator bunicel si sunt multumita de efecte, problema este inghinal si axial, caci acolo nu pot deloc sa pun epilatorul...

loneanbianca spune:
La cosmetica e cel mai bine, mai usor si nu te chinui asa tare. Doar ca dupa epilat sa folosesti doar alcool si nu crema...pt ca porii sunt deschisi si s-ar putea sa iti apara cosulete mici. Ar fi bine citeva zile dupa epilat sa te dai cu Baneocin ca sa nu faci accea foliculita.O gasesti la farmacie crema.
Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.