Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 3
cami30 spune:
kateryna eu nu ti-as recomanda instilatii. Eu auzisem despre aceste proceduri de-a dreptul barbare care in occident nu se mai practica de multa vreme si le-am refuzat din start la doctorita care mi-a propus. Intre timp, informandu-ma... am descoperit ca aceste "tratamente" nu fac nimic trompelor, nu le desfunda cu certitudine, sunt dureroase si mai mult, te poti alege cu o infectie mama mama. Daca ai facut totusi un HSG care ti-a spus ca trompele sunt infundate du-te direct la laparoscopie. Aia se face in conditii sterile 100% si singur nu te alegi cu vreo infectie iar trompele se pot repara laparoscopic
cami
bety spune:
Liana - am aparut...ca aseara bantuiam singura p-aci!
Aseara am facut o descoperire senzationala...facui la viata mea 11 inseminari, nu 10...le-am numarat la "Paciente..."!!!!!
- am crezut ca pic de pe scaun, in fata calc...chiar in halul asta am ajuns, sa nu mai stiu sa le tin socoteala?!
Asta si apropo de ce a zis Simo...ma intreb daca nu e semn de "luat razna"!
Ce ziceti de Zuzel a mea...am pus poze cu ea
!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
bety spune:
Madana - sorry...da' cu descoperirea mea, nu-ti ridic moralul de loc!
E de plans...., nici macar de zambit asa, in coltul gurii.
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
hai ca pe mine ma facusi sa rad

pai io ma as
teptam la cine stie ce descoperire..si cand colo..tu ma lovisi la .....
lasa mama ca no fi bai poate ca e cu noroc..a 11.a
zuza e minunata si nu uita ca e si a mea
.doar mi-ai oferit'o in loc de mel![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Lianoo, asta e bine, inseamna ca ai dupa cine bea, poate se ia si la tine...Doamne-ajuta!
Simo, inca nu mi-ai raspuns de unde ai cumparat tu Gynex...astept!
Catty, daca am reusit macar sa-ti aduc un zambet pe chip, sunt fericita...si mie mi-e dor de tine si cu siguranta cand mai ajung in Pitesti iti dau un tzar si te scot la o cafea... Abia astept sa aud ca tratamentul minune a dat rezultate si ca ai ramas 
Betycaa, si eu sunt curioasa rauuu cand vine vorba de descoperiri senzationale...hai nu ne lasa in fierbere!
Bubu, si eu am avut niste dureri de sani de nici nu puteam sa dorm, dar acum au inceput sa se inmoaie, normal...asa cum ma asteptam.
Carmencita, uite un
de la mine pentru ca ma intelegi... Sunt alaturi de tine in decizia pe care ai luat-o, si sunt convinsa ca vei reusi!
Eu am aceeasi stare "de butoi" pe care o aveam si zilele trecute...ieri am plans mult. Rusii inca nu au venit in forta, sangerarea s-a oprit, dar ma simt "ca atare"... Trebuie sa-mi fac un plan de bataie ca altfel innebunesc...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Hai ma Betyca, ma dadusi pe spate...cu descoperirea
Sa-ti traiasca Zuzel!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Amely - nu vezi ca Liana deja
!
Da' sa o vedeti in costumas cu craci...4 craci...da labutele asa frumos sa o imbrac...eu imi bag mana pe craculet (nu am cum sa spun astfel - ca nu-s manecute), ea da labuta si o imbrac...stiti cum...ca la bebici, cand sunt mici-mici si nu stiu sa intinda manutele!
Beatrice
Poze dragi
Madana spune:
bubulina gospodina 
drak de olteanca esti o scumpa ca m-ai facut sa rad si cred ca chiar nu sunt pregatita sa iau bataita la
. Ai dreptate ca in comparatie cu multe dintre voi eu sunt micuta cu anisorul meu, dar pentru mine e un prag psihologic destul de neplacut. Si da, daca as fi acum in locul tau cu atatea
in jur cred ca as luao razna 
Bety poate ca de data asta e cu noroc. Tin pumnii 
Amely
hai iubita sa incercam amandoua sa iesim din starea de tristet, uite eu deja am inceput sa zambesc
. Si apoi am auzit ca e un
de olteanca pe aici care pandeste cu
si pe cine vede trist sau aproape de un butoi (nu stiu exact ce butoi, asa ca ma tin departe de orice are doage) iese cu
. Asa ca fruntea sus si
.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
ma dilii de tot si rad..rad..

asta ca sa nu 

![]()
![]()
ca nu stiu nici azi cand fac laparo..o sunai pe dc.si e ocupata ramansa pe maine..doame cat ma frige...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
pai asa sa faci meyyyy danooooo ca altfel nu's ce fac ...![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"