Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)
Raspunsuri - Pagina 12
mara95 spune:
Draga Silvia, nu eu mi-am dorit cezariana, ci a fost parerea medicului.De fapt, a doi medici independenti.Motivul invocat:varsta(peste 32) si faptul ca e primul copil.Nu stiu daca au hotarat asa din comoditate pentru ei sau chiar sunt motivele corecte.Copilul este pozitionat normal. Am incercat sa insist pentru nastere normala, dar nu am avut spor. Un inconvenient pentru mine:trebuie sa astept aproape 2 ani pentru a concepe bb2.Oricum, de abia astept!
In acest moment nu vreu decat sa-l am pe bb in brate, indiferent de metoda aleasa pentru nastere.Mai tarziu probabil ca nu voi mai gandi asa, dar timpul le rezolva pe toate!
Va pup, mara
Bic spune:
silvia_d, nu te speria si nu te subaprecia. Daca ai un copil fara probleme, mie una nu mi se pare asa de greu. De la inceput mi s-a parut ca e destul de usor.
Monet, ce bine-mi pare ca si tu o imbraci pe Maya in albastru! Ca eu tocmai azi i-am cumparat Smarandei o salopeta bleumarin si ma gindeam ca e aiurea.
Smaranda, 03.11.2005
silvia_d spune:
Mara,hai sa-ti zic ce mi-a zis mie nenea dr!
Ca daca nu incepe nasterea pana pe 2 dec-dpn-ul meu--,incercam sa declansam peste o sapt,adica pe 6-7,cam asha!
Cand i-am zis de bebelac ca e cam grasunel,adica vreo 4 kile-cam cat a lu'Corap :o),mi-a zis:"Si ce daca?!"
Nu tin neaparat cezariana,dar am incredere in dr.asta,are deja renume-hehe,cum suna!-kiar daca e mai tinerel.
Asha ca ma las pe mana lui.
Ai dreptate,si eu abia astept sa-l vad pe Stefaenl,nu mai am rabdare,sunt deja irascibila,pana acum treceau zilele asha de lin si de calm,acum parca ma enerveaza orice!
Pupici
joy04 spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR sa fiti sanatoase cu bb-i sanatosi si frumosi.
SILVIA, am fost aseara la control si m-a chemat maine dimineata la spital, eram de fata cand l-a sunat pe anestezist si -a zis ca are nevoie de el. M-a pregatit sa nu mananc inca din seara astade pe la 18.00, sa nuu ma rad dar sa-mi iau lama cu mine...
nu stiu care-i sunt ratiunile....dar eu i-am zis ca as vrea sa incerc natural, la care-mi zise ca el e de aocrd, dar sa-l ascult ca stie mai bine si ca tot la cezariana ajung...
joy + bocanila 39+
poze
cristinamh spune:
a nascut loredana!!!!(lordra)
dara are 3250, 50 cm, apgar 9
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
silvia_d spune:
Bravo Lordra!!!
ce-am zis ieri,ca azi o sa ne-anunte ca a nscut bebelaca!
Sa-ti traiasca papusica!!!!
Asteptam detalii cand vii acasica!De fapt,cand veniti acasica!!
Ia sa-mi iau si eu ceai de frunze de zmeur,ca uite,la Lordra avu'rezultat!
mara95 spune:
Vin cu o completare:Fratele meu , care e medic rezident in Bucuresti, a insistat mult sa vin sa nasc acolo.Aproape sigur as fi ajuns la dr. Badiu, cel cu care a nascut cumnata mea. Ideea mi-a suras pentru inceput, chiar am fost convinsa ca e cel mai bun lucru. Poate ca as fi ajuns sa nasc natural.Dar.. trebuia sa plec cu ceva timp de acasa(saptamani), sotul meu e la serviciu si nu ar fi putut sa fie langa mine, plus ca se anuntau niste zapezi...mama-mama..si cu un copil mic la asa distanta...Am cantarit argumentele pro si contra si cu inima stransa am hotarat sa raman aici. Sper ca totul sa fie bine si sa nu regret mai tarziu.
cristinamh spune:
da mai.... aseara pe la 9 era la spital... a nascut dimineata pe la 6.
epidurala n-a apucat-o... ca n=a gasit anestezit, da' tare mult si-ar fi dorit-o...
pe dara au scos-o cu vacuum, ca n-a vrut cu nici un chip sa iasa, ba a mai iesit si cu mainile inainte.
acum se simtea bine, astepta sa plece la salon si sa vada fata.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
LORDRA, bravo pentru bebelina sa-ti traiasca si sa se faca mare!!!!!
Acu chiar dupa o pauza incep sa se anunte nasterile....
Cam asta ma deranjeaza si pe mine ca nu pot avea al doilea bb deact dupa 2 ani...si oricum taietura este taietura, sigur nu se compara cu epi ( adica epi este floare la ureche). Toata lumea zice las ca-i mai bine cezariana ca nu simti nimic, dar dupa???nu-i tot durere si poate mai mare????
Azi noapte ma gandeam (toata noaptea am tinut-o in contratii si dureri de burta) ca tot asa ma voi intoarce in pat ca tancu' si abia ma voi ridica din cauza operatie....
Pan' la urma sa fim sanatosi este cel mai important si poate dupa voi putea spune da am facut bine cezariana, sau nu...acum sunt inca incurcata. Poate unde eu tot asteptam sa nasc natural.....
joy + bocanila 39+
poze
leea_cv spune:
Aura,Lordra felicitari pentru bebelaci.
Buluci,Meems fac parte din aceeasi categorie cu voi,adica imi fac griji ca o sa ramin in urma.Daca tin bine minte si Denisam este micuta.Sper sa nu fi gresit.
Joy iti tin pumnii maine.O sa faci un bocanila patriot.
Ripley baimarenii de multe nu au auzit,ca noi parca am fi dati jos doar acu din copaci.Cred ca o sa-mi comand Garmastanul pe net.
Cele care aveti sfircuri ombilicate sau ascunse,cum va descurcati cu alaptarea.Sau nu va confruntati niciuna cu astfel de probleme?Eu cred ca o sa ma chinui rau din cauza asta ca bb nu va avea ce sa bage in gura.
leea