Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 6

acris spune:
Nicoleta, multumesc.
Situatia este destul de clara:
Avantaje: bani mult mai multi in bugetul familiei
Dezavantaje: prea putin timp acordat copilului
Dar ma descurc eu ....
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

DianaR spune:
Iaca ma apuc si eu sa scriu ceva pe aici... De citit citesc tot dar nu mai apuc sa scriu!
Mona, pupici multi ptr. o mama eroina, sa stii ca ma gandesc mult la tine cum te descurci cu doi copilasi, mai ales ca ma asteapta si pe mine acelasi lucru. Cu regurgitatul e absolut normal, cand suge depune mai mult efort decat la bibi si inghite aer. Vladut mi-a regurgitat la greu pana la 6 luni, era si dificil sa-l fac sa ragaie... Trebuie s-o tii cat mai mult la verticala sau cateva minute pe burtica si apoi la verticala sa scoata aerul.
Carmen, of, naspa de chestia cu maseaua. Nu cred ca ti-o scoate, o sa curete ce-i cariat si iti va reconstrui maseaua. Pupici lui Iustin, cum merge cu recuperarea?
Cris, cred ca asta doar tu poti hotari...
Nicoleta, scumpa dulcica ta cum a pictat ea scaunul!
Cami, vacanta placuta!
Hmmm, olita asta, Vladut sta pe ea, depinde cat are chef, uneori mai mult alteori mai putin, dar "reusitele" pot sa le numar pe degete...
Irinel, daca nu ti-e bine, atunci fuguta la doctor. Eu cand am racit vreo 2-3 zile n-am prea avut pofta de mancare dar totusi se observau imbunatatiri de la o zi la alta, tu probabil ai facut vreo gastroenterita si de asta iti revine mai greu pofta de mancare. Pupici pe burtica!
Laurina, bine ai revenit!
Va las, mi s-a trezit mandrul. Poate mai intru diseara.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

DianaR spune:
Am uitat sa urez la multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

