Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Ingerasule! Vreau si eu...am vb. cu sotul meu si imi da bani sa-l iau! Te rog ia-mi si mie si iti dau banii cand ne intalnim sa mi-l dai!!!
Laura Ioana spune:
![]()
Ce coincidenta, Iube!!! Deci stii ca e foarte bun; poti sa te bazezi pe el la orice ora! Rusine sa-mi fie ca nu am mai luat legatura cu el din primavara, cand am avut o sarcina oprita in evolutie, si nici nu stie ca sunt insarcinata. Am ales sa nu mai risc drumuri asa de lungi si am facut tratament aici in Piatra.
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
catty spune:
Imi pare tare rau pt DANAP. Doamne prin cate trebuie sa trecem ca sa aven un copil. Nu este drept sa ne chinuim asa. 

Daca vorbeste cineva cu DANA P spuneti-i va rog ca ma gandesc la ea. As suna-o dar mi-e frica sa nu ma apuce plansul, si ea are acum nevoie de cineva care sa ii ridice moralul.
IUBE felicitari pt valori. Poate luna asta apare si bebe.
SIMONETTE si LIANA30 cand mergem la eco, in ziua 12 sau 13? Asta ca sa stiu cand imi fac programarea.
Totusi sunt putin suparata. Nu am luat banii astazi, si in consecinta nu imi pot lua tratamentul. Imi vine sa urlu de nervi. Ce sa fac, nu am decat sa astept ca seful sa imi dea banii si apoi dau fuga la farmacie.
catalina
Madana spune:
DanaP
imi pare asa de rau, nu pot sa cred.
Lachitransmite-i DaneoP ca suntem alaturi de ea.
Liana eu inca nu-mi permit sa dau 900.00 pe Gynex, dar strang la ciorap si cu prima ocazie o sun si eu tipa asta. Dar zici ca e mai ieftin daca suntem membre.....in ce?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Madana spune:
Am fost la farmacie si mi-am cumparat Mastodynom, si de maine incep sa-l iau
Farmacista nu auzise de Gynex, s-a uitat la mine ca la masini straine.
bety spune:
Of - transmiteti si din partea mea, DaneiP, toate gandurile mele bune! 
Bubu - Zuza a facut 7 ani anul acesta...o mai tin acasa...la anu' o inscriu in clasa Ia, la scoala...![]()
Ingeras - multumesc de intrebare: fac bine...incurc numaratorile...dar de luna asta BY-BY numaratoare!!!!!
Am pierdut firul evenimentelor...ce-i cu nebunia asta pentru GYNEX??????
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Madana spune:
fetelor la 2NA nu a auzit de Gynex, am vorbit eu acum la tel.