FIV 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia am citit scrisoarea ta pentru Mos si m-ai facut si pe mine sa plang. Iti doresc sa ti se implineasca si tie cat mai repede dorinta.
Pe subiectul cu Scrisorile pentru Mos nu cred ca mai pot sa intru, e asa de trist.
Lachi ce mai faci?
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Cami, nu iti pierde speranta, cu putin noroc si cu mult optimism vei reusi.Eu am inceput azi tratamentul si vineri (o9.12) merg la primul eco,sper sa obtin cat mai multi foliculi.Apropo de injectii, le fac singura, sotul zice"nu le face tu singura ca iti vine rau" de fapt cred ca se referea la el, pentru ca nici nu a vrut sa se uite. Haideti ca va veni soarele si pe strada noastra.

Va pup.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo Smita - imi place ca esti barbata

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Cami vino cu o veste buna, te rog din suflet.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Cami draga,

Acum vin de la biserica. Ma-am rugat pentru noi toate. Mergi in continuare cu tratamentul. Sarcina este mica. Lupta in continuare cu seninatate. Puiut tau isi doreste o mama puternica.

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

romaniaau: bravo tie, fate puternica ce esti. Imi pare rau ca nu ti-au pus acum mai multi embrioni, ca sa ai mai multe sanse, dar daca e sa fie bine, o sa se prinda asta, o sa vezi. Si apoi vei mai face unul atunci cand vei vrea (sau 2).

Cami: nu intretupe tratamentul. Repeta analiza si compara rezultatele. Abia atunci cand vei vedea al doilea rezultat mai mic decat primul ai dreptul sa renunti (pentru moment). Fii tare si ai incredere in sansa ta. Te si ma rog pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am fost azi la dr meu din bv si mi-a spus sa il ia naiba pe brocriptin, ca da numai reactii adverse si nu face nika bun ! mie mi-a crescut val la prolactina dupa el. asa ca de azi ...uraaaaaa.......renunt la dracovenia aia de face rau ! am inceput ceai de codita de soricica si... polen si o gramada de chestii naturiste;) . problema acuma e si calciu care e iar mik de ... nu prea vad bine ! sper sa pun la calciu si sa iau de la prolactina ca asa fac un echilibru;)
pupici dragutelor,
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna seara ,Doamnele mele dragi. Vreau sa va spun ce am visat azi noapte ,..ca eram GRAVIDAAA!!! si ce bine era.Astazi toata ziua am fost trista ,ma gindesc ca nu se va intimpla.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu,Crinuta .
Cami sper din suflet ca esti bine si sper ca macar odata sa ma asculte si pe< mine Mosul asta.
Fetele haideti sa numai fim asa plangacioase si sa incercam Macar de Dragul sotilor,al familiilor noastre sa ne bucuram de aceste sarbatori.Eu am fost la cumparat de globulete si parca ma simt un pic mai bine.
Va pupic dulce dulce pe toate si va doresc o zi superba de MOS NICOLAE!
P.S.Eu am un MOS acasa-pe tata-nu e mos,dar cum decurg lucrurile cred ca va fi mos pana o sa am eu un bebe;asta nu e rau,mai bine mai tarziu decat niciodata.
tuturor.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, imi este teama de o hiperstimulare ovariana.

Dupa doar 5 zile de Puregon 150 U.I. am 8-10 foliculi pe fiecare ovar. Adica undeva la 18 - 20 total.
Endometru este 6, dar acesta pare a fi in limite normale tinand cont ca ar mai fi vreo 6 zile de stimulare.
Dar ce ma fac cu atatia foliculi? Oare mai apar? Daca ar ramane numai acestia si s-ar dezvolta frumos ar fi super bine.

Tind spre o hiperstimulare? Ar trebui sa ma ingrijorez? A avut careva hiperstimulare?

Monica

Mergi la inceput