Craciun pentru batrani dus la bun sfarsit!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
carolinah spune:
Buggy, dulciurile se pot livra direct la caminul de batrani pe 16.12? Poti sa fii tu acolo sa le receptionezi si sa semnezi de primire pe factura, urmand a-mi da factura ulterior? Ca eu nu am cum sa ajung intre 14-18 dec de nici un fel, dupa cum am mai mentionat eu si alta data.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
buggy spune:
Buna Caro,
Scuze pentru lista in ceea ce te priveste.
O sa modific cat de repede posibil.
In legatura cu receptia dulciurilor. In principiu pot sa ajung acolo, chestia e ca ar fi fost bine sa facem pachetele si sa le dam pe 18. Exista vreo altfel de posibilitate? Le pot primii la mine acasa si dupa aceea sa merg cu fetele sa le impartim pe 18? E doar o idee. Daca trebuie trimise neaaparat acolo nu pot fi trimise pe 18 in jurul pranzului ( din acelasi motiv)? Si daca totusi nu exista alta solutie decat asta eu pe 16 la ce ora ar trebui sa fiu acolo? Daca ramane 16 as avea nevoie ca la baloti de inca o fata care sa ma ajute si sa fie martor ca atat s-a primit si care sa ma ajute sa le impartim.
Te rog mai revino cu un post si poate gasim o solutie mai buna.
Inca o data scuze, pt lista si fac imediat modificarile. Astept in continuare confirmari sau modificari de la Turturica si Catrinadil.
buggy spune:
LISTA NOUA PANA AZI 6 DEC 2005 din nou corectata Bani si obiecte deja stranse:Buggy : bani de la Buggy -100 ron
Ireland-50 ron
Jasmine-70 ron
Bebe Beca- 100 ronobiecte- Ireland -ornamente de pom
Carolinah : bani de la Pashosha - 200 ron
Arhistefy- 50 ron
colegi + rude- 1200 ron
colegii sotului 50 ron
contact nicole -100 ronobiecte, alimente- firma-1000 ron= 200 pachete biscuiti
400 croissante
600 minichecuri- Carolinah - o instalatie
- beteala
- plasa cu reviste si carti- Pashosha - 3 cutii de carti
Turturica : bani de la
Turturica -200 de franci elvetieni
Laura B- 40 de franci canadieni
Adela -20 de franci elvetieni
An K - 15 euro
Catrinadil(Cont) bani de la Catrinadil 53 ron
Alinutza1980-50 ron
Anelize- 100 ron
Ina 32 -50ron
Liliana Csaki-50 ron
Carolinah-100 ronTerry + Iulia Laura -Bani de la- colegi 350 ron
obiecte - 3 brazi artificialiIulia Laura - obiecte 4 combine second handINTENTII :BaniContactnicole-100 ron
Denis- 20 ron
Antonoaia+ Laura B + M34 - o suma de bani
Iulia Laura+ colegi - o suma de bani
Clyo - o suma de baniOBIECTETerry- globulete (mama ei)
- sac de haine de la colege
- cd-uri muzica de la colegi
Ralualexandrei- 1 brad artificial+ cozonaci
Soni- baloti cu haine second hand
Denis- haine second hand
Buburuzica 2005 - carti, ornamente de brad
Contactnicole- carti
Cherry - carti
Laura B -dupa sarbatori materiale pt lucru manual
Iulia Laura - instalatie
buggy spune:
Contactnicole foarte buna ideea cu abonamentul la revista As, sigur le va placea. Bunica mea citeste asa ceva cu mult interes.
Trebuie sa ne interesam si de iconite. Bine ca am rezolvat cu brazii... Terry
Ralualexandrei, ramane valabila oferta ta cu bradul? Ca sa stim ce facem.
Mai avem nevoie de 3 instalatii (una avem deja de la Carolinah)si niste beteala si cd-uri cu muzica.
terry spune:
confirm cele scrise de buggy in lista
am vb cu o firma care produce pungi din plastic cu Mos Craciun imprimat la pretul de 2100 lei bucata. le vand la pachete de 50 buc, deci ar veni 250 x 2100 = 525.000 lei
aveti alta varianta? daca nu, le luam pe astea. dimensiunea lor este 35/50 cm
buggy spune:
Am vorbit azi cu Mihai ( M34), a ramas ca ma voi intalnii cu el Duminica sa primesc niste bani de la el Antonoaia si Laura B.
Am o nelamurire Laura B este si pe lista Turturicai si primesc bani de la ea si prin M34. Te rog Laura daca poti sa confirmi ce suma de bani dai exact si daca e vorba de aceeasi suma pe care mi-o dai prin M34
turturica spune:
imi cer scuze ca n-am mai intrat de ceva vreme, am avut un examen si am avut o gramada de pregatit.
Buggy, pina acum la mine s-a strins urmatoarea suma:
adela: 20 de franci elvetieni
laura b: 40 dolari canadieni
eu: 200 franci elvetieni
Mai trebuie sa ajunga bani de la:
an-k: 15 euro
carmita_baby: inca nu stiu cit
lorelei19: inca nu stiu cit.
Am gasit un prieten care vine in tara la sfirsit de saptamina si trimit banii prin el. In felul asta evitam si banca, si posta romana.
Buggy, te contactez miine pe PM sa-ti dau un numar de telefon al persoanei de la Bucuresti unde ajung banii.
Vreau sa mai adaug ca mi se pare excelenta ideea de a continua actiunea si dupa Craciun. Am vorbit cu sotul meu si noi ne oferim sa dam bani si pentru o alta actiune legata de batrini. Imi cer scuze ca nu reusesc sa ma implic mai mult, dar va felicit pentru treaba excelenta pe care o faceti
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by terry
confirm cele scrise de buggy in lista
am vb cu o firma care produce pungi din plastic cu Mos Craciun imprimat la pretul de 2100 lei bucata. le vand la pachete de 50 buc, deci ar veni 250 x 2100 = 525.000 lei
aveti alta varianta? daca nu, le luam pe astea. dimensiunea lor este 35/50 cm
Terry,de ce e nevoie de 250 de pungi?Daca sunt 200 de batrani nu ajung 200 de pungi?Intreb si eu...
Jasmine si Radu (26.10.2004)
ralualexandrei spune:
Oferta mea ramane valabila si privitor la brad si la cozonaci.Ati hotarat o data la care sa aiba loc actiunea sau inca nu este batuta in cuie?
As vrea sa stiu pt a ma putea aproviziona cu cele necesare pt facutul cozonacilor si sa am si timp sa-i fac.Cam cati cozonaci sa fac?
Eu va citesc cam o data pe zi,din lipsa de timp,asa ca imi cer scuze daca nu va raspund imediat.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Laura B spune:
quote:
Originally posted by buggy
Am vorbit azi cu Mihai ( M34), a ramas ca ma voi intalnii cu el Duminica sa primesc niste bani de la el Antonoaia si Laura B.
Am o nelamurire Laura B este si pe lista Turturicai si primesc bani de la ea si prin M34. Te rog Laura daca poti sa confirmi ce suma de bani dai exact si daca e vorba de aceeasi suma pe care mi-o dai prin M34
Turturicai i-am trimis $40CAN. Lui Anto ii trimisesem alta suma de bani initial pentru alt caz ( sincer, cum am trimis in mai multe parti cam in aceeasi perioada, nici nu mai stiu exact cat a fost, stiu doar ca era o suma modesta de genul $10 sau $15 CAN- Anto ajuta-ma, te rog!). Cum cazul celalalt a disparut o data cu scandalul recent, banii au fost redirectionati catre Craciunul pentru batrani. Anto, la suma trimisa de ea, a adaugat si banii de la mine, pentru a simplifica transferul.
Laura