mamaleone spune:
In primul rand LA MULTI ANI , la toti cei ce poarta numele ANDREI,ANDREEA, sa fiti sanatosi si voiosi!
Va multumesc si eu de urarile pe care mi le-ati facut de ziua mea, n-am putut scrie mai repede dar asta e. Am fost la bunicii mei atunci. Stau pe undeva prin arges, si facem cam doua ore pana acolo. Ne-am intors in aceeasi zi. Pentru toata lumea a fost bine ca am mai iesit din Buc si am mai scapat de rutina zilnica, pentru cei mici bine ca au mai luat o gura de aer de la srabunici, ca au mai vazut si ei o rata, un caine acolo...Am auzit ca prin america exista spatii(ca sa nu le zic gradini zoo, :)) cu animale domestice unde iti poti duce copilu sa-l lamuresti cum arata porcu, gasca, gaina...uf ...cam asa o sa fie si pe la noi.
ai mei copii dorm (ce usurare), de-aia am timp, dar sa vedeti cand se scoala...
Elena nu prea mai mananca asa ca inainte, nu mai vrea lapte sub nici o forma ,ea care radea 200 de lapte cu cereale si dimi si seara, brusc nu mai vrea si pace, sper ca o sa-i treca faza asta ca e asa nasol. Cum se scoala ii dau o banana, iar seara inainte de culcare un senvis(Pe romaneste:)) MA enerveaza cu toanele astea ale ei, e asa de hotarata, intr-un fel e de admirat ca stie ce vrea.
din cauza lu frac-su a devenit asa de egoista ca daca iesim cu jucarii pe afara nu-i chip sa se atinga altu de ele, se duce si le recupereaza urgent strigand tare "a mea"!
Asta e, fraticule!
ALUS, tare faza cu Julia care face caca pe langa oala. Anghel acum mare fiind de suparare s-a cucat pe covor si a facut pipi pe el- pe covor.ih....
CAnd va aud cu olitele...nu stiu ce sa zic ca cocosu asta al meu de-abia acum la 3 ani juma nu prea mai face pipi pe el, si cand doarme oricum ii pun pampers. face si foarte des saracu,cam din juma in juma de ora, daca mai ia ceva si la bord si la 15 min, tot zic ca-l duc la doftor si nu mai apuc.
Nu ma duc nici pe mine cu reumatismu asta...
ACRIS, succes in luarea celei mai bune decizii. Si banii sunt buni dar si copilu merita sa stai cu el. Numa sacrificii...asa o sa ajungem toti sa stam pana seara tarziu la munca , ajungem acasa si bagam copiii la culcare si dimi plecam inainte ca ei sa se trezeasca...tzs,tzs...
NICOLETA, n-am apucat sa o vad pe bia cu iaurtu, dar sunt tare curioasa. Elena vrea sa manance masa de pranz numai cu manutza ei, n-am nici o sansa sa o pacalesc, asa ca triasca barbeticile de cauciuc de la chicco ca cred ca o dezbracam in fundu gol altfel ca sa poata manca.
Si...LA MULTI ANI pentru maine ca nu stiu daca mai apuc sa scriu intelegi tu motivele, petrecere frumoasa alaturide ai tai.
MONET, sa-ti traiasca printesele, si la multi ani pentru micuta de o luna. Pe cand botezul? Probabil dupa ce va mutati, adica la anu nu?!
va rog mult sa ma luminati si pe mine cum faceti de schimbati link-ul ala lung de la poze cu POZE COPIL sau mai stiu eu ce. please, scrieti-mi si mie mura-n gura daca se poate ca mi-a mai scris odata Diana dar io n-am priceput ca-s cam batuta-n cap.
IRINEL, faina vestea cum ca ar fi fetita, eu zic sa nu te impacientezidaca i s-a parut femeii mai mica, ca nici ecografele astea nu vad chiar asa bine, mie de ex la Elena mi-a spus sa e placenta dezlipita intr-un loc si am simtit cum mi s-au inmuiat picioarele si numai eu s tiu cum am ajuns atuci acasa si am bagat in mine niste progesteron ca sa se lipeasca la loc, dar nu era asa, alt doctor m-a linistit spunandu--mi ca punctul ala negru nu era o gaura ci un cheag de sange, deci...trage singura concluzia.
CIUS, se pare ca nu o sa scapam niciodata asa cum banuiam, daca la 14 ani vor sa-si schimbe religia...Of, of sper ca nu o lasi :))
Imi pare rau daca nu am scris la toate dar mi-a expirat timpul, va pup pe absolut toate!
Laura, mami de Anghel 16.06.02 si Elena 21.05.04
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

tnicoleta spune:
Cris stiu ca e greu (parca ma vad pe mine acum cateva luni), de aceea am zis ca trebuie sa decizi impreuna cu sotul.
Diana pe burticuta. Problema n-a fost scaunul pictat ci faptul ca si-a facut freza cu iaurt.
Mamaleone mersic pentru urare. Si sa sti ca Bia nu mai vrea de mult sa-i dau eu sa pape iar barbisoanele sa nu le vada. Cand o pun la masa o las in dres si bluzita care evident ca ajung in cosul de rufe iar ea in chiveta de la baie.
Eu sunt putin trista pentru ca aseara am pedepsit-o FOARTE SERIOS pe Bia pentru prima data. Pentru ca ii casunase pe bb sa ii dea cu un pantof in cap iar dupa ce i l-am luat s-a apucat sa imprastie mancarea de pe masa. Asa ca am certat-o si am pus-o la colt si am lasat-o sa planga acolo. Imi venea sa mor nu alta si cand m-am dus sa o iau de acolo nici nu m-a mai bagat in seama.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Madisor spune:
Seara buna!
La multzi ani tuturor Andreelor si Andreilor! Multa sanatate!
La multzi ani, Maya! Sa cresti mare si frumoasa!
Fetele, astazi am fost cu Clara sa il iau pe Vlad de le scoala. Tare harnicutza a fost, a mers numai pe jos (m-am incumetat sa plec fara carutz). Ieri a zis la peste "pete" si a inceput sa mai zica "tei" la 3, "sase" 6 si "apte" 7 (fiecare cu dictzionarul lui )
Cius22, pentru franchetzea de care dai dovada. Corina are 12 ani (de aceea te intzeleg ce simtzi) si Vlad are 10 ani. Bine ca pirntzesa ta este docila si ascultatoare. E mare lucru pentru aceasta varsta dificila! Bravo! Pumnii stransi in continuare!
lui Victor!
Irinel, multa sanatate! Ai grija de samburel si de tine! lui Daniel!
Bertha, multzumesc Nu te ingrijora ca Darius a baut atata "apte", atata vreme cat baiatului nu i s-a intamplat nimic rau. Atata a simtzit el nevoia sa bea si ...gata! Da' tare voinic trebe sa fie
!
Nicoleta, tare haioasa si "cocheta" Bia. Clara are treaba numai cu scaunul. Il murdareste cate odata cu mancare, de numa'. Si apoi, ii place sa curetze tot ea. Ia servetzelul, sterge si o auzi zicand " Asa! Asa! Dataaaaa!"
"Dataaaa" zic si eu... Ma duc , ca ma asteapta treburile de seara si trebuie sa pun si graul la incoltzit pentru fiecare.
Va pup si seara frumoasa!

Bebe Beca spune:
La multi ani sarbatoritilor nostri! Cady, Bertha, Boneca, Mammy, Vanessa,Alina, sa fie copii sanatosi si voiosi!
Noi suntem mai bine, trece raceala usor, usor. Rebeca alearga toata ziua dupa pisica, mai putin dupa caine. Spune din ce in ce mai multe cuvinte si este atat de dulce cand le poceste...
Mona, foarte dragi fetele voastre...
Irinel, sanatate la burtica.
Diana, i-ati spus lui Vladut ca o sa aiba un partener de nazbatii?
Acris, veti lua cea mai buna decizie, sunt convinsa.
Gata, tre' sa plec, ca ma trage fata asta a mea de la calculator. Ma si pupa, numai sa plec.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

tnicoleta spune:
Mamaleone Cu lincurile faci asa
[url= adresa linkul NEAPRAT INTRE GHILIMELE ] textul pe care vrei sa il scri [/url]
Daca n-ai inteles mai intreaba ca si eu am intrebat de doua ori pana am priceput.
Si dai si tu o vizualizare inainte.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

DianaR spune:
Hai ca scriu si eu ca no fi foc, chair daca Nicoleta ti-a spus deja f. bine, Mamaleone tre sa scri asa:
[url=*http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu*]pozulici[/url]
doar ca in loc de * pui "
si va iesi asa:
pozulici

cius22 spune:
Buna seara fete dragi,
o sa fiu foaaaarte scurta ca sunt rupta de oboseala.
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele de ANDREI sau ANDREEA,sau au in familie sarbatoriti!
Va doresc multa sanatate si NUMAI si NUMAI fericire!
Multumesc tutror fetelor care mi-au trimis ganduri bune si va trimit fiecareia cate o .
Pot sa va spun ca am gasit o activitate care sa ii placa Roxanei foarte mult.Ei ii place sa lucreze in lut si am inscris-o la Palatul Copiilor,la modelaj in lut; a foast deja de 2 ori si mi-a si umplut o vitrina cu suporturi de lumanari facute de ea...foooarte frumoase...sper din suflet ca activitatea asta,sa-i mai abata putin gandurile de la ...alte cele-rele...
Si mai am o mica intrebare.Se mai confrunta cineva cu urmatoarea problema? Victor nu papa dulciuri.Eu speram sa ii placa prajiturelele...Am incercat cu de toate,chiar si cu ciocolata...gusta...si apoi,gata!Nu mai bea nici lapte...daca s-ar putea,numai paine cu icre sau pate de ficat(dar numai un anumit fel!).A devenit tare mofturos,dar e bine dezvoltat;are in jur de 12 kg si 83-84 cm
Va pup pe toate,si pe nazdravani! le urez si eu LA MULTI ANI copilsailor ce implinesc 1 an si jumatate! Doamne ce repede a trecut timpul.Sa va traiasca,sanatosi si fericiti,puiutii!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy