FIV 51
Raspunsuri - Pagina 13
gabid spune:
Cine ma poate ajuta cu pretul unui FIV in Canada?Merita sau e mai bine sa il faci in Romania?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
romaniaau spune:
Moniland, ce doza de Puregon faci?
In protocolul de aici scrie ca se face stimulare cu Puregon 9-14 zile, dupa care se face Pregnyl 10000. Eu am facut 12 zile cite 150 ui pe zi.
In a 9-a zi am facut eco si aveam 16 foliculi, dintre care numai 8 aveau diametrul mai mare de 10mm. LA punctie am avut 10 de marime mare, din care a scos 8 ovocite, din care au rezultat 3 embrioni care s-au divizat normal. Foliculii mai mici se resorb.
Superstimularea nu este o problema sa ramii gravida. Eu am vorbit cu fete care au facut superstimulare si s-a prins embrionul. Acum au copii. Aproape ca imi doream si eu sa fac superstimulare, dar nu s-a intimplat. Asta trece in max 2 saptamini daca stai la pat si bei multe lichide.
Ce doza de acid folic iei acum?
Te pupic
Moniland spune:
Romaniaau,
Am inceput 5 zile cu Puregon de 150 ui/zi , azi cand am fost la control mi s-a zis sa continuu cu doza de 150 ui/zi + 1 Diphereline zilnic.
Sa inteleg ca nu depinde de hiperstimulare daca ai sanse mai mari sau mai mici ca sa ramai gravida.
Mi-e teama ca daca apar mai multi foliculi, sa nu se dezvolte cum trebuie ca nu au loc!!?? (habar nu am daca se poate). Oricum deja simt dureri de burta, am diaree, exact ce scrie la efecte secundare la Puregon.
Marti ma duc din nou la control.
Acid folic mi s-a zis inca de la inceput sa iau 1 tableta/zi.(5 mg).Dar nu o iau zilnic ca mai uit. Sper ca nu e o problema. Oricum o cutie de 30 de tablete am terminat.
Tu cum te simti? Sau mai bine zis ce simti?

Monica
romaniaau spune:
Moniland,
Cel mai fericit caz de superstimulare este draga de Anis care a avut 37 de foliculi din care unul norocos:) Are acum o minune de fetita, un ingeras.
Nu iti face griji, au loc toti foliculii in burtica:) Acum citeam ca in timpul sarcinii, uterul se mareste de 1000 de ori. E mai bine sa ai mai multi foliculi, sa ai sanse mai mari de mai multi embrioni care se divid normal.
Eu nu am simptome, ieri m-a durut un pic burta ca la mens, dar azi am stat mai mult in pat si mi-a trecut. Sper sa fie totul bine.
Cami, ma rog la Dumnezeu sa iti iasa valori mai mari la urmatorul test.
Va pupic de noapte buna.
flori76 spune:
Cami,ma gandesc la tine si sper din suflet ca o sa fie bine pana la urma.Te pup dulce,fata frumoasa si optimista

flori76 spune:
Romaniaau,poate rezisti sa stai cat mai mult in pat,sa fii relaxata.Pupici si sa dea Domnul sa vii cu vestea cea buna

romaniaau spune:
Flori76, azi am stat cit am putut de mult in pat, m-am sculat numai sa fac mincare si sa mincam.
De miine incep munca la o firma unde ajung cu un bus, un tren si o masina mica (la dus). La intors va fi la fel, deci imi va lua cam 3 ore transportul pe zi. Aici in Suedia nu e chiar foarte cald la ora asta, dar o sa ma imbrac gros.
Am stat 3 zile multe ore in pat, dar de acum trebuie sa ma pun din nou in miscare.
Moniland, eu trebuie sa iau 2,5mg acid folic si credeam ca e prea mult. Vad ca tu iei 5mg pe zi. Nu mai stiu ce sa cred, fiecare doctor urmeaza alt protocol.
Dar o sa fie bine. Va pupic de noapte buna
Delia21 spune:
Pup si eu fetele,pe toate,acu inainte de sarbatori.
Romaniaau,scumpa,uterul,in timpul sarcinii se mareste de 40 de ori de la forma initiala,oricum este un miracol,dar nu de 1000.....moniland,iti tin pumnii draga si nu te speria de hiperstimulare ,si eu sunt un caz printre altele,am produs 33 de ovule din care au rezultat 22 de embrioni,7 au supravietuit si i-am pus la gheata si unul este in burtic si are 26+ de saptamani,si....cu ajutorul celui de sus ar trebui sa vina pe lume la sfarsitul lui februarie.Cami,si eu cred ce a zis doctora ca esti cu bebe la purtator.Cand refaci testul?pana atunci protejeaza-te cat poti de mult,adica nu fa efort fizic,leneveste pe cat poti.Va pup pe toate si sunt alaturi de voi.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Monica-Elena spune:
Delia ai grija de tine si de comoara ta. Ce repede trece timpul. sa ai o nastere usoara si un bb cuminte si papacios.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
smita spune:
Multumesc pt. apreciere, Luli.Tu zici ca sunt barbata, pai am incotro? De multe ori trebuie sa avem noi femeile initiativa ca altfel...Imi vine in minte acum un banc(copilul catre mama:" mama ce rochie frumoasa ai, tata ti-a cumparat-o?" mama: " nadejdea lui taicatu, nici pe tine nu te aveam!"
Va doresc o saptamana mai buna si mult noroc!
Sa auzim de bebe!