Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata mamici!
Sunt eu harnica dar din motive aiurea: ni s-a stricat aseara centrala - acuma trebuie sa apara mesterii de la garantie ca aseara nu au catadicsit - asa ca e frig bine in toata casa cu exceptia dormitorului unde am un calorifer ok da' care nu m-a lasat sa dorm de griji, oricat de sigur o fi el. Marius e plecat la Brasov, asa ca am facut o noapte aproape complet alba cu pazitul sursei de incalzire, noroc ca Ana a fost cuminte si a dormit. Cu vremea asta ploioasa nici nu ma mir, si mie mi-era un somn de numa, am furat cate o jumatate de ora. Sper sa apuc azi candva sa dorm macar 2 ore legate ca sunt ca un zombie.
Tinem pumnii pt pischi si ela (ne anunta sotul ei cand iese bebelica).
Meems, nu vreau sa-ti amana bucuria, dar durerile osului pubian eu le-am avut cu 2 luni jumate inainte de nastere, pt ca pe oasele de jos apasa toata greutatea copilului. Fiecare organism reactioneaza altfel. Deci nu o lua ca pe un semn de graba de nastere pt ca sunt dureri normale, si alexandrina le-a avut, si ne-am stresta atunci ambele. Uite cu schimbarea asta de vreme si acum ma doare putin osul la miscari, dar va disparea in timp. Lasa bebelusha sa iasa cat mai aproape de dpn, e muuult mai bine pt ea :)
La fel si Maria, va inteleg nerabdarea si da, intotdeauna mai este ceva de pregatit, insa sunt amanunte fara mare importanta pt ca tu esti pregatita sa-ti tii copilul in brate.
Xandra draga, cele 3 motive sunt trecatoare, icterul trece, de mancat sigur mananca daca face pipi, caca si doarme normal, cat despre regurgitat au zile si zile, depinde cum sug, cum ii pui apoi pe umar sa scoata aerul, ieri si fata mea mi-a scos afara destul de multisor incat peste 1 ora sa urle de foame. Lasa cantarul ca-ti strici linistea aiurea, vezi si tu ca toate care cantarim saptamanal suntem mult mai linistite si copiii au luat bine in greutate.
Leea, bine ai facut c-ai insistat cu garmastanu', iar pompa o vei folosi fie pt surplusul de lapte, fie pt atunci cand esti plecata mai multe ore sa-i poti lasa la bebe papica, cel putin in astea 2 cazuri.
Irinuca si Dienuta, bine ati revenit cu vesti, ma bucur ca sunteti ok si bebelusii vostri la fel.
Dordia, sa stii ca si fata mea s-a invatat sa planga din ce in ce mai isteric pana o iau in brate, noroc ca uita de la o zi la alta si atunci o iau rar langa mine in pat si asta doar cand nu se opreste - e un obicei tare prost din pacate. Joaca cu manutzele e fte haioasa, a mea deja se uita strabic cand fixeaza cate o mana proprie si ma face sa mor de ras si drag.
Anda, du bagajul de langa usa sa nu se inspire copilu' mai devreme de 6 sa iasa, sa-ti termini tratamentul :))
Sa stiti ca mie mi-a pus copila san la cateva ore dupa operatie, antibiotice baga in tine la greu prin perfuzii dupa cezariana si cika nu au nimic rau, si eu m-am mirat ca sunt atata de relaxati in privinta lor. Cei de la clinica mea mai aveau un medicament preferat, din care mi-au dat cuplat cu antibioticele in perfuzie: algocalmin. Eu tot am cerut sa nu-mi dea ca nu aveam dureri, dar veneau cu perfuzia gata gaurita si preparata.
Inuta draga, trebuie sa faci totusi pauze intre pus copilul la san, n-o tine toata ziua atarnata de tine, e total nesanatos pt tubul digestiva care e in formare sa-i tot dai lapte proaspat peste cel nedigerat inca, mi s-a atras atentia din prima sa evit asta. Eu zic ca dc o pui la 2 ore va manca mai cu pofta si se va invata sa traga cum trebuie in intervalul de max 20 de min cat e indicat sa o alaptezi. Felicitari pt 1 sapt, noi azi facem 3, trece timpul in zbor, nici nu-mi dau seama.
De centura am scris undeva mai in fata, in sensul ca eu nu am purtat decat cateva ore si burtica imi arata chiar ok si fara, las natura sa-si faca treaba. Stiu ca aste e si parerea lui Lavi02.
Mi-a trecut prin cap sa sun acum la cei cu garantia centralei, eu asa nesimtire nu am vazut demult. Tipul fte relaxat mi-a spus ca acuma se discuta traseul si ca ma suna in cursul zilei, am vorbit fte frumos dar imi venea sa il bag in muma-sa, i-am spus ca am copil mic si e frig in casa, nu am apa calda si sa ma puna prioritara. La fel de frumos mi-a raspuns ca nici altii nu au caldura si apa calda, dar ca incearca sa trimita mai repede pe cineva. Il doare fix in pix de mine, nu stiu de ce ma asteptam la altceva, poate pt ca am luat una din cele mai bune si mai scumpe centrale, macar.

Va pup si va doresc o zi super!
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput