FIV 51
Raspunsuri - Pagina 5
gabid spune:
Chiar ca m-a apucat si pe mine nostalgia!
Pentru mine nu erau chiar inceputurile...dar era inceputul subiectului FIV...
Nici numai tin minte cand am vorbit primadata de FIV-ul meu...era pe celalalt FORUM...atunci eram gabisim...nu stiu daca mai este acel subiect pe undeva...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
gabid spune:
Smita,mult succes!
Minnie , imi pare rau!
Moni vrea o surioara dar din pacate nu avem bani pentru un nou FIV...poate in Canada!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
luli spune:
Ce mai faci tu mai Gabi?
Vezi poate pana plecati in Canada deveniti 4 si nu mai e nevoie de FIV...
Luli
romaniaau spune:
Minnie, imi pare rau ca s-a intimplat asa. Nu ai tu nici o vina, odihneste.te si ia-o de la inceput. Dupa tratamentul pt FIV se ramine mai usor gravida natural.
Fetelor, va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari. Miine fac FIV-ul si deja am uitat ca aseara trebuia sa iau niste pastile.
In schema scria ca inainte si dupa punctie se iau 2 pastile de antibiotice. Eu am uitat sa le iau si dupa.
Si inca un lucru: de ieri trebuie sa pun de 3 ori pe zi cite un Progesteron vaginal de 400mg. Cum ma duc eu miine la ET cu chestia aia alba topita inauntru? Fetele care ati facut ET cum ati procedat?
Va pup si va scriu imediat ce am vesti.
galinarodica spune:
Crinutza am bebeul acasa. La mine Mos Craciun a venit deja. Sunt super fericita.
cristinici spune:
Minie imi pare rau, dar tb sa fii tare si optimista. Nu dispera.
Andicu azi e ziua inceputului, sa fie intr-un ceas bun.
Romaianu bafta la ET si sa ne dai vestea cea mare.
Galinarodica visul tau se pare ca s-a implinit, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de bebe.
Smita si eu am facut protocol scurt dupa diane si am avut 8 foliculi, doar atat pt ca unul din ovare a produs 6 si celalat a fost mai lenes si doar 2. Asa ca depinde cum reactioneaza organismul la tratament. Bafta si incearca sa fii cat mai putin stresata. Unde faci FIV?