FIV 51

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Cecilia pentru scrisoarea pentru "mosul"
Andicu intr-adevar testul e pozitiv si e cel mai bun rezultat pe care am reusit sa-l obtin pana acum ( nu am ramas niciodata insarcinata si am 35 de ani ) ... niciodata nu am fost atat de aproape!
Nicole mesajul tau mi-a dat multa speranta ... tu insa ai avut un rezultat in limite normale, chiar daca valoarea a fost minima ( val. normala inseamna minim 9 ... ori de la 6,63 la 9 e o diferenta ) si sa va traiasca Ioana, e o minune de fetita!
Gabid - oricum continui tratamentul pana apare CM, iar daca nu apare pana vineri, refac testul. Uite preturi la FIV in Canada aici: http://www.genesis-fertility.com/fees/index.htm
Smita nu mi-am pierdut complet speranta insa am nevoie de ... mult, mult noroc ... de fapt, de un adevarat miracol! Si eu mi-am facut injectiile singura !
Luli vestea buna e ca pana acum nu mi-a venit CM !
Romaniaau Multumesc mult pentru tot! Si eu ma rog pentru tine si pentru toate fetele care-si doresc atat de mult copii! Ai grija de "leutul" din burtica si nu mai impinge carucioare pline ochi! Nu ti-am mai scris pt. ca nu am vrut sa te intristez, intr-un moment delicat pentru tine!
Tabitha oricum nu intrerup tratamentul pana cand nu voi avea un rezultat concludent! Daca nu apare ciclul pana vineri, refac testul.
Flori76 multumesc mult ca te gandesti la mine!
Delia 21 intr-adevar, d-na dr. a spus ca testul e pozitiv, insa nu a spus si ca as fi insarcinata ... De fapt, mi-a spus ca a avut un singur caz de reusita, cu valori atat de mici ... la burtik

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata si un inceput de saptamina bun va doresc cu drag sa aveti cu multe suprize frumoase in saptmana lui de Sf.Niculae
zisaCami eu iti tin pumni asa cum iti doresti sa se intimple si sper sa fie bine sa ai luna asta cel mai frumos dar de sarbatori care sa iti ramina pt.toata viata in amintire.
Fetelor eu mai am doua zile de asteptat pina la ciclu adica de Sf Nicolae ar fi data ,acuma sa vad ce veste voi avea...test inca nu am facut deoarece ma gindesc ca e prea repede si in plus mi-e frica sa nu iasa II din cauza Predalon-lui si sa sa fie alarma falsa.
Fetelor mult succes si sa aveti cu toate luna asta cele mai frumoase vesti de sarbatori,va doresc din suflet.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fabya multumesc mult!
Mult succes si tie, te asteptam cu vestea buna!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult, Cami!
Multa bafta! Sa fie bine! Nu stiu cum rezisti pana vineri cu testul. Eu mi-am facut teste de sarcina in fiecare zi, uneori si de 2 ori pe zi dupa ce mi-a iesit valoarea de 10 pentru ca era Revelionul si peste tot era inchis ca sa-mi mai iau sange. Am o colectie de teste cu 2 liniute de la roz pal la rosu, ceea ce insemna ca se pozitiva. Bine eu sunt si dusa cu pluta !

Pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata viitoarelor mamici !va urez o saptamana frumoasa si plina de realizari!

Delia, ce repede trece timpul! chiar ma intrebam ce mai faci, cum te simti?abia astept sa ne spui ce o sa ai?! multa sanatate tie si bebicului si sarcina usoara in continuare!

Cami, eu cred c-o sa fii al 2lea caz al doamnei dr de reusita cu asemenea limite !

Romaniaau,fii cuminte si incearca sa faci cat mai putin efort, chiar daca o sa umbli atata pe drumuri!iti tin pumnii sa reusesti!!

toate fetele mele dragi:Lachi,Moni, Ceci,Crinuta,Flori,Tabi, Monica-Elena,Gina,Danita,Danutza_c,Fabya si daca am uitat pe cineva, uitati aici de la mine ,ca sa nu se supere nimeni!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fivoaselor!

va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos si plin de bucurii!si nu uitati:cineva acolo sus ne iubeste chiar daca uneori ne pune la incercari grele sau mai putin grele!

am o intrebare micuta ......ati facut careva decapeptyl inainte de stimulare?(sau ceva asemanator?)eu am inceput cu asta in ziua 28 nov si am de facut pana in 13 decembrie apoi incep cu stimularea si mi se pare ca trece tot mai incet timpul.....pe langa asta ma dor al naibi de tare ...

va doresc succes si sper ca mos craciun sa ne aduca anul acesta cadoul mult asteptat de noi toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

ZisaCami, intru si eu sa te incurajez. Stiu ca treci prin momente grele de asteptare. Sa ai incredere in tine si sa speri. Spune-ti in fiecare clipa in gind ca esti deja insarcinata si fii optimista. Daca nu ti-a venit cm inca, e super!! O sa fie bine, ai sa vezi! Inchipuie-ti victoria si o sa invingi!

Fabya, sa fie cu doua liniute!!

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

kla78 toate fetele care fac fiv fac diphereline unele de 3,75 sau altele cum e azul tau zilnic de 0,1. decapeptyl este substanta din diphereline. deci este f normal ca faci si toate am facut.bafta!

cami tu o sa fi a doua reusita a dnei dr. mai repeta testul de sange.

anicu un special de la mihnea ptr tine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kla78,

Inhibarea mea s-a facut cu Diphereline de 0,1 mg timp de 14 zile, injectii subcutanat in burtica. Mi-au aparut 3 chisturi care au fost scoase si am mai prelungit Dipherelin-ul cu inca o saptamana. M-au durut si pe mine dar m-am obisnuit cu ele.

Sunt la stimulare cu Puregon si mai iau inca Diphereline( in total cam 35-40).

Cu ce vei face stimularea?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONICA-ELENA-multumesc frumos

MONILAND-voi face stimulare cu GONAL F 1045 .

eu cred ca sunt batuta in cap....mai ajutati-ma un pic va rog...daca fac decapeptylul asta care este pt. inhibare va trebui sa-mi vina ciclul sa pot incepe cu stimularea?nu mai inteleg nimic....o prietena de-a mea mi-a zis ca ea a trebuit sa-i vina dupa inhibare ciclul si abia apoi sa inceapa cu stimualrea in a 3 a zi a CM....dar daca aceste injectii sunt pt inhibare e un fel de menopauza nu?si atunci cum sa-mi vina ciclul?.......v-am prins pe aici veterane in FIV si nu va mai dau pace....nu vreau sa fiu nici cicalitoare ,dar e primul FIV si am atatea nedumeriri de nu mai pot dormi noaptea.

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput