Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
anda005 spune:
Irinuca iti multumim pentru efortul pe care il faci pentru actualizarea listei . Esti foarte prompta . Eu pe 5 ianuarie implinesc 29 ani .

huacin spune:
misy si eu am tot 30, doar ca sunt la al doilea copil; Alexandru are 4 ani si 4 luni
soricutza ai avut perfecta dreptate!!! am luat prospectul, apoi am vorbit cu doctorul, le iau vaginal si e ok.
Valentina
huacin spune:
irinuca , cred ca m-ai uitat pe mine: Valentina, DPN 2 august, Sp. Municipal, dr. Constantinescu Gheorghe
Valentina
Cristina_Ioana spune:
Irinuca, imi pare rau ma ca te-au lovit si pe tine petele maronii...cu paranoia stai tu linistita ca te urmez indeaproape...plus ca am draci pe mine tot timpul si nu sport pe
nimeni in preajma mea...
Legat de Chamydia, iti inteleg frustrarea ca si eu am avut inainte de prima sarcina...si la fel, nu aveam de unde sa iau, nici sotul...treaba nasoala este cu antibioticul ala nesuferit si tare, care mie imi facea rau la stomac...dar a trecut, am facut dupa 2 randuri de analize si nu mai este...asa ca nu te stresa...
Kehleyr, inclusiv cu insomniile ma lupt, ma trezesc asa noaptea si nu mai pot sa adorm...si atunci,probabil de plictiseala iar ma apuca paranoile, asa ca Irinuca mama, vai de sotii nostri, ce sa zic...
Gio, eu eram cea care scriam despre dr Dinca...si nu vreau sa te influentez, dar pe mine incompetenta acestei dr m-a costat enorm atat fizic cat si psihic...nu am fost om un an de zile, noroc ca a venit Lemnete la timp si realizand probabil ce gafa medicala a facut "doamna" a preluat el totul, ca macar sa mai pot avea copii pe viitor...repet, este decizia ta, eu una nu vreau sa mai aud de ea, incerc cu greu sa uit ca exista si ca mi-a pricinuit atata rau...
Anda scumpa, si eu am avut o data senzatia ca este expeditiv si i-am zis ca vreau sa il mai intreb si aia si aia si a fost extrem de ok...ba chiar a facut terapie cu mine sa uit de pb pe care le-am avut din cauza medicului de care ziceam mai sus, sa imi recapat increderea si vreau sa-ti spun ca il intreb toate prostiile din lume si conteaza mult ca este optimist si ma incarc pozitiv cand plec de la el...secretara este putin cam pretioasa, dar nu imi fac eu pb pt ea, noi sa fim sanatoase...
Bun venit tuturor burticoaselor noi, ma uit pe listuta si nu-mi vine sa cred cate suntem, ce gasca mare ne-am strans...si ma bucur tare...
Cristina + bb 8 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, am uitat sa va spun, nu vreau sa vorbesc aiurea, dar parca ma simt nitelush mai bine, nu am mai vomat de 2 zile
si parca incep sa suport apa si niste alimente asa cand si cand...am o stare generala destul de proasta, asa o greata toata ziua, dar parca nu ma mai tin de pereti prin casa, e mai ok acum...Doamne-ajuta! 
Cristina + bb 8 sapt
diu spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?
Ce ma bucur ca sinteti asa de multe!
Sint si eu
bineinteles dar una cam trista.![]()
Tocmai nu demult am terminat cu perioada asta si n-a fost usor. Nasterea a fost teribil de grea si au trecut doar 4 luni si ma vad iar gravi.
Fetita mea
e tare scumpa si mai doream oricum copii, dar nu chiar asa... Nici macar nu mi-a venit ciclul...si nici nu stiu cite saptamini am...presupun ca as naste prin iulie-august...ooof, tot incerc sa ma consolez cumva, ca n-as vrea sa stie bebe mic ca sint trista...
Asta e!
Sper sa-mi treaca depresia asta cit mai curind.
Va pup.
diu
huacin spune:
Felicitari fetelor aparute mai de curand! Sa fim sanatoase si sa avem bebei sanatosi si frumosi!
diu eu oricum te felicit pe tine in mod special!!!!!
ai mare grija de voi, in mod special, presupun ca si alaptezi, vorbeste cu pediatrul si pana cand e ok sa alaptezi. Iti va fi greu in primii 2 ani, apoi iti va fi usor, se vor juca impreuna, fara sa te piseze pe tine. Fii optimista, te rog mult, tristetea nu va rezolva nimic, din contra, va face numai rau. Oricand, daca te putem ajuta cu un sfat, cu o parere sau cu un gand bun, noi suntem toate aici. 
Valentina
emiliapop spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine?
Citesc de cateva zile istorisirile voastre care m-au ajutat sa descopar acelasi probleme de la inceputul sarcinii si la voi.
Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt insarcinata, mai ales ca e un copil asteptat.
4+
huacin spune:
emilia bine ai venit! din fericire ai 9 luni sa te obisnuiesti!![]()
Voua fetelor care va simtiti mai bine, bravos! acum bucurati-va!
Voua, celor care nu va simtiti mai bine, fi-ti optimiste: trece repede, nici nu o sa va mai amintiti curand de toate astea. Veti fi super incantate sa va leganati burticutele!
Valentina