Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Ingerasule, am luat pana am terminat sticluta, cu pauza de 7 zile bineinteles! O sa vezi ce nashpa e la gust, dar in apa nu se simte! Mamaaaa si are efect de intinerire!!!
Alexia27 spune:
Oana, testul meu de sange imi va grai peste vreo 2 ore, dar m-a delegat pe mine sa vorbesc in locul lui. Citez:"
". Dar tot e bine, ca macar am visat ca este pozitiv, am vazut chiar si valoarea: 29
.
Chiar ma gandeam sa o sun diseara pe Moisica sa o intreb de o stimulare usoara, ca poate ma fac si eu cu 2 foliculi si am mai multe sanse in decembrie. Tu cand faci testul? Sau tu nu practici sportul asta?
Mishulina spune:
Buna fetelor!Sunteti absolut uimitoare la viteza cu care scrieti!
Iube felicitari pentru
! 
Alexia iti tin pumnii la b-Hsg,eu tot mai sper... Sa nu ne ti pe jar!
DanaP imi pare tare rau de ce aud...
Miro,Iepurila,Motzunica unde ati disparut?
Eu nu am noutati prea mari,tocmai am inceput a doua saptamana de fiziokineto si ma simt excelent! Usoara ca o balerina si...am scapat de jumate din burtica,a inceput sa scada!
Uraaa,ma incap pantalonii!
As vrea daca pot sa mai repet o data toata treaba pana la sfarsitul anului....
Va pupic pe toate si sa auzim de bine!
P.S. Liana mama,nu sta asa,fa ceva! Si da-ne vesti bune! 
Ina
simonette spune:
Alexia,poate peste doua ore chiar o sa ai val. 29. Doamne ajuta!
MOana, chiar asa, tu cum te mai simti? Cand faci un test, daca faci vreunul? Prea esti tacuta in ultimul timp! Nu cumva ne pregatesti vreo surpriza???
bubulina1 spune:
Alexia27, bafta multa sa fie cu okisori!!!!

Cum de ai atata rabdare sin nu suni la ei? Poate e gata analiza mai devreme!
"Speranta moare ultima"
Alexia27 spune:
Mishulina, Bubulina, Simonette, sunteti super fetelor ca voi chiar sperati in locul meu!!! Dar zau, eu chiar nu ma simt graviduta, fata de alte luni cand aveam simptome cu carul, acum le caut cu lanterna si nu le gasesc.
Bubulina, la Medsana nu dau rezultatele inainte de ora 19,30.
Oricum, asa o sustinere merita o informare prompta. Diseara o sa
in sanatatea voastra!
M Oana spune:
Eu eram hotarata sa fac un test de sange vineri, deoarece urmeaza multe petreceri in lant si m-ar fi tentat sa stiu clar cum stau.
Dar luna asta am si eu sentimentul ca ma lupt cu morile de vant, deci nici nu are sens sa arunc banii pe teste de sarcina, mai bine ii donez unui orfelinat. Dupa ce ca am scapat sambata de candida, duminica am facut o toxiinfectie alimentara si azi de abia m-am tinut pe picioare.
Ma doare fiecare muschi in parte si nu pot sta departe de
mai mult de 15 minute.

Am mancat numai bunataturi si cu toate astea 

intr-o veselie, eu care practic acest sport o data la 2 ani. De la gravidenie nu cred ca mi se trage, deoarece sunt in ziua 21.
Lunea trecuta ma confruntam cu candida si lunea asta cu toxiinfectia alimentara.....

Eu, care cel mai tare ma temeam de o gripa........

Simonette eu, de cand ma stiu, nu mananc, ci doar gust mancarea. Adica gust cate putin din ce am in fata, cu mare atentie la combinatii. De aceea nici nu am probleme cu luatul in greutate. Starea asta mi-a venit la fel de pe neasteptate ca si candida de lunea trecuta, de unde trag concluzia ca nu vrea , Dom'le, soarta sa fie de partea mea.........
simonette spune:
Alexia, tocmai asta e!!! Ca luna asta simtindu-te diferit de celelalte [fara simptome fabricate], poate ca e cu okishori!!!Eu astept! Totusi poti suna tu la ei pe la 19:00!!!
simonette spune:
MOana, saracuta de tine! Ai fost cumva lacoma la ceva? Imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine, sper sa te refaci rpd!