Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 10
Amely spune:
Ba da Asi, din pacate stiu...
tocmai de aia ma tot framant ca fraiera, ca n-as vrea sa stric bruma de echilibru hormonal pe care il mai am... Cred ca pana la urma o sa merg la un edocrinolog si pe urma la homeopat, ca prea le-am luat cum m-a taiat capu' si n-a prea fost bine...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
ajutati-ma ca numai pot...nu se mai opreste,..parca s-a blocat robinetul asa curge..si cheaguri multe...offfff morrrrrrrrrrrr
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Dragele mele, eu stiu ca Gynex, regleaza partea hormonala! Chiar am incredere in el si o sa-l iau fara nici o indoiala!!!
kateryna spune:
Liana, cred ca ar fi bine sa iti suni dr. Daca sunt cheaguri, vezi ca exista totusi varianta sa fi fost gravi si sa fi pierdut sarcina. Suna dr. de urgenta. Mai bine sa-l stresezi pe el decat sa ai tu pb. Te asteptam cu vesti.
Nunta noastra
Cununie civila
simonette spune:
Liana, ce-i cu tine scumpo? Eu nu te pot ajuta ca nu prea am pb. de genul asta! La mine de obicei, chiar nu e in cantitate suficienta...luna asta ce-a fost mai mult, de la duphaston si de la intarziere cred! Nu mai sta asa, sun-o pe dr-ita!!!!!!!!!!!!
Tabitha spune:
olteanco: nu ma speria, te rog eu. Tu, care esti, asa de putenica.. Nu te lasa, mama. Suna dr., innebuneste-i pe toti si mai ales pune persoana ta inainte de orice. Hai, fii puternica. Da un telefon, ca o intrebare nu strica. Si eu am avut luna asta cheaguri, pentru prima oara, dar nu chiar asa incat sa ma sperie. Si eu in nici un caz nu am fost insarcinata, ca doar n-a venit inca Mosul. Iti tin pumnii sa fie totul bine, sa se regleze scurgerea si sa fii iar vesela si asa cum te stim noi. Si apoi sa faci laparo. Poate ca vin asa cheaguri de frica laparoscopiei?:)![]()
![]()
Te pup dulce si sun-=o odata pe dr. aia. Ce mama masii... Ca ii
de nu ii vad, mama lor de rushi care ne tot cotropesc luna de luna...

si sa auzim numai de bine
mamiFlori spune:
Liana, ce s-a intimplat ?!!!
Doamne, doamne, sper ca nu e ceea ce ma tem...
Sa ne scrii ce s-a intimplat.
Te imbratisez,
Florina
ingeras26a spune:
Gynex: 3 picaturi de 3 ori pe zi 4 zile, apoi cresti la 4 pic/3ori/zi 4 zile, apoi la 5 pic/3 ori/zi 13 zile si atat, 21 zile. Sticluta se tine la 2 m de orice mediu magnetic si se beau min 2l apa / zi. Se opreste admin imediat cum ramai insarcinata, pt ca infl lactatia (mareste prolactina).
Fetelor, l-am sunat pe dr meu si i-am spus. A zis ca-i excelent si ca se pare ca da rezultate, pot sa iau fara nici o problema si se poate lua impreuna cu Clostilbegyt. Deci este ok. Imi fac si eu prolactina in z3, daca ziceti ca-i ok.
Pupicei, Ingeras

pe Iube ca prea e gol la noiembrie.