Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
in contul comun puteti gasi pozele dienutzei. Sa vedeti ce baietel haios are!!!
Felicia mamica Ilincai Teodora
dienutagraviduta spune:
uite ca incepe sa se vada lumina si pentru noi.
adica, s-au mai carabanit rudele, si mai doarme si luca cand nu e tat-su acasa; doamne, ma innebuneste omul asta; ar sta numai cu bebeu in brate, si acum asta micul, daca il pui jos, face ca toate cele; seara il infas strans, dar ce, sta ? o ia prin pat ca un viermisor; cum il iei in brate face niste ochisori cat niste maslinute si se benocleaza la mine, si eu la el... si tot asa; unde ma uit si eu inapoi sa vad sfaturile cu care doarme toata noaptea ?
in maternitate ne-au recomandat alimentarea la cerere; numai ca daca vrea la 1 ora, se da peste cap si pe urma vrea numai la 1 ora, fiindca suge putin; asa ca il mai pacalesc intre mese cu niste ceiut; i-am luat d-ala granule de la hipp; pute ca naiba, dar vad ca lui luca ii place.
la chestia cu sfarcurile - uite ce am facut eu : am cumparat scoicile de colectarea laptelui de la farlin; foarte bune, nu ma mai ud deloc; iar de sutienul de alaptat sunt dependenta; partea misto la scoici este ca mentin sfarcul protejat de haine, nu il atinge nimic, ba sta si aerisit, ca in partea de sus au gauri.
imi vine sa ma apuc de povestea nasterii; da e lunga rau ... si intortocheata ...
anamari spune:
lorda-felicitari...
bic-ma tot intrebam ce face Smaranda. ai rezolvat cu bubitele? noi am facut acnee, arata ca un adoloescent din punctul asta de vedere...mi s-a spus sa-l las in pace ca-i trece de la sine.
eu ii pilesc unghiile in loc sa le tai.
dienutza- am vazut pozele- flacau mare ce mai
ina-nu ne-au recomandat nimic. nici Liei nu i-au dat nimic desi am vazut la mamicile din Ro ca cele care alaptau suplimentau cu
CA. mie mi-au recomandat mie sa iau Ca si vitamine.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
anamari spune:
la multi ani Andreea
la multi ani andrei
si eu cu intarziere pe-aici.
sateam si ma uitam la data si realizai ca azi trebuia sa vina Liam pe lume-era "programata"nasterea prin inducere...in schimb are mama deja baiat mare de 2 saptamani.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
anda77 spune:
acu' au plecat si musafirii...
azi nu prea am ce sa mai povestesc. sunt epilata si cu bagajul la usa. asteptam...tratamentul il termin pe 6 dec. ce bine si util ar fi sa vina bebe pe 6...:)
http://community.webshots.com/user/anda1977
Siminaf spune:
La multi ani fericiti Andreilor (si Deiului meu) si Andreelor!
Anda, tinem pumnii si pupam dulce!!! Capul sus!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
meems spune:
Fetelor, am scapat de servici, azi a fost ultima zi si am intrat oficial in prenatal!!!
La Multi Ani! Andreelor si Andreilor.
Meems 37s+
Ina869 spune:
La multi ani Andrelor si Andrutelor, sa fiti sanatoase si voioase!
Speciale pupicele mamicii lui Nichita.
Felicitari Lordra! Sa-ti traiasca sanatoasa micutza Daria !
Tin pumnii tuturor fetelor care trebuie sa nasca maine, va doresc sa aveti o nastere usoara si sa va recuparati repede!
Mona, oi fi eu plina de energie, da’ nici cu tine nu mi-e rusine cu doua fetitze, in prag de mutare, cu schimbat oras, casa, serviciu…of, tare greu trebuie sa-ti fie!
Lavi02 revedere placuta cu sora ta.Frumoasa povestea nasterii.
Maria_Alexia iti doresc o nastere rapida.
Fetelor, voi le-ati dat suzulica?
Fetele din State, voi purtati centuri ( stiu ca SImina poarta) sau ce masuri luati ptr. retragera uterului? O sa ramin cu burtica oare?
Si noi am avut asta-seara musafiri ptr. bebelusha, toti sint nerabdatori sa o vada, va trebui sa fac programari in agenda ca deja nu mai fac fata…am avut treaba cam toata ziulica, dar am progresat mult in sensul ca am reusit sa-mi fac dus, sa iau micul-dejun, prinzul, sa- mi mai fac din treaba, astea in timpul cind a dormit pufulina.
Astazi a facut o saptamina!Am scos-o pe afara prin jurul casei vreun sfert de ora si apoi a dormit dusa. O sa incerc sa o plimb zilnic, trebuie sa se caleasca. Canadiencele isi scot puii din casa chiar a doua zi dupa ce au nascut, se duc cu ei la cumparaturi, prin magazine, nu au treaba.
Meems bine ai intrat in prenatal, sa te bucuri de el si sa te relaxezi!
Vroiam sa ma duc si eu la culcarica, dar micuta mea terorista nu ma lasa..de trei ore o alaptez, o culc, se trezeste dupa 5 min. max. iar o pun la san, iar adoarme, iar incepe circul ..si tot asa...iar o sa am o noapte alba.
Ina
cristinamh spune:
pischi2003 (01.12.2005 04:29:03): salut sunt sotul lui pischi aseara 1.12.2005 ora 2:00 a nascut o fetita care imi seamana leit si are 3.950 grame. scrie tu si la celelate fete ca eu nu stiu care e faza pe forum merci mult o zi frumoasa
avem o bebelusha !!!!!
a inceput iar distractia la noi, azi parca vad cum curge cu mesaje!!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63160" target="_blank">subiect nou