Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 7

pd spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreea (pitici, mamici, tatici)!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

mamaleone spune:
Chiar daca e asa de tarziu, am intrat sa vad ce mai e nou. Nu dorm fiindca trebuia sa gatesc, ca maine tre sa-mi scot printisorii de dimi afara si n-as mai avea timp.
NICO si DIANA, mersi de ajutor, deja am facut cum ati zis voi, acum sa vaz daca o iesi.
NICO, am vazut-o pe Bia, ii sta tareee bine asa aranjata, sincera sa fiu m-a amuzat mai mult textul pe care l-ai atasat tu pozelor, chiar radeam la fiecare ca se potrivea asa de bine...sincer cred ca chiar asa si gandesc astia micii, numai ca nu stim noi, hihihi.
MADISOR, vroiam sa-ti spun si eu [[/b]LA MULTI ANI[/b], dar uite ca m-am luat cu vorba si... sa fii sanatoasa si in putere sa ii cresti la fel de bine pe cei trei iezi ai tai. Mai da ce mare e CLara daca a umblat ea atat pe jos...
CIUS, nici Anghelus nu vroia dulciuri de nici o culoare cam pana pe la 2 ani juma, nici eu nu prea ii dadeam dar si cand mai mancam cate o cioco in fata lui incercam sa-i dau si el nimic. Acum insa ar manca la greu dar primeste cu portia evident, numai oua kinder viseaza :))) e mai bine ca nu isi strica dintii ca tare multi copii cu dintii stricati am vazut...
hai ca va pup din nou ca pic si eu de soooomn, ahhhhhmmm...noooapte buna!
Laura, Anghel 16.06.02 si Elena 21.05.04
POZE CONSTANTA

Irinel spune:
Cius ce idee buna cu modelajul. Copiii trebuie sa n-aiba timp sa se plictiseasca ca uite ce ganduri ii apuca...Si unde mai pui ca ai si sfesnice acum :-) Pupici lui Victor. Nu mi-as face griji ca nu mananca dulciuri. Din contra. Da cu laptele se schimba treaba, incearca sa ii dai alte mancaruri care ii plac facute cu lapte. Piure de cartofi, gris sau orez cu lapte...
Cris sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie dupa ce discuti si cu sotul...
Vad ca sunteti cateva mamici care va vaitati ca nu mai beau copiii lapte. Sa va spun ce ssfat i-a dat doctorul meu unei prietene care patea la fel cu fetita ei. NU mai stiu exact varsta da cred ca avea un an si ceva. I-a zis sa ii puna Nesquick in lapte (stiu ca nu se da cacao la copii, da e o chestie temporara, pentru ca laptele e important in dezvoltarea lor). Eu am ramas socata cand am auzit tratamentul da cica a mers. A baut fata lapte cu cacao, apoi daca nu ma insel a tot diluat cacaoa, pana a ajuns la lapte pur, si n-a mai avut probleme. Nu i-a dat mult timp cu cacao, da nu mai stiu cat timp. Acu eu nu zic sa faceti asa, va povestesc doar, nu stiu nici eu ce as face.
Cat despre faptul ca nu mai mananca tot ce mancau inainte ci doar pe chefuri cica e normal la varsta asta. Eu primesc de la Baby center emailuri cu dezvoltarea normala a copilului si acum vreo luna parca spuneau asta. Puteti daca va intereseaza sa primiti lunar sau de doua ori pe luna nici nu mai stiu buletine referitoare la copilul vostru sa va faceti user la Baby Center si va duceti la Newsletters spuneti datele copilului si va vine automat cand se mai adauga o luna la varsta lui (de fapt vin mai des, da nu mai stiu cat de des, da sigur cand adauga o luna) Vorbesc si despre ce jucarii sunt mai utile si despre faptul ca mai sunt incapatanati si alte lucruri specifice varstei, de nu te mai disperi asa ca stii ca nu e unicat al tau...
Saru-mana de urari si sfaturi. La doctor n-am ajuns, ma duc oricum sambata la controlul normal, si vad ca incep sa imi revin, cu toate ca inca ma simt slabita si nu pot manca prea multe...
Va pup pe toate si tare rau imi pare ca iar nu am putut sa va scriu la toate.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

acris spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA NATIONALA !!!!
LA MULTI ANI, TNICOLETA !!!SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII, ALATURI DE CEI DRAGI !!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

cius22 spune:
LA MULTI ANI NICOLETA!
Mey,te-ai nascut de ziua Nationala!Iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa,fericita si cu buzunarele pline mereu!
Pe Bia scumpa foc!
LA MULTI ANIROMANIA SI ROMANI!
Irinel, multumesc mult de sfaturi...ooof,puiului meu nu ii place nici piureul de cartofi,nici orezul cu lapte,nici grisul...dar o sa incerc cu Nesquick...am incercat si cu branzeturi-nimic;cand era mai mic radea o cutie de 400 g de iaurt cu fructe,acum nici sa-l mai vada...sper doar sa fie o perioada trecatoare.
Mamaleone,oua kinder zici? pai daca ar scapa la ele,m-ar ruina!hahaha...intr-un fel si eu ma bucur pentru dintisorii lui...mai ales ca ii plac fructele,in special kiwi.Chiar azi dimineata,il intrebam pe tati,daca o sa crestem copilul pan'la 20 de ani cu "pita cu pateu" si kiwi. Anghelus si pe Elena
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

mephala30 spune:
La multi ani Nicoleta! Sanatate, fericire si numai bine!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

mammy2706 spune:
Nicoleta!!! multa sanatate si cat mai multe bucurii din partea printesei tale!
LA MULTI ANI ! ROMANIA
Multumim pt urari si - cu intarziere - le uram si noi sarbatoritilor de ieri sa aiba parte de tot ce isi doresc si mai ales de multa sanatate.
Noi am fost in treburi casnice zilele astea si abia aseara ne-am distrat si noi putin. Continuam petrecerea in week-end cand s-au anuntat matusile, unchii si nasii.
Mancam si ne incaltam singuri dar cu olita suntem ca certati. Ca si la diana stam pe ea dar ne blocam la iesire. In rest danseaza cum aude muzica, ma ajuta sa fac patul, face ordine mereu intre cutiile de lapte si cereale si ...cea mai placuta indeletnicire a lui, se spala singur pe dinti! Nu cumva sa-i tin eu periuta si se lasa cu plansete cand i-o iau.
simona frumoasa preocupare pt Roxi. Sper ca in curand sa ini arati si mie realizarile ei. Nici lui Andrei nu-i plac prajiturelele sau cornurile. Dar papa napolitana nesquick si aseara i-am dat pt prima oara 2 patratele de ciocolatica de la Milka - nu din cea obisnuita ci tip tableta (formata din 4 patratele), si i-a placut. In schimb e disperat dupa ursuletii Pombat. A rontait o gramada aseara - credeam ca o sa i se faca rau.
irinel eu am o prietena al carei baietel nu ii place laptele pasteurizat ca sa zic asa. Adica Dorna sau Fulga. Ci numai cel formula - acum ii da Nestle Junior. Daca le amesteca bea, dar simplu nu. A baut cu Nesquick dar nu cu cereale.
acris mult noroc indiferent de ce decizie o sa iei.
Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami

Irinusha spune:
Ptr. ieri:
La multi ani tuturor sfintilor Andrei! :) Pupici dulci! La multi ani Nicoleta!!! Sa ne traiesti, sa fii fericita, implinita si mandra de familia ta! Numai sanatate!! Te pupic sarbatorito!!! Vreau tort!
Mona, sa-ti traiasca Maya! La mai multe luni!!! Si tie laptic si mai multa liniste sa-ti savurezi in voie printesele! :)
La multi ani Romania!!!
N-am timp azi ... poate maine sa pot sta de vorba cu voi! Pupici si copilasi sanatosi! Irinusha &
Cris (03.05.04)

tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! ROMANIA
Ferelor multumesc muuuut pentru urari care mi-au mers la sulfet.
Eu sunt la servici si muncesc pe rupte si nici nu stiu cand voi pleca acasa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

anacami spune:
La multi ani Nicoleta, sa fii fericita si sanatoasa toata viata!
La multi ani Romania!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)