Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Liana, scumpa, ce-ai patit??!!! Fa-te bine. Suna dr sau du-te la urgenta repede!
Pupicei si multa sanatate, Ingeras
Madana spune:
Liana suna-ti dr. nu trebuie sa stai asa. Sper sa nu fie de rau si sa plece mai repede nenorocitii astia de 
ca daca nu sa sti ca am ceva special pregatit pentru ei
. Sa ne spui ce ai facut. Stai acasica cumintica si nu te agita. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
ingeras26a spune:
Simo, iarta-ma ca te intreb, dar chiar nu mai stiu, tu cum / de ce ai pierdut sarcina? Suza-ma inca o data pt intrebare...
Pupicei, Ingeras
Madana spune:
Ingeras dragalas ai intrebat-o pe fata care ti-a adus Gynexul care e poveste cu membrii care au reducere? Sunt si eu curioasa in cazul in care ma hotarasc sa-l iau.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
M Oana spune:
Cristinna foliculii si endometrul sunt ca-n povesti. Daca miercuri, inainte de inseminare, iti mai face o eco sa ne spui si noua ce valori ai avut. Statisticile spun ca atunci cand sunt mai multi foliculi, sansesele cresc considerabil, chiar mai mult decat doua inseminari consecutive (la o zi distanta). Daca si sotiorul sta bine si nu ai probleme cu tropele, e la fix!!!
Iube deja sarbatorim sau asteptam si confirmarea testului de sange?
Alexia testul tau de sange ce spune???

Carmecita ce plan de atac ai luna asta, ca-n afara de FIV nu te mai aud spunand nimic...... Faci inseminare?
Liana nu am avut niciodata sangerari si habar nu am ce sa-ti spun.......
Am primit de la tine 3 PM-uri, dar nu le pot citi, habar nu am din ce cauza...... Mai incearca sa mi le trimiti, poate reusim sa comunicam astfel.
simonette spune:
Mai Ingeras, sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani! Aveam jumatate de uter lipit cu sinechii si bebeicul se asezase chiar acolo!!! N-a mai putut bietul de el sa se dezvolte!!!

acum as fi avut 8 luni, chiar de craciun as fi nascut!!!
asi spune:
Simonette draga eu nu am spus ca Gynex-ul nu e bun si ca sa nu luati ci trebuie luat cu atentie avand in vedere ca actioneaza asupra multor hormoni.Tocmai spuneam ca o sa-l iau si eu dar dupa ce-mi fac analizele.
Liana ia o vitamina K ca te ajuta sa opreasca hemoragia.
ingeras26a spune:
Simo, imi pare tare rau...

Cat timp ai luat Gynex atunci?
Madana, nu stiu, n-am mai intrebat-o pt ca oricum nu ma fac membra...nu am timp de asa ceva, plus ca trebuie sa cumperi lunar un produs de la ei (ai chiar si pasta de dinti...).
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Asi, eu am inteles ce ai vrut tu sa spui si sunt de acord cu tine! Nu am zis-o ca sa te contrazic sau ca sa te supar, am zis-o ca sa mai elimin ceva temeri!!! Si am vb. strict de mine si de ceea ce voi face iou, ca nu-mi pot permite sa va spun voua ce sau cum sa faceti! Si nu eram suparata nicidecum, iar ca sa-ti dovedesc, uite