FIV 51
Raspunsuri - Pagina 11
luli spune:
Cami - imi pare foarte rau
si te inteleg perfect prin ce treci, crede-ma.
Cat despre reusita - a fost o pura curiozitate personala
pe care iti multumesc ca mi-ai satisfacut-o si nu am luat-o ca pe o rautate
.
Si eu am facut FIV anul trecut in Nov. la Medsana, chiar s-au prins 2 embrioni, dupa 1 luna de la FIV unul s-a resorbit iar dupa 3 luni s-a oprit din evolutie.
Deci chiar depinde in mare masura de organismul fiecareia, de noroc, de ce ti-e scris, si de multe...
...si daca e sa fie, mai devreme sau mai tarziu VA FI pentru fiecare, speranta moare ultima.
Pana atunci si chiar dupa trebuie sa ramanem
.
Luli
luli spune:
Cami - nu exista totusi posibilitatea sa fie gresita analiza la BHCG ?
Daca ai mai face inca o data analiza?
Dna dr. ce spune?
Luli
ceciserban spune:
Cami dupa cum ti-am mai zis si la telefon pana nu apare CM,pt. mine esti
.Asa ca pana atunci hai sa speram ca MIRACOLUL LUNII DECEMBRIE VEI FI TU.Nici eu nu cred in miracole,adica nu cred ca mi s-ar putea intampla tocmai mie,dar hai sa fim optimiste pana la capat,rezultatul e totusi POZITIV.Nu te poti compara cu mine si cu Lachi cu FIV-uri Marete de val. 0.Asa ca eu ma incapatanez sa sper sa cred ca va fi bine.Tin pumnii in continuare.Fie ca MINUNILE SF. NICOLAE,protector al copiilor,sa INDEPLINEASCA MINUNEA SI PT. TINE ANUL ASTA.Nu cerem mult,pt. ca e pozitiv,doar un^pic de ajutor ca samburelul,ica, sa ramana acolo si sa se dezvolte normal.Hai Doamne,Doamne te rog eu frumos!Te pup dulce si sper din suflet sa fie bine.
cecilia
zisaCami spune:
Fetelor 

Cecilia m-ai facut sa 

... 
Luli stiu ca ai pierdut sarcina, am plans atunci alaturi de tine! O sa mai repet analiza peste o saptamana, daca nu-mi va aparea ciclul intre timp! Pana atunci continui tratamentul. 
Lachi Sunt ok, m-am impacat cu ideea ... oricum nu-mi facusem mari iluzii, inca de la inceput! 
Crinuta 
Cami
crinuta71 spune:
Cami sa stii ca si eu m-am gandit ca totusi rezultatul tau nu e negativ. Eu am avut valoarea betaHCG 0,1, deci era clar negativ. Oare nu se poate sa se fi prins embrionul mai tarziu? Sau poate e gresita analiza. Dr. ce ti-a zis? Ma gandesc in continuare la tine, si sper sa fie totul bine in final, ca o meriti. 

ceciserban spune:
Cami daca te-am facut sa plangi imi pare rau,nu asta am vrut,dar TE SOMEZ atunci sa NU citesti ceea ce am postat la Scrisoarea pt. Mosul.
Hai ca tu esti optimista incurabila a forumului si trebuie sa Credem ca totul va fi bine.
cecilia
andicu spune:
Buna seara dragelor! iata revin si eu dupa o dupa-amiaza de preumblari si ce vad?! rezultatul tau, Cami, mie inca imi da sperante!! eu sper din toata inima sa fii reusit, si sa fie acolo la tine in burtica un bebe!!! in necunostinta mea optimista( ca sa n-o numesc altfel),eu zic ca inca e de bine,testul e pozitiv!
Poate ca ptr ca ai facut testul un pic prea devreme nu iese la valori normale, cine stie?! ma rog din tot sufletul la Dumnezeu ca tu sa fi reusit!! 
Ceci, meriti tot ce-i mai bun pe lume pentru sufletul tau bun !!!
si sper sa ai dreptate in privinta scrisorii pentru Mos!
Fetelor, si pe mine m-au facut sa
scrisorile pentru Mosul! ar fi mare pacat daca Cineva Acolo Sus nu le/ne vede pana la urma!
Andreea.Pozele mele
nicole74 spune:
Cami eu zic ca e cu ochisori. Nici eu nu am avut rabdare sa treaca cele 14 zile (pentru ca venea revelionul) si valoarea mi-a iesit f. mica, dar pozitiva 10 si ceva sau 11, iar dupa 4 zile era 100 si ceva. Deci nu intrerupe tratamentul!!!!!!!!!!
Felicitari din suflet! Ai mare grija de comoara ta! Repeta la 2 zile daca se dubleaza e ok. Efectul pregnyl nu are cum sa mai fie, se cam duce in 7 zile.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
gabid spune:
Cami , eu zic sa continui tratamentul pana luni...luni incearca sa faci un nou test...ar fi pacat sa renunti si acolo sa fie ceva!
Mie la primul FIV mi-a iesit valoare "0"...nu imi venea sa cred ca aveam simptome(simptomele sunt de la utrogestan,nu de la sarcina)...asistenta(dr era plecat din tara)mi-a spus ca daca vreau pot continua tratamentul (nu imi venise ciclul si se tot mira)dar ea nu crede sa fie cava ca erau paciente cu valorae mai mare si le venise ciclul...INTERESANTA CONSOLARE,NU?
A doua oara mi-a iesit valoare 100 din prima!
Eu raman la concluzia mea,e o mare loterie!Numai Dumnezeu ne poate ajuta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